Orka rubrik.

Jaha, då har man avklarat yttligare 2 turer på Thorax. Och jag har inte tagit kål på en enda människa *pust* Haha nää skojar bara.
Det har varit skapligt lugna dagar, men det är faktiskt rätt tråkigt eftersom tiden går så jävla sakta då. Men det är ju skönt för patienterna...

Idag har jag då inte gjort så mycket, jobbade tills 3 och sedan hem för att käka. Johnny ville sedan prova nya grantheft eller hur fan det stavas. Och jag var trött som en gnu så jag gick in och la mig så fick han härja bäst han ville. Sov säkert 3 timmar :P Sen in i duschen innan robinson. Hrmm Ellenor vann, inte direkt den jag hoppats på menmen.

Imorn blir det att åka till Mamma... käka lite gott och fika med henne och syskonen. Har köpte en jättefin röd klänning som hon kikat på när jag varit med, men ej haft råd med. Hoppas hon blir glad !

Annars har jag väl inte så mycket att säga... förutom! Jag är så förbaskat jävla trött på att blogga när man knappt får kommentarer! Man vill ju iaf ha lite respons eller?!
Funderar allvarligt på att lägga ner bloggandet... men det visar sig väl.

Nu ska jag surfa vidare och sen lägga mig och mysa med min fästman (det heter väl det när man är förlovade va?)

Inte.

Jag sitter på fiket, fiket på sjukhuset. Jag har precis ätit en smörgås och ska snart börja jobba. Jag tittar på folk omkring mig och ser hur de ler. De skrattar och verkar må bra. Bara någon våning upp, några steg bort, några väggar ifrån så dör folk, människor får besked om att deras behandling inte verkat, kanske har de bara några månader kvar. Skrik från ett barn tystnar. Familjer splittras. Ohygglig smärta som ens inte kan botas av de starkaste mediciner. Tårar som flödar och leenden som spricker. Och här är allt som vanligt, iaf på ytan. Men en sak är säker, jag varken ler eller skrattar. Nu ska jag gå. Ps. Berta somnade in imorse.

Jag känner mig ledsen.

Ibland är det helt ofattbart hur livet kan snurra av pinn på bara några sekunder.
Ena stunden är man så jävla glad, och sedan... ja.

Mamma ringde förut, hon hade varit till vetrinären med katten, Berta. Både min och min mors katt kan man väl säga, men den bor ju hos min mamma.
Berta har gått ner mycket i vikt sista tiden så min mamma var idag till vet. Det vissade sig att hon hade njurvärden på 400 när ca 20 är normalt. Kan bero på medfödd sjukdom, infektion m.m.
Så nu ska hon käka pencillin i två omgångar. Men veterinären kunde inte lova ngt... om hon blir påverkad så var det visst bara att gå ner och ta bort henne. Suck.

Mest orolig blir jag för min mamma, Berta är liksom hennes allt. Utan henne så är hon helt ensam. Och jag hatar när min Mamma känner sig ensam. Jag vill ju liksom att hon ska må bra och ha det bra, det är en av de viktigaste sakerna för mig, min mamma liksom.

Aja.. hoppas pencillinet verkar. Annars... suck.
Jävla skit.

Vet ej.

Ursch fyfan! Smakade precis en av Johnny godisar. Såg ut som en glass-strut, rosa och vit. Tror det var ngn vit choklad. FYFAN vad sliskigt, sött, äckligt. Blä. Var bara tvungen att säga det.

Idag blir jag hemma från Trafikskolan, har huvudvärk och feber. Tror det är allergin... Men har påbörjat en kortisonkur idag så hoppas det ska bli bättre snart.

Har hållt på och kollat schemat för sommaren. Ser mycket bra ut :) Jobbar typ 10-12 pass per månad. SKYSST :) Man behöver inte jobba så mycket mer när man jobbar natt. Hihooo, kan jag slappa resten av dagarna.
Ska åka till Öland oxå, blir väl runt den 16onde juli hade jag tänkt mig. Är då som jag är ledig flest dagar i rad. Ska snacka med far min och Johnny bara.

Annars har man inte gjort så mycket idag, rensat lite skit i lådor och pärmar... behövdes.
Men nu ska jag ha lite annat för mig. Och senare blir det potatisgratäng med lövbiff och sallad. NAMNAM!

hej.

För att jag är så jävla lycklig.

Jag tänkte ägna detta inlägg till att berätta för er hur lycklig jag är.

Jag är tacksam för :
*Jag har en utbíldning

*Jag har jobb på 3 ställen (okai att det inte är fast, men ändå)

*Jag bor i en nyrustad lägenhet med ny inredning.

*Jag har en underbar familj som alltid ställer upp på mig.

*Jag har sagt upp bekantskapen med vänner som bara sugit energi ur mig.

*Jag är så oootroligt glad att jag inte umgås med vissa människor, som jag nu fått reda på vilka hemska, mytoman fittor de är.

*Jag har några otroligt bra vänner som alltid finns där för mig och tvärtom. Slänger en stor kram till :
Malin, Nettan, Åsa, Agga, Emelie, Carro, Emil och sist men inte minst ANNA, du är underbar.. jag älskar dig hur mycket som helst. Och hon skrev så fint om mig här om dagen "

Jag är så otroligt glad över att jag fick tillfälle att lära känna dig, och sakna dig. Du är en av de raraste kvinnorna som finns. Vet att du alltid kommer finnas där för mig. <3" Tack Anna.

*Min underbara Johnny, du har gjort mitt liv så mycket lättare att leva. Jag är förlovad med världens underbaraste människa!

Fyfan vad jag har det bra om man tänker efter :D
So long suckers!


Förlovad :)

Jaha, då är man förlovad då :) Fan vad fint! Blev grymt överaskad och Johnny hade fixat en heldag som innefattade resturang, bio och övernattning på hotell. Allt var underbart och jag kände mig som en prinsessa :) Min underbara man <3

 Tilda med sin fina, fina ring <3

Har massa andra oxå från hotellet och så.. men tycker inte att de passar på en blogg :P

Hela helgen har iaf varit underbar, känns lite konstigt med en ring på fingret men man vänjer sig nog snart.

Framför mig har jag en riktig jobbvecka.. :( ska jobba hela helgen på thorax oxå.
Och min allergi som krånglar .. men jag har iaf fått kortisontabletter som jag ska hämta ut idag, hoppas det funkar!
Nej nu måste jag dra mig. Hej!


Jag är väl förfan ingen Apa!

Det är sån jävla hysteri med den där nyfunna apfossilen. De kallar det "det sjunde underverket" Eller om det var det sjätte, jag bryr mig inte. Jag är den jag är och inte fan är jag släkt med ngn jävla apjävel (uttalar så som köpingtobbe)

Jag hatar apor, de är absolut inte som vi. De pillar och slickar ju förfan varandra i röven. (haha glöm att jag sa det där)

Jag är nog iaf släkt med kanske Einstein, eller Hitler.
För Hitler var faktiskt en väldigt talförd och smart man, även om han var grymt ondskefull. Men det är ju iofs jag med har jag hört. Hrmm.

??     ??     ??



Idag har jag iaf varit i Hallsberg. Gick först till Godsmak och käkade Frukost med Agga Och Gabriel, mycket trevligt hörru! Gör vi om snart vettja!
Sen blev det att traska ner till syster med Mamma. Myste lite där, klämde och tittade på systers mage och pratade med Lilly som ligger där inne. Sen satsade vi pengar på när hon ska komma ut, haha för hundra kronor så får man 2 datum. Jag tog den 13onde och den 25juni :)
Och idag när hon var hos BM så hade hon lagt sig tillrätta för förlossning, fixering eller var det heter. Vet d fan, sånt där jävla bebistrams. Aja det kan iaf bli tidigare än väntat, den som lever får se.

Blev bjuden på mat och spanade i Nennes recept och kopierade lite sånt som vi ska ha på midsommar.
Ska göra Potatissallad med äpple, chili/mango/ananas salsa, Babybackribs med glaze, guacamole m.m MUMMA längtar redan. hihi.
Aja.. sen åkte jag iaf hem. Har käkat lite med Johnny. Och snart är det greys anatomy WOHO. Och efter det så ska jag och johnny mysa och titta på "the number 23" underbar film med jim carrey!

Imorn blir det resturang och övernattning i Mellösa. Mysigt som fan.
Nu ska jag dra vidare, bifogar lite bilder som ni kan kika på.
Och hörrni. KOMMENTERA FÖRFAN, blir så ypperligt mycket roligare att skriva då.

                   


                   

Inte ett skit.

Vad fan ska jag skriva?
Ramlade bara in här och kände att jag ville skriva nåt. Men det är stillestånd i min hjärna.
Har drömt sjukt mycket jobbiga drömmar inatt, drömde att det var en pojke som ramlade ner från typ 20 meter. Och jag skulle rädda honom, men det bara blödde och blödde. Trevligt värre, typ 8 år var han oxå.

På torsdag ska jag och Johnny ut och käka på nån resturang, alltid lika mysigt att göra ngt sånt ibland. Fredagen spenderas nog i Mellösa, sen på lördag kväll ska jag jobba på Kullängen. Har fan inte jobbat där sen påskdagen så det ska bli kul. Sen söndagen funderar jag på att spendera i Hallsberg hos Mamma eller syster. Kan bli mys <3

Nejfan, nu ska jag gå på toaletten och sedan traska iväg till körskolan :(

"You dont know how sick you make me, You make me fucking sick to my stomach. Everytime I think of you I puke"


Mathilda Info.

Med stor inspiration från mina trogna bloggvänner så tänker jag nu skriva en "detta visste ni inte om mig"

*Jag är fruktansvärt orolig utav mig, jag oroar mig över allt och alla. Detta har jag antagligen fått från min mor.

*När jag träffar en människa för första gången så brukar jag oftast tro det värsta om denne, då blir man positivt överaskad och de bevisar motsatsen. Mycket bättre än att bli besviken.

*Jag älskar att peta i näsan, i tid och otid gärna.

*Jag tycker oftast att jag är väldigt snygg, trots att jag är överviktig.

*Jag ser mig själv som en riktig bekräftelsetorsk, jag behöver det från allt och alla. Om om jag inte får det, så kommer jag på något sätt att bli bekräftelsetillfredställd.

*Jag älskar att gå i nattlinne och mjukisbyxor. Skulle kunna göra det hela dagarna och jag fick.

*Jag tycker mitt "sexantal" är alldeles perfekt, man har ju fått leka av sig!

*Jag hatar att jobba, helst av allt skulle jag nog vilja bli förtidspensionär, och kanske bara jobba lite när man har lust.

*Jag ser ner på folk som saknar utbildning och kompetens.

*Jag har otroligt lätt för att bli upphetsad och exhalterad.

'Min svartsjuka finner inga gränser, även fast jag oftast inte säger att jag är svartsjuk.

*Jag är extremt bra på att slösa pengar, när jag får pengar så tänker jag "vad behöver jag denna gång, vad kan jag köpa"

*Jag är egentligen rätt pessimistisk och tråkig.

*Jag är svag för människor som kan skriva och med stort ordförråd och vokabulär.

*Jag älskar dialekter och kan tända på sådant. Gärna från blekinge/småland/skåne.

*Jag är hemskt dålig på att ljuga, får sitta och tänka ihop en historia lääänge lääänge.

*Jag sätter min familj och pojkvän framför allt annat.

*Jag skyller oftast på avsaknad av fadersfigur när någonting går fel, eller när jag är mupp i huvudet.

*Jag tror nog själv att jag är smartare än vad jag egentligen är.

*Människor har väldigt lätt för att utnyttja, stampa och trycka ner mig.

*Jag är alldeles för snäll, men detta är något som jag arbetar på.

*Jag är grymt dålig på att höra av mig och umgås med mina vänner. Men det är de oxå.

*Jag blir lätt besatt av saker eller människor.

*Om jag hade varit bättre på Matte, fysik, kemi och biologi hade jag pluggat till läkare.

*Jag är extremt nöjd över mina betyg, helst av allt skulle jag vilja trycka upp tröjor med mitt slutbetyg på.

*Många har kallat mig för nymfoman, jag vet dock inte varför.

*Jag är expert på att göra och säga saker som egentligen bara skadar mig själv.

*Jag irriterar mig på de flesta människor.

*Jag älskar att vara ondskefull. Då sitter jag och lutar huvudet bakåt för att sedan skratta mohahahaha.

*Jag dras till människor som är lite halvt onda eller elaka.

The Chair of DEATH and DESTRUCTION

Förut idag, ca klockan 1700:

Satt och softade och kollade på en elev som gjorde moppeprov. Hon satt vid den datorn som jag brukar sitta vid, och på den stolen som jag brukar sitta på när jag jobbar.
Sitter o spanar lite... och får då till min förskräckelse syn på vad för stol hon sitter på! Det är en sån stol som jag hade som datastol när jag bodde själv! DÖDENS STOL, den som höll på att förlama mig från mitten av ryggraden och neråt.
OMG! Jag höll på att sätta i halsen av hemska vibrationer i min arma kropp.

Ni som inte läst denna blogg så länge har väl inte hört om den hemska olycka som hände mig, typ vintern 2007.
Här kommer iaf en "rerun"

Det var en helt vanlig kväll, jag satt vid datorn och chattade med diverse människor. Och som alltid så lutar jag mig tillbaka och slänger upp fötterna på skrivbordet. PANG OCH BRAK säger det då, helt plötsligt!
Ryggstödet på stolen far loss, och hamnar på golvet med den här "stålarmen" rakt upp. Och där kommer jag, helt skräckslagen och ovetandes om vad som härnäst ska ske.
Ramlar baklänges på stålpinnen som står rakt upp ifrån golvet. Knäcker ryggen på den och ramlar sedan åt sidan och slår i armbågen. Allt medans detta händer så ser jag bilder i mitt huvud, av mig själv rullandes sakta fram i en rullstol.
Jag skriker och gråter samtidigt medans jag ligger där på golvet och krälar. Skrattar sedan mellan tårarna när jag kommer på hur roligt jag måste sett ut.
Jag blir dock inte förlamad, får lite blåmärken och skrapsår dock. Men jag vet fortfarande inte vad som orsakade detta! Undersökte stolen väl och det var inget som gått sönder, utan den stora skruven som man sätter fast ryggstödet med hade lossnat. Så enligt mina beräkningar var det SABOTAGE, antagligen av någon som jag gjort mycket illa (men hur går det ihop, jag som är så snäll?!"
Hrmmm... denna stolen var det iaf.



Akta er!!


När ska livet börja?

Jag känner mig så äckligt jävla uttråkad och trött.
Jag gör fan ingenting på dagarna... sover så länge jag kan (för jag har ju ändå inget att göra), för att sedan gå upp och äta någonting, sitta lite vid datorn, göra mig iordning och sen gå till trafikskolan.
Vara där i 3 timmar för att sedan åka hem vid 6, laga mat och kanske diska eller ngt annat som behövs. För att sedan lägga sig och kolla på tv.
Ska livet vara såhär otroligt kul?!
Okai att vi gör saker på helgerna, men vardagarna är en jävla pina.
Kanske blir det bättre när man börjar på thoraxschemat, men det känns som en jävla evighet dit !
Det är en jävla tur att jag har Johnny, annars vet d fan vad jag skulle ta mig till.

Ursch en jävla deppdag är vad det är. Snälla någon.. skjut mig.


Fan vad saker kan förändras fort.

Har suttit och läst lite gamla blogginlägg. Det är helt sjukt att se hur jag förändrades när jag träffade Johnny. Det var så äckligt mycket skit halva 2007 och vintern 2008. Men ändå en av det roligaste tiderna i mitt liv.
Men jag gjorde så mycket saker som bara skadade mig själv?!
Det är ju asskumt att man inte ser det förräns såhär efteråt.
Substanser som är så roliga för tillfället, men i det stora hela bara orsakar massa skit.
Killar som för stunden verkar som bra, men sen slutar det hela i kaos.

Men jag tror att det var bra för mig att gå igenom det där 9 månaderna då allt bara var skit. De sista tre veckorna trodde jag faktiskt att jag skulle dö. Jag har aldrig förut kännt mig deprimerad eller haft någon psykisk åkomma. Men de veckorna var som i en jävla dimma, jag kommer ens inte ihåg vad jag gjorde?! Jag tror bara jag satt eller låg och stirrade, grät gjorde jag säkert oxå. Tårar över de vänner som svek mig, de såren kommer aldrig att glömmas och läka. Det är iaf en sak som jag är säker på.
Och alla dessa män.... fyfan.
Det är rätt konstigt att man kan gå så långt på så kort tid.
Men jag tror att jag behövde den där krisen för att kunna gå framåt.
Och Johnny är tamefan det bäst som hänt mig, annars vet d tusan vad jag blivit. Jag hade säkert fortsatt med onyttigheterna som förstörde min hjärna och kropp.

Menmen. Nu är det nya tider och jag är tacksam för allt jag gått igenom, faktiskt.

"what doesnt kill you, can only make you stronger"

                    

Sovsex?!

Idag har jag en Mathilda dag. Jag har dock dammsugit, det var inte så kul.
Nää, Johnny är i mellösa och grejar med båten. Jag var där igår och softade, kollade på melodifestivalen oxå såklart. största grejen var väl att Dita Von Teese var med i Tysklands bidrag, hon är så grymt vacker den kvinnan!

 GRRRRRRRRRRRRRRRR

Aja, Ska bara slöa idag. Kolla på tv och äta cashewnötter. Kanske borde äta ngn mat oxå, men jag vet inte vaaaad. Har absolut ingen lust att laga iordning ngt. Så det blir väl antagligen lite lasagnette som finns i frysen.

Nu måste jag fråga er läsare. Har ni någon gång varit med om "sovsex". Alltså, ni eller eran partner har vaknat utav att ni haft förspel, sex osv... Alltså sex när man sover.
Någon som varit med om detta?

Nu blir det käk.

Radiotjänst kan stoppa upp någonting...

Alltså, detta är en sak som jag irriterat mig på länge. Och idag läste jag i tidningen "Nu är det snart omöjligt att slippa undan tvavgiften" "Nu ska blir det avgift även för datorer"

Dessa GAMAR, dessa jävla parasiter. Jag har inget överseende med Radiotjänst.
Är det inte meningen att de kanalerna som betalas av tvavgiften ska vara reklamfria?! Det är ren jävla BULLSHIT. Jag ser alltid reklam i 4an, reklam i ettan och tvåan förekommer oxå. Och då ska vi inte ens börja snacka om radio.

De är på en som hökar, och ringer de tider som det är störst chans att man har på tvn.
Men om inte jag vill ha 1,2 och 4an...hur gör man då? Jag lyssnar aldrig på radio.... kan man då inte stänga av de kanalerna på ngt fiffigt sätt så man slipper de där 200 kr varje jävla månad?!

Fuck dessa hemska blodsugare!


Det var tamefan vilket jävla kliande. Jag blir tooookig!

Åhå, sitter väl här. Och det kliar! I ögonen och i näsan, jag är snorig och täppt vartannat.
Var på apoteket förut och rensade allergimedicinskåpen. HEEEJA. Synd att det är så jävla dyrt bara, har 2 inhalatorer som kostar typ 350 styck.. nässpray för 170 m.m. Men om jag inte har det så överlever jag ju inte sommarn, så det är bara att inhandla.
Åker inte till fia imorn. För jag vet liksom inte om det här är allergi eller förkylning. FÖR att det finns ingen gräspollen än enligt alla pollenprognoser. Så då åker jag till henne en annan dag, vill ju inte riskera att smitta ner lilla söta novalie.
Så imorn blir det att åka till morsan o snora en stund, och sedan en liten sväng till Östansjö för att träffa Malin. För hon ville att jag skulle komma även fast jag var en snorjärs! Och hon har ju ingen liten bebis som man kan smitta ner.

Fan så tråkigt man kan ha, vill att klockan ska bli 45 minuter senare så man kan dra hemåt och laga mat. Hungrig som ett djur... Och den maten tar ju en stund så vadfan!

Nej. Nu ger jag mig.

Jag älskar mitt jobb!

Sådär ja. Då har man klarat av två dagar på thorax. Skönt som fan att vara ledig nu i helgen.

Det har varit grymt spännande dessa dagar! Saker att göra hela tiden och massa nya saker som man lär sig.
har fått varit med/assisterat vid sondsättning (ser ut att göra jävligt ont), Dränagesättning (slang rakt in i bröstet, aj), Dragit artärnålar :), massa extuberingar, och även en väldigt kritisk situation där killen som de väckte och extuberade inte kunde andas själv.. så det blev akut ventilering och reintubering! Massa kul :)

Annars så har man inte gjort så mycket i veckan, slöat massor efter jobbet. Och igår så var det ju greys anatomy!

Idag blir det körskolan iaf... suck. Menmen. Imorn, lö och sön är jag ledig. Ska till Mellösa på lördag, och sen har jag lovat att träffa fia en dag, och malin ! Grymt mysigt.

Nej, nu ska jag hitta ngt litet att äta innan man drar iväg. Ikväll blir det lasagnette ASGOTT

En ondskefullt djur är vad du är. Mmmm våfflor :D

Jaha, då har man överlevt ännu en dag på Thorax. Men trött och off är jag som vanligt efter jag varit där. Sov som en kratta inatt. Johnny somnade tidigt, men vaknade efter 2 timmar och skulle på och härja. Sen var ju han pigg... så då är det lite svårt att sova när det ska kollas på tv o så. Men sen när jag väl skulle försöka på allvar så gick det ju inte såklart. Och johnny höll på och tjatade om att det luktade brandrök hela tiden och jag bara "näää det är ngt annat, tyst och sov nu" Sov och vaknade fram och tillbaka tills J väckte mig kl 02 och säger "haha! jag hade rätt, det brinner över gatan. Brandkåren är här"
Jo men visst, det brann och blinkade blåljus i hela jävla lägenheten. Då gick det säkert att sova... hrmf. Och sen upp kl 05
Aja.. var iaf bara en brand i ett förråd. Säker anlagt utan någon gangsta, jävla Ghettoområde. Hrm.
Har annars gått bra som fan idag, gick med en riktigt bra tjej som lärde mig mycket. Så det känns lite som att allt börjar falla på plats SKÖNT !
Imorn ska jag lämna plasma för första gången oxå :) Har velat gjort det länge men inte velat betala pengar för att åka till USÖ och lämna, men nu när jag ändå jobbar där så kan man ju testa! Ska bli jävligt spännande, det får man ju lämna varannan vecka oxå. Lite annorlunda mot blod som man bara får lämna 4 ggr om året!
Och jag tycker fan att man ska göra en insats om man kan, nu när man jobbar inom sjukvården så ser man verkligen vilken jävla åtgång det är på blod o plasma. Så börja lämna motherfuckers!

Igår så ringde min telefon, klockan var sent.. typ 23.00. Det var dolt nummer och jag klickade första gången, trodde det var kullängen lr ngt. Men sen ringde det igen och jag svarade. Helt tyst i luren... Och jag sa typ "hallå, hallå. Vem är det? Svara annars lägger jag på"
Då är det nån som börjar flåsa och härma mitt "hallå, hallå" men en väsande ondskefull röst.
Jag misstänker ju dock vem det är... Och till dig om du läser detta:
VAD FAN VILL DU MIG? Vi har brytit kontakten för längesen och det var för bådas bästa.
Jag fattar inte att du fortsätter att trakassera mig, du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att göra mig förbannad. Och det gör mig så jävla arg och frustrerad!

Det vi hade... skulle jag vilja radera. Inget gott kom ut av den tiden, bara otäcka och ledsamma minnen. Det dåliga övervägde det bra med stor marginal. Men ändå lyckades du manipulera mig, du fick mig att säga förlåt.. när det var du som gjort fel.
Jag föraktar dig, jag ser dig inte som något mer än ett djur. Ett djur som lever på andras smärta och elände. En jävla parasit är vad du är!
Du kommer aldrig att ändra dig.. du kommer alltid frodas i andras olycka.
Jag tror aldrig du var kär i mig, allt vara bara ett spel.
Men kommer du ihåg när du sa att du älskade mig? Det är något som jag aldrig kommer att glömma iaf. Antagligen ljög du. Och det spelar ingen som helst roll nu... du finns inte för mig mer.
Ändå så var du min första stora kärlek, helt otroligt vad man kan göra i kärlekens berusning. Fyfan för dig.

Nu ska jag grädda våfflor.

Kåtryck på NOMY

Åhå, jag råkade precis radera allt jag skrev. JIPPI. Då tar vi väl det igen då....

Hade inte så mycket för mig nyss, kom på att jag skulle googla på NOMY. Mannen med den underbara rösten, och de gudomliga texterna.
Detta var vad jag fick fram:



HERREGUD! Jag har dött och kommit till himmelriket! Det är inte riktigt riktigt att en sån skicklig man oxå ska få vara så jävla het! Om jag hade varit singel nu så hade jag lätt snOkat fram nummer eller mail och RAGGAT STENHÅRT! Jag hade nog tom betalat för att få ligga lite med han medans han sjöng "I miss you"
OMG, fyfan vad jag låter som en fjortis. Det är väl lika bra att jag börjar skriva med sMå OcH sToRa BoKsTäVeR oXå. Damit.
Jag måste lätt hålla koll om han ska spela ngt i Örebrotrakten! MAAAAAAaAh

Idag lyckades jag iaf släpa mig till körskolan. Det var fullt upp hela tiden så timmarna gick snabbt. THANK GOD
Snackade lite med chefen, frågade om jag får ta ledig när jag går brevid på thorax, vilket var oki! Så tis+ons är jag ledig från körskolan och jobbar bara på thorax. Och det räcker om man säger så... blir ju helt muck.

Kåtmuck. Bigtime.
Blir nog att gå och klämma lite på Johnny medans jag har kvar dessa NOMYbilder på näthinnan. HAHA skoja bara ;)


Drömmar o massa annat shit.

Det har varit en hård helg på thoraxintensiven, "tunga" patienter. "Unga", mycket sjuka, vårdkrävande och att man hela tiden måste gå på helspänn.
Och det har varit så otroligt uttröttande! Jobbade frekväll, och när jag kom hem så var det såklart party (som alltid i det här jävla området) Så man somnade väl inte förräns kl 02. Sen upp igen kl 05, och till bussen.
När jag gick till Intensiven så fick jag dock syn på denna skylten:



Den roar mig så otroligt mycket :D Fan, jag älskar min humor.
Aja, var i ngt apatiskt tillstånd när jag kom hem, och var sådan hela kvällen... Jag tror knappt att jag svarade när Johnny pratade med mig, sa nog bara "jag är trött, låt mig sova" :p
Bläää, har aldrig kännt sån trötthet utav ngt jobb. Man är både kroppsligt trött, men sen oxå psykiskt.
Skulle behöva ngn sorts avslappning om jag ska fixa det här. Funderar på ngn jävla avslappningscd med kåta valar... eller kanske en spikmatta?

Idag sov jag iaf länge, hade dock en skitskum dröm som jag måste berätta (jonas tyckte det www.metrobloggen.se/jonaslindh)

Det började med att jag och j bråkade. Det var ett stort bråk... Johnny skulle då sova hos Miriam, och jag blev heltokig. För att straffa han så skulle jag då sova hos Emil. J blev tokig och skulle leta reda på vart E bodde. Han hittade dock inte dit, och jag stod och spanade efter honom ifrån E:s port. Efter en stund såg jag iaf J utanför och gick o skällde på honom. Och helt plötsligt stod vi utanför min mammas port, där träffade vi Peter. Jag tyckte P och J skulle hälsa på varandra. De tog i hand, men då började J sjunga Ultima Thule sånger och ropa nazistiska ramsor. Detta gjorde P tokig och han skulle döda J. Johnny sprang in i morsans port och stod där innanför och fnissade. P blev ännu argare och brottade ner mig på marken och la sig på mig. Han började jucka på mig och sade högt "kommer du iåg de gamla tiderna". Detta gjorde Johnny flyförbannad som sprang ut och skulle börja puckla på P. Men då kom det fler folk mot Johnny. J sprang in till min mamma och gömde sig där. Då satte jag mig i trapputgången utanför hennes dörr med Peter, Kalle, Adrian, och sen var det 2 till men kommer ej ihåg nu. Jag satt där och bad till dom, att de inte skulle göra min älskade illa. Men de brydde sig inte, de hade bestämmt sig för att döda J.
Efter en stund kom Johnny ut, iklädd skyddsväst och sa "det är lika bra att få detta överstökat, kom igen nu då" Och de började slå honom, blodet från Johnny flödade och jag grät. Sen vaknade jag.

Har jag inte underbara drömmar?! I denna så vaknade jag oxå 4 ggr, men efter varje gång så somnade jag om och fortsatte drömma samma sak. KUUUUUUUUUUUL. Bläää på drömmar. Drömmer alltid så verkligt och otäckt.

Idag har vi iaf varit ute och åkt, slängde oss bara i bilen och åkte ut i skogen och kikade. Var säkert ute och åkte i 2 timmar minst. Mycket mysigt :D Sen drog vi hem till morsan och tog en kaffe och snackade lite skit. Sen hem för att laga hasselbakspotatis med Cafèdeparis sås och Pepparbiff :D MUMMA.
Nu sitter jag här, Johnny kollar på hockey. Men jag ska snart krypa ner brevid honom och mysa med mina allra mysigaste!

För att jag tror att hela livet är en film.

Fick inspiration från en bekants blogg till detta inlägg.

Jag är nog dramatikens drottning, jag har kollat på alldeles för mycket film OCH jag är lite sjuk i huvudet.
Ska ge er några exempel på hur jag kommit fram till detta.

Scenario 1:
För ett par månader sedan så höll jag på och stressa ut till bussen, jag var precis påväg ut genom dörren när jag känner att det är ett hål i strumpan, och eftersom det är det värsta jag vet så slängde jag av mig skorna och sprang tillbaka in i lägenheten. Drog ut byrålådan och hittade ett par strumpor... och precis när jag skulle ta på mig dem så hörde jag BABAAAAAAMMM, världens ljud och inte nog med det, nej hörrni hör på det här. Hela rummet SKAKADE!
Jag höll typ på att få hjärtstopp och trodde det antingen var krig, gärna en atombomb. Och jag trodde allvarligt att jag skulle DÖ. Sen blev det bara tyst.... jag kikade ut genom fönstret och ser två karlar... med hjälmar... som precis har huggit ner en av tallarna utanför vår lägenhet. Och den där jävla tallen har de fällt typ 2 meter från vårat fönster, och de är säkert minst 100 m höga :D LOVAR. haha... aja.

Scenario 2:
Det var typ en vecka sen... jag låg och sov i den allra bästa sömnen när jag vaknar till i förskräckelse. Jag hör ett dån, ett högt ljud som typ skrammlade. Jag låg där under täcket.. asrädd. För jag visste att det var ett flygplan som höll på att störta rakt ner i vårat hus. För ljudet närmade sig ju mer och mer. Låg där och tänkte "nu dör jag, fan vad jag inte skulle vilja vara ensam just nu" Men det händer inget, ingen rök, ingen eld och ingen död tilda. Och just i den minuten så kommer jag på att de är en jävla åkgräsklippare precis utanför vårt fönster. VARFÖR SKA ALLT HÄNDA UTANFÖR VÅRAT FÖNSTER?! Aja.. jag dog inte iaf.

Scenario 3:
Detta var i förrgår natt. Jag vaknade med supermagknip och gick in på toaletten. Det gjorde mer och mer ont och jag satt där och försökte framkalla något till den vita porslinsguden.
Hände inte så mycket, bara lite ibland. Och då kom jag på : "fan, tänk om jag typ har tarmvred eller något, kanske är det något som brustit inne i magen, och tänk om jag förblöder invärtes nu när jag sitter här på skithuset"
Jag tänkte allvarligt ropa på Johnny, ringa ambulans och börja planera min begravning.
Men då small det till, magen gjorde sitt och värken släppte. Det var helt enkelt vanligt magknip+räcerbajja. (förlåt alla känsliga där ute)

Är jag sjuk? har jag någon störning? Eller är det bara så att jag är överdriftens människa som kollat på alldeles för mycket film SAMT läst och sett för mycket sjukdomar och död? SVARA MIG !


Sanningen om män som har stjärntecknet "våg"

Idag diskuterade jag med en vän, om män som är "vågar". Jag har träffat många sådana i mina dar, och de har snuskigt lika sidor. Så nu vill jag bara veta om ngn känner igen sig...
Jag ser vågar som lite manipulativa, vet precis vad de ska säga och hur de ska få tjejer på fall. De är oftast väldigt verbala och konstnärliga på ngt sätt.
De är lömska, men inte på ngt dåligt sätt. De vet bara hur de ska handskas med folk (tjejer) för att få som de vill.
De kan sätta sig väldigt på tvären, bara för att deras omgivning ska fundera över vad DE har gjort för fel. Och får oftast ett rop på hjälp tillbaka.. "lämna mig inte" "se mig" "förlåt mig, det är JAG som är en dålig människa"
De är passionerade, heta, charmiga, och alldeles trollbindande.
Men förfan tjejer, håll er borta från vågar!

hahaha, bara min uppfattning utav detta alldeles underbara.. men oxå hemska stjärntecken!


Nu ska jag snart bege mig hemåt, idag hade jag tänkt att slöa heeeela kvällen framför tvn. Imorn blir det städning och jobb. På torsdag ska jag både till Thorax och trafikskolan. Sen blir det Thorax fre + lördag. Ufff... livet är bra hårt ibland.

Du berör.

Mitt hjärta slår ett extraslag när jag tittar på dig, du får mig att känna värme, kärlek.
Hela du spränger i min kropp.
Jag ser lust, frustration och evighet.
Du finns och kommer alltid att finnas.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

När det känns som att hela himlen ska ramla ner och krossa dig.

Idag är en såndär bra/hemsk dag.
Det regnar, det tycker jag om. För då behöver man inte vara sådär jävla superglad och solig, man kan vara lite halvsur och titta ondt på folk. Jag gillar såna dagar!
Och jag har fundering på att ta på mig värsta sommarklänningen och skor, bara för att irritera folk. Då kanske de tänker:
"OMG, hon har en sommarklänning på sig, såna kan man ju bara ha när det är sol och fint väder. BUHU det regnar"
HAHAHAHAHA fyfan vad underbart kul. Ibland älskar jag mig själv, särskilt nyss när jag skulle skriva kul.. men det blev KUK typ 5 gånger först :D haha.

Jag känner mig typ sådär halvsjuk ni vet?! Lite molande huvudvärk och seg i kroppen. Provade att ta allergimediciner igårkväll och ska ta det idag med. Men grejen är ju den .. att min gräsallergi borde inte ha kommit igång än, för gräset blommar typ inte förräns i juni. Men det kan ju oxå vara så att jag har blivit allergisk mot något annat shit. Och särskilt med MIN TUR.
Aja det ordnar sig... ska iaf till apoteket idag och hämta ut lite mer medicin. Kan vara bra innan rabatten går ut!

Nej, nu ska jag ta och äta lite. Så man inte svälter ihjäl på jobbet. Det vore ju ABSOLUT det mest tragiska som skulle kunna hända. Haha.

Ny Frill ;D

Just ja, har ju klippt mig och färgat håret. Vad tycks?!



Kort page med lugg. Och knallrött såklart! grrrr!

Och så var det den där jävla rubriken igen... Svininfluensan m.m

Jag börjar allvarligt tro att jag har den där jävla svinifluensan. Min förkylning vägrar att gå över! Okai att svininfluensan har symptom som hög feber och hosta. Men i min fräcka hjärna så kan jag ju ha det ändå :D

Ja alltså.. måste ju faktiskt uttala mig om denna kommande pandemi. Vad är vi egentligen så rädda för? Självklart kommer den att komma hit, självklart kommer våra nära och kära bli drabbade. Och det finns även en möjlighet att vi själva åker på det. Det är väl bara le och se glad ut... ta det som det kommer?! Det finns faktiskt inte så mycket vi kan göra, det hjälper inte med munskydd osv... den vanligaste smittkällan är faktiskt våra HÄNDER. Tvätta händerna ofta, och ha en flaska handsprit i fickan eller väskan när ni är ute på offentliga resturanger och toaletter. Mer kan vi faktiskt inte göra!
Grejen är... att varje minut, timma, dag.. så dör folk av svält, malaria, HIV, brist på vatten m.m.
Men NU när vi i västvärlden (som annars är så skyddade) kan bli drabbade av en sjukdom, så blir det världens hysteri.
Vi människor har alltid blivit drabbade av pandemier, epidimier och sjukdomar. Det är inget konstigt... det har drabbat oss i många tusen år!
Jag tror det är moder jords sätt att rensa, precis så som med naturkatastrofer. Eller så är det helt enkelt vårat STRAFF, för att vi är så jävla stygga! MOHAHA

Valborg var skitkul. Jag, Malin och Åsa satt hemma hos mig och förfestade... röjde musik och hävde i oss alkohol. Sedan drog vi till GE-SPOT. haha vi var först! Jag hade nummer ETT på min gardrobslapp, fyfan vad pinsamt.
Vi roade oss med att fråga ut de stackars bartenderkillarna "hur är det att vara bartender?, vad är den jobbigaste situationen som du varit med?, vad är roligast med jobbet?, vad är det värsta?"
Hahaha, Stackars killar.
Men den enes svar var bäst "joo, det jobbigaste är ju att man måste vara trevlig mot fulla och jobbiga människor"
Och min reaktion var direkt "Vadåååååå?! Var det där en pik nu eller?!"
Haha lite jobbig. Sorry guys.

Men senare så vällde det iaf in folk, träffade mycket människor som man inte sett på länge. Shakade asset av mig och handlade flitigt i baren :D
Grym kväll helt enkelt!

Annars så har man umgåtts med min darling, varit på hallsbergsmarken... och var igår och premiärfiskade. Det slutade med att jag fick en BRAX.
 Inte jag på bilden.. såklart. Men jag lovar att fisken var sådär stor :D

Ja, precis det jag helst av allt ville ha! Jag älskar att bli slemmig, för man är ju tvungen att ta i skiten när man ska ha bort den från kroken. Suck. Hela jag luktade fisk, och inte på det bra sättet ^^ haha.

Nejfan, om man ska ta och käka en macka eller två. Sen blir det att dra till trafikskolan, KUL.
Snälla, ngn... skjut mig.




RSS 2.0