Haha så otroligt kul!!!

Kolla denna :D

http://www.youtube.com/watch?v=WhwbxEfy7fg

Funderande. Svartsjuka, och andra sjuka saker.

Alltså. Jag är sjukligt svartsjuk... jag hittar på värsta fantasiscenarion och håller på och hetsar upp mig själv. Jag drömmer, och jag vaknar helt jävla arg och skulle kunna nita vem som helst.
Jag diskuterade detta med Anna idag, och både hon och jag vet att min man aldrig skulle kunna göra ngt sånt, jag vet att han älskar mig. Och det jag oxå vet att det är i min hjärna som detta bubblar upp, det är ju jag som är SJUK.
HUR BOTAR MAN DETTA?
Anna sa : Det bottnar nog i din egen osäkerhet.
Men liksom.. vad är jag osäker på?!

Jag tror, haha tror. Att allt handlar om avsaknaden av fadersfigur under uppväxt. Det brukar jag skylla på när det är ngt sjukt i mitt huvud. Haha.
Okai... min pappa har alltid funnits där, men ändå inte där om ni förstår?! Så ja, jag tror att det beror på detta :D Haha.

Men det är rätt kul när man kollar på beskrivning av "skorpionen" mitt stjärntecken. Allt stämmer nästan. Vänta.. ska hämta en beskrivning. (hrmm vart var det nu jag hittade den)

I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling.
- Stämmer!

Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan.-Stämmer absolut! 
En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.
-Stämmer helt klart!

Element: vatten
Kvalitet: fast
Polaritet: negativ
Nyckelord:  koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan
- Haha, stämmer (inga kommentarer)



Haha, tametusan allt stämmer ju. Hrmf.

Aja. Imorn blir det iaf party :D
Wohooo!! längtar :D Idag ska jag till mamma och sova där, för Johnny ska åka bort och hämta färg, så han ska sova hos sin farbror. Och ORKA sova ensam, haha. Saknar honom redan :(
Nejfan... ska klippa mig imorn oxå! Sitter med hårfärg i skallen nu, rött RÖTT :)
Nej, nu drar jag. Hej!

Ont, det gör ont.

Fyfan, jag har tametusan ont i hela kroppen! Och trött är jag med. Det är fan inte lätt att jobba hela veckan på körskolan, hela helgen på thorax, och sen igång igen. Menmen, det har varit superroligt! Har lärt mig massa nya saker, och man får ju verkligen känna på undersköterskerollen!
Men visst, det är mycket att lära sig... och otrolig mycket ansvar. Det gör mig faktiskt lite nervös, men det ska nog ordna sig.
Är helt faschinerad över alla läkare som springer runt, de är så otroligt skickliga och det är nästan som ett "halleluja moment" när de stiger in i salen. Fan vad jag önskar att jag hade betyg till att läsa till läkare! Men jag som är så jävla dålig på matte har ju inte en chans.
Hade gett nästan vad som helst för att få ha ett passerkort där det står "Mathilda Jerner, överläkare" på. AAAAH

På torsdag blir det iaf hålligång :D Johnny ska dra till Falkenberg och hämta färg, så jag blir ensam :( Men mina darlings Åsa och Malin ska sova hos mig. Ska bli mysigt som fan <3

Nej, nu ska jag ta mig en smörgås och sedan somna till ljudet av min Johnnys andning. Det finns fan inget bättre!
Och så ska jag sova till minst kl 13 imorn! :D :D :D

Trött.

Jag är bara så fruktansvärt trött. Har inte sovit ordentligt på 4 nätter.  BAH
Thorax är skitkul btw... igår så gjorde de en trachiostomi på en kille. Jag stod som ett tänt ljus och tittade på när de opererade. Tom sköterskerna sa "det här är inget för känsliga personer", men jag älskade det! Jag kunde tom ha slutat 14.15 om jag ville, men stannade tills 15,20 för att det var så underbart :)

Jag gillar det brunt!

Satt idag och tog en bild på min frukost...



Och jag kom på, fan vad jag gillar bruna saker! Min frukost ser inte sådär hälsosam ut som de gör på tv med gult, grönt och jag vet inte alla färger de har. Min är bara .... brun. Brun leverpastej, bruna smörgåsar, och brun oboy. Kan det bli mer brunt?
Fast egentligen om man tänker efter, så gillar jag många bruna saker. En sak ska jag absolut inte ta upp här, och andra saker tänker jag bara inte säga. HAHA

Shieet, det här vart ett sånt här skruvat inlägg känner jag nu. Det KAN bero på att jag sovit skitskumt inatt med massa konstiga drömmar. Så jag är fortfarande trött, suck. Menmen.....
Såhär ser jag iaf ut idag :


Inte så jävla smickrande, men helt okai. Snart går bussen in till stan, kommer dock få sitta och vänta på kumla station en stund. Suck. Nej, nu ska jag ge mig.

Är jag dömd till hemskheter?

Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Har jag gjort så många människor illa i mitt liv? Har jag ljugit så att jag förtjänar ren ondska?

Haha nu överdriver jag nog lite, kanske ;)
Vet egenltigen inte vad jag ska skriva, har oerhört tråkigt och vill typ gnaga av mig mitt ben för att mitt knä smärtar. Varför vet jag dock inte.
Nu tänker säkert många av er "åååhåå nu klagar hon igen" Till er säger jag såhär : JAG KLAGAR HUR MYCKET JAG VILL! Jag älskar att klaga, jag njuter så innerligt av detta klagande. Jag ska klaga sååå mycket mer i framtiden, bara för att jävlas med er.
Hihi jag känner mig på ett riktigt ondskefullt humör idag, tom att slå nån så de börjar blöda känns som en ypperlig idè.
Jag kommer dock inte göra detta, men att fantisera har väl aldrig dödat någon.. eller?!

Om 20 minuter ska jag hem och laga korvstroganoff! Det är en rätt som är alldeles för underskattad enligt mig. Den är enkel att laga, utmärkt att frysa in till matlådor, och så är det ju så gott :) Me love korvstroganoff <3

Jag skulle verkligen vilja ha en timeout på ett sjukhus i ungefär 2 veckor. Kanske en liten allvarligare blindtarmsinflammation vore nåt? Så att man får ligga på postoperativt i en vecka eller två med massa morfin. HALLELUJA! Mer morfin åt folket! Okai att jag kräks som en fjortis som druckit hembrännt. Men det är det värt :)

Svänga sina lurviga!

Haha nu har Mathilda kommit igång med sitt sjukliga planerande IGEN. Jag är en såndär som älskar att planera, jag ringer runt till alla, jag kolla bussar och tåg, priser och musik. Jag gör allt, det är faktiskt lite sjukligt. När jag var yngre och man festade typ varje helg, så var det alltid jag som höll i all planering. Och folk kunde bli lite smått irriterade på mig när jag ringde på måndagen och sa "vad händer i helgen då".
Men det där är ju ngt som nu försvunnit eftersom jag inte går ut så ofta längre, men nu jävlar är Tilda igång.
Jag o Malin har ju då planerat att gå ut på valborg, så nu är vi i full gång att ringa till alla ställen och fråga om de ska ha någon tillställning. Haha, och så har jag kollat bussar :P
Som det ser ut nu så är det
1. Vretstorpsparken (Rockabillykväll)
2. Cedars (ingenting)
3.GE-Spot (kumlas häng, det stället jag alltid har haft roligt på.
4 Centralen (hallsbergs häng, där träffar man typ alla man känner) Malin ska ringa...

Jag är nog mest sugen på Gespot. Har inte varit där sen de bytte ägare, men jag vet typ vad det är för folk, och man stöter alltid på någon som man känner. Får se vad Malin säger när hon ringer sen.
Är iaf grymt PEPPAD. Som Malin sa "men gud, mathilda. Det är som du har varit gravid och nu ska ut efter en lång tid" Hahaha men vad fan, det var ju aslänge sen :P Förlåt :(

"It's hard too be normal when you live in a world full of idiots."


"Fools aren't born. They're watered and grown like weeds by institutions such as Christianity."


"When you're taught to love everyone, to love your enemies, then what value does that place on love?"


"If every cigarette you smoke takes seven minutes off of your life, every game of Dungeons & Dragons you play delays the loss of your virginity by seven hours".


"When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed".

"what's real? You can't find the truth, you just pick the lie you like the best."

Mina favoritcitat, av vår alldeles egna Marilyn Manson :)

                                              


                                   

Laddade upp lite egobilder, för att jag känner mig så jävla bäst idag! IRONI


För att jag är en ordentlig ungdom.

Idag har en kvinna (tant) gjort min dag.

Jag var förut inne och kollade runt lite på internetbanken, la in de räkningar som jag ska betala den här månaden och såg då att det blir rätt gott om pengar över. Tänkte då att jag skulle betala de allergimediciner som jag hämtade ut för 2 veckor sedan. Problemet med apotekets kontotjänst är då att man inte får fakturan förräns månaden efter.
Så jag ringde till apotekets kundtjänst och sa:
- Hej! Jag heter Mathilda och hämtade ut lite mediciner för några veckor sedan, och jag vet att man inte får fakturan förräns månaden efter. Men jag skulle vilja ha den så snart som möjligt så jag kan betala den denna månad.
Tanten i luren blev helt chockad och sa:
-Oj, den frågan har jag faktiskt aldrig fått förut!
Jag typ fnissade och sa:
-Det är så skönt att få det avklarat, för man vet aldrig vad det kan bli för utgifter nästa månad.
Och tanten lät så stolt, hon lät så stolt över mig. För jag är en duktig flicka :)
Efter lite mer gaggel så gav hon mig ett OCRnummer, PGnummer och beloppet. Sen avslutades hela konversationen med:
-Du var då en duktig och ordentlig ungdom.

Haha! Så jävla stolt jag är över mig själv :) Fyfan vad jag är bra :) Tack Mamma för att du uppfostrade mig så väl!

Annars har man inte gjort så mycket idag.... bäddat rent lite i sängen, diskat och dammsugit.
Ska väl snart ta och äta en risifrutti och någon smörgås. Är ju hela två timmar tills jag ska till trafikskolan (aaa shit, vad ska jag göra med all denna tiden)

Imorn börjar iaf min tid på thorax, är måttligt pirrig i magen faktiskt. Det blir jag alltid när jag ska börja nytt jobb.

Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.

Morbid ?!

Måste bara börja med att kommentera anonyms kommentar på "min besatthet av sjukhus i allmänhet"
Denne skrev typ : "Du är ju sjuk i huvudet! Jag skulle aldrig vilja få vård av en sån som du?!"

Alltså... du måste ju vara totalt iqfiskmås som inte tror att jag överdriver lite när jag skriver mina inlägg.
Jag gör ALLT för mina patienter, jag har aldrig orsakat någon smärta eller annat och jag skulle vara jävligt glad om jag blev omhändertagen av mig själv. För jag är MYCKET kompetent och vet vad jag håller på med. Jag tycker det är spännande med blod, med död och med sjukhus. Är det något fel med det? Jag önskar väl förfan inte att någon ska dö?! När man jobbar inom vården så gör man allt för att patienten ska bli frisk, även jag.
Dumma, Dumma jävla människa.

Aja iaf.. Idag har jag pratat med Malin. Haha fyfan vad vi har kul när vi snackar med varandra!
Jag sa till henne:
Mathilda - Jag ska diska, koka potatis och rensa brunn.
Malin - hahaha, ska du ut och rensa brunn?, Det låter som du bor på en åker och ska ut och rensa vattenbrunn.
(jag kommer på mig själv hur det lät och asgarvar, Malin skrattar oxå)
Mathilda - Hahah ja, fan det lät verkligen så. Liiiiite gammal.
Malin -  Jaaa herregud, om du hade sagt avloppet så hade det iaf låtit som du levt på 1900talet istället för 1400.
(vi skrattar så vi nästan kvävs)

Aaa shit så kul man kan ha. Fan, jag blev värsta distraherad av den där jävla anonyma kommentaren ju! Jag hade kommit på massa bra saker att skriva. Men nu är det som bortblåst.
Skriver kanske lite senare istället.... hrm.

Inte fan kommer jag på någon jävla rubrik heller.

Would you hold me if I'm empty? Would you care if I was lost? Would you love me if I'm guilty?No matter what it cost?
So welcome to my freakshow, This is who I am. A Part of me is empty, In emptiness I stand. 
So seek my magination, And take a look around. This is my creation, This is what I found
Would you kiss me when I bleed, Would you see or close my eyes, Cuz' I won't live forever. My pain within you lies.

I can't sleep, cause they scream in my head. I can't think, cause of you.. dreams come true.


Haha, sitter och lyssnar på lite gammal musik. Just nu spelas det "balladen till Sverige" - Ultima Thule.
Hur bra är inte den?! Sällan man sjöng den när man var yngre, haha. Fyfan. Rösten hos sångaren är ju sådär lagomt hård och sexig. Grrrr.
Haha kom på en sån rolig grej förut när jag svarade på en kommentar. Det handlar om förgående inlägg, det om rånaren. Undra om tjejen tänkte såhär "är det en pistol du har i fickan, eller är du bara väldigt glad att se mig"
Haha FYFAN vad rolig jag är ibland, ni andra tycker säkert att det var urdumt. Men själv tycker jag det var väldigt roligt.

Fick precis höra låten "utan att fråga" med Kenta. När jag lyssnar på hans musik, så kommer mycket gammalt upp i mitt huvud.
Kan fortfarande inte förstå att Daniel är död, känns så overkligt. Att en kille på 25 år bara kan försvinna sådärr. Pga utav ett jävla misstag med de här djävulska drogerna som dragit ner så många.
Är så jävla glad att jag kommit ifrån det där umgänget, jag glömmer aldrig första gången jag såg mina två bästa vänner sätta sprutorna i armarna.


Idag har jag iaf ordnat planer på utgång på valborgsmässoafton. Då jävlar ska jag och Malin svänga våra lurviga! Haha.
Har liksom varit ute typ en gång sen jag träffade Johnny, så jag känner hur det rycker i benen nu. Malin och jag har ju så underbart roligt tillsammas så det kan ju inte bli annat än bra, eller?! :p
Måste informera karln bara, får göra det ikväll. Han får väl hitta på ngt han med :)
Men vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, finns planer på Vretstorpsparken.. men vi ska hålla ögonen uppe efter annat oxå. Sen får vi se vad det blir :) Längtar redan!



Kvinna våldtar rånaren. Girlpower eller vadå ?!

Johnny är tråk, ligger och kolla på någon jävla asgammal film. Så jag satte mig här för att blogga o surfa lite istället. Och se vad jag hittade.


Pistolmannen försökte råna skönhetssalongen.

Men fick en smäll på käften - och tre dagar som fastkedjad sexslav.

Nu misstänks den kvinnliga föreståndaren för våldtäkt.


Den 32-årige mannen hade bestämt sig för att plundra skönhetssalongen i den ryska staden Mesjtjovska. Strax före stängning i lördags klev han in genom dörren, viftade med pistolen och skrek:

- Alla på golvet, hit med pengarna.

Den 28-åriga föreståndaren visade inga tecken på att försöka göra motstånd. Lugnt tog hon av sig förklädet i vars fickor hon förvarade dagskassan.

- Okej, ta pengarna, sa hon enligt Life.ru.

Rånaren gick fram till henne, sträckte sig efter förklädet - och fick en smäll på käften.

Bands vid ett element

Kvinnan larmade inte polisen. I stället slängde hon upp den chockade mannen över axeln.

Sedan tryckte hon i honom Viagra, band fast honom vid ett element och utnyttjade honom sexuellt i flera dagar.

När han slutligen släpptes uppsökte han ett sjukhus och larmade polisen.

Nu riskerar både mannen och kvinnan fängelse.


HAHA! hur underbart är det inte?! Snacka om GIRLPOWER ! Snacka om att tända på "badguys" Så BRA!
Ville bara säga det...


Min besatthet... Av sjukhus i allmänhet. Berättelse från Thoraxintensiven.

Jag har en sjuklig åkomma, jag är besatt av sjukvården. Det pirrar i mig så fort jag kommer in på ett sjukhus, och jaaaa jag skulle fan kunna bosätta mig där. Folk säger att sjukhus är otäcka, och ja, jag kan hålla med. Men det är ju MYSIGT otäcka! Tänk så många trauman, så mycket blod och tårar som gömmer sig bakom alla de vita väggarna. Är det inte spännande?!
Att det bara kan skilja några sekunder mellan liv och död, det är nästan så man blir våt. (förlåt mamma och ni andra)

Och jaaa, jag har lånat sjukhusgrejor, Har kläder och en filt och det är så underbart. Jag älskar den där filten... hrmm undra hur många som dött i den, HAHA. Men det gör inget för det är häftigt!

Shit jag är skadad.

Min besatthet ligger oxå i sjukhusserier såklart. Greys anatomy är ju favoriten.
Jag gråter, jag skrattar, jag blir upphetsad och exhalterad. Och jafan, jag tror ibland att skådespelarna är mina vänner. Man sitter liksom där och typ skriker "Men Dr. Bailey, Ta skalpellen! Ta den nu! DU Klarar det, jag tror på dig... och.. vi kan prata om det efteråt"
Haha, längtar tills på onsdag då nästa avsnitt kommer.

Fattar ni då vilken grej det är att jag ska spendera minst 2,5 månader på en thoraxintensiv?! Vet ni hur mycket blod, slangar och skit de människorna har i sig?! Vet ni hur många som dör där? Aaa shit.
Nej, nu tror ni att jag är dum i huvudet igen.
Men allvarligt, haha.. när jag praktiserade där.. så kommer jag ihåg en specifik händelse. Måste berätta.

Det var en man, han hade genomgått ett klaffbyte, allt såg bra ut och han skulle ner till en avdelning. Han sov.. och jag skulle väcka honom och säga att det var dags.
Saken var.. att det inte gick att väcka honom, jag öppnade då hans ögonlock och såg att den ena pupillen var förstorad. Kallade då på syster som tittade och larmade på läkaren. Och sen gick bara allt av farten, massa med läkare kom.. han intuberades och upplivningsutrustning sattes på den sängen som han låg i.
Vi sprang typ ner med karln till akutröntgen och lyfte där över han till CT:n. Fick stå med i rummet där bilderna kommer upp. Och ser då hur hans hjärna kommer fram på skärmen, och sedan sprider sig ett mörker.. som en skugga över hälften av hjärnan. Doktorerna pekar och "hummmar" och jag förstår att det är en väldigt kritisk blödning.
Upp på intensiven igen där vi ringer efter folk från uppsala (där är de specialister på neurokirurgi) Och efter en timma så hör jag hur det låter en jävla massa uppe på taker, och ner kommer det 2 helikoptersjuksköterskor i värsta fräna sparkdräkterna. Jag stod typ och gapade, hahahaha. Det var PRECIS som på tv! Om de inte hade varit korthåriga så hade det säkerligen fladdrat i håret även fast de var inomhus!
De hämtade mannen, och jag var typ helt exhalterad och skakade. Tyvärr dog han en halvtimma senare i helikoptern. Och allt det här hände medans hans dotter och fru väntade i ett anhörigrum, bara en liten bit bort. För att möta han när han kom ner på avdelningen.... Sorgligt som fan, men det var en helt otrolig upplevelse för mig iaf.

Aaa shit, nu ska jag spela alfapet :D Hej!


I Thought I Loved You, But The Hate Is In The Way

Shit vilken splittrad dag.

Ibland förstår jag inte vad jag såg i dig, det var knappast din godhet.
Hur kan någon som jag älskat kalla mig för Hora? Luder? osv....
Jag tror jag blev fångad av din charm, mina lustar och din förmåga att trollbinda mig med ord. Ord både i text och i det verbala.
Nu känner jag bara ett hat, men inte ett hat mot dig. Ett hat mot mig själv, ett hat av de tårar som jag spillt för ditt ansikte och kropp.
Men minnena försvinner tyvärr aldrig, det är något som gör mig kall. Att minnesbilder av dig finns kvar. Jag vill inte minnas av hur det var att känna dig.


Du berör inte mig längre. Jag tvingar dig därför att äta krossat glas. Jag kysser dig. Fan, du smakar blod och du river mig med ditt söndertuggade glas.

Du blir aldrig perfekt för mig

-
Jonas Lindh



Idag har jag iaf varit hos läkaren, för min rygg dårå. Han tyckte jag skulle gå till en sjukgymnast igen för att se om det är något som förändrats sen sist jag var där.
Känner att jag måste ta itu med den här jävlans ryggen, jag vill inte behöva vara hemma från jobb pga den en enda gång till. Och nu när jag fått ett jobb som jag verkligen brinner för så ska det inte få stoppa mig!

När jag kom hem idag hade Älsklingen lagat mat åt mig, hur skönt är det inte att komma hem när maten står på bordet?
Haha lät jag som en man nu eller vad?! Hihi.
Han hade iaf lagat köttfärsås,och den token hade hällt i lite sirap. Men satan vad fint det var, först en liten söt smak.. och sen kom det styrka efter chilisås. Mums!

Hihi idag är det "ballar av stål". Hur bra är inte det? Min och Johnnys favorit är ju då en jävlig djävul.



Är jag helt sjuk i huvudet om jag blir lite tänd av den här mannen?
Hur fan kan man tycka att en skallig karl iklädd djävulskläder som springer runt och kletar bajs på saker är sexig?
Antagligen är det en reaktion av antiJesus som pirrar i min kropp. Eller någon form av sjuk fetish för något läskigt. Vad som stämmer har jag inte en aning om, men jag skulle inte ha något emot att bli petad med de där hornen både här och där, HAHA!

Gud.. nu måste jag lägga av. Shit.


Psykvården är den som är sjuk, psyksjuka är inte onda människor.

Angående den anlagad branden i källaren, harven, hallsberg. Många ser personen som en ondskeull människa m.m...


Fan, det är väl lika bra att uttala sig här oxå, eftersom det här är en sån diskussion som jag känner så starkt för. Det jag skriver här har inget att göra med att jag varit grymt bra kompis med "mordbrännaren" utan pga: åsikter, utbildning m.m

Det är absolut rätt att bränder i bebodda byggnader och där det skulle kunna vara någon människa i byggnaden, tex företag, hus, baracker m.m alltid klassas som morbrand även fast ingen ens fått lite andningsbesvär.
Men grejen är den.. att självklart kan man se till psykiska åkommor och sjukdomar som en orsak. Det finns massa med psykiska besvär som kan leda till att någon tuttar på. Det kan vara personer som aldrig haft något som helst problem med psyket förut, och det kan vara såna som har kämpat för hjälp i flera år. Man behöver absolut inte vara en elak eller ond människa för att göra våldsbrott eller dylikt. Man kan lida så av sin sjukdom att man inte har någon som helst kontroll över det man gör vid tillfället, men sen efter dådet så kan man bli helt medveten.
Jag tycker att de som uttalar sig om detta, borde läsa på lite mer om psykiatri/psykologi och hur jävla svårt det är att ens bli omhändertagen. Det här är en väldigt svår fråga, och självklart så är de som är drabbade förbannade.
Men annars så borde man kanske se ur ett annat perspektiv? Man kanske borde se till hur sjukt det här samhället egentligen är? och hur mycket som krävs för att man ska få hjälp!

Som sagt... gå en kurs förfan. För det är knappast första eller sista gången någon blir drabbad pga någon som är psykiskt sjuk. Och jag tycker absolut inte att man ska uttala sig om man inte kan något om detta, för det kan drabba din närmaste vilken minut som helst, glöm aldrig det!


Snor o slem i hela huvudet.

Gaaah, det är fan tom jobbigt att skriva. Armarna känns som gelè :(
Jag blev ju då uberförkyld, mumma. Har vaknat varje halvtimma inatt för att snora och må dåligt. Jag som skulle börja inskolningen på Thoraxintensiven idag, men det gick ju åt helvete. Men Chefen skulle ringa mig snart så får vi se när jag kan börja istället.
Nääfan, jag orkar verkligen inte skriva mer just nu. Ska ta mig en leverpastejsmacka och kolla om det finns ngt bra att titta på, sen försöka sova lite till.
Skit.

Saker som jag hatar, episode 2.

Jag känner mig lite hatisk och bitter för tillfället. Så därför blir det en hatalista. (Undra varför jag aldrig skriver älskalista, ha)

1. Blommor. Alltså... Egentligen så älskar jag ju blommor. men jag har kommit in i en period där jag omöjligt kan få en blomma att överleva. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?! Alla säger "men köp såna där gardrobsblommor, de dör aldrig"
HAHA säger jag, jag har tagit död på flera stycken! Inga gröna fingrar här inte, de måste typ vara rosa.. typ grisrosa. Ursch.

2. Att jobba. Vad fan, varför ska man jobba? Varför finns det inga andra alternativ förutom att jobba, eller då kanske plugga.. men det ska ju leda till ett jobb. Vad är det för HEMSKT samhälle vi lever i? Jag kanske vill gå i mina mysisbyxor hela dagarna, bara äta skräpmat och godis och vara flottig i håret... men ändå måste jag ju liksom ha pengar till allt som jag vill ha. Hur ska det gå ihop?! Kan någon svara på detta? Inte fan ska väl livet gå ut på att gå upp tidigt och slita för en jävla skitlön? Eller är det jag som fattat fel? Är vi samhällets SLAVAR?! (tänk 1984)

3. Vänner. Hallå?! vad ska man med dessa till egentligen, och varför ska man ha flera? jag är så förbannat trött på dessa jävla fittor som bara utnyttjar en, bara för att jag är duktig på vissa grejer, eller ibland har pengar. Måste ni pumpa ur det ur mig? Man hör inte enbart av sig för att säga "Kan du låna mig det... eller kan du hjälpa mig med det" vad för uppfostran har dessa nötter fått egentligen?
Okai att majoriteten av mina vänner är misslyckade, inkompetenta idioter med iq som fiskmåsar. Men ändå, lite måste ni vill fatta?
Ja, det är verkligen dags för mig att börja se mig om efter nya vänner. De bra som jag har kvar, har jag ju inte möjlighet att träffa så ofta, och det svider verkligen. Tur att jag har min familj och Johnny iaf. Hrmf FUCK YOU ALL !

4. Barn och de som skaffar barn. Alltså, allvarligt...har det blivit babyboom eller har det? Jag har tagit upp denna sak massor med gånger, men vissa vägrar att inse. JAG VILL INTE VETA OM ERA BEBISAR, JAG VILL INTE SE MILJONER BILDER PÅ DOM FULA SMÅ SAKERNA VART ÄN JAG LOGGAR IN, sådär ja...nu fick jag ut lite aggressioner.
Det här tycker jag ni borde fatta utan att jag behöver skriva det, men icke sa nicke. Tror ni att era barn blir glada när de blir äldre och ser att det finns flera tusen bilder på dem spridda på nätet? Inte fan skulle jag bli glad iaf, att få veta att min mamma är ett pucko som inte har något annat att göra än att ta kort på mig när jag blir bytt på. Tänk på era barn som människor, inte som jävla objekt som kan hängas ut hur som helst! Och som jag sagt tusen ggr, man får ingen jävla medalj för att föda barn, typ ALLA kan göra det och det är inte så jävla speciellt. Och ja, det FLESTA kan få barn i unga år, men jag hoppas verkligen att trenden vänder så att barn slipper få mammor som festar tillsammans med dem, för att de var för dumma för att ha ett premitivmedel eller göra abort. Varför skulle man liksom vilja har barn när man är 16? Det är inte normalt!

5. Män. Nu menar jag inte vilka män som helst, utan de som man träffat innan man fick ett förhållande. Liksom, jag dejtade rätt mycket, och hade väldigt kul. Träffade rätt många, men ingen som direkt klickade... Iaf inte någon som man han träffa så många gånger som det behövs för att klicka. Tills jag träffade Johnny då. Jag är supernöjd i mitt förhållande med honom och har inga som helst planer på att ens tänka på någon annan. Men grejen är, varför börjar dessa män höra av sig när man har stadigt förhållande? jafan, tom SAMBO! Hallå, vad vill ni mig? Ni fattar väl själva att det inte kommer hända något, och liksom... vänner med någon som man dejtat eller jag ni vet.. det är fan inte ofta det funkar. Men visst, man kan väl vara trevlig och svara och sådär, men vissa tror nog att man är annorlunda än vad man utger sig för att vara. Men det jag försöker påpeka är: vad fan hör ni av er nu för? HALLÅ, ni är lite sent ute. Jag har stadigt, och det ser ut som att det kommer fortsätta vara så! Hrmf. Män....

6. Kläder och skor. Alltså, jag är besatt.. även fast jag inte riktigt gillar kläder. Jag kan liksom handla hur mycket som helst, man mår liksom bra för stunden och ja, en bra bit till :D haha. Okai att man vill ha fina kläder, men det är allt för lätt att handla. Bara att surfa runt lite och klicka på det man tycker ser fint ut. och inte fan är det så dyrt heller. Förutom när man kommer till kassan och det har blivit massor med saker, och så har dom ju såklart lagt på frakt och andra tokiga avgifter. Samma är det med skor, jag kanske behöver ett par skor.. men då åker man ju till skopunkten, och inte fan köper man bara ett par skor då de har "ta 3 betala för 2" Neeeeej då plockar man ju på sig massor och det blir svindyrt, även fast man bara skulle ha ett par.
Ja jag är skadad, jag är tjej... vi är såna här (haha det brukar vara min bortförklaring till Johnny)

Nej, nu tror jag att jag ska sluta med min hatlista, innan ni tror att jag är dum i huvudet och aldrig kommer besöka min blogg igen. Fast egentligen borde ni redan fatta att jag är lite skadad... kanske syrebrist vid födseln? Eller avsaknaden av syre vid vissa andra tillfällen HÖHÖ.
Nu ska jag gå och äta en kaka, för det är faktiskt synd om mig. Jag känner mig verkligen sjuk. Hejdå

Because im a fucking star!

Sitter här och sjunger till Lady GaGa och Katy Perry, och inbillar mig själv om att jag är precis lika het, glammig och absolut har samma vackra sångröst som dom. haha. Kruxet är bara att jag vaknade med superduper ont i halsen imorse. och är dessutom snorig och allmänt seg. Vad fan ska jag alltid bli sjuk för? Vad har jag gjort denna värld för att förtjäna detta?! SNÄLLA SVARA MIG JESUS.
Men som vanligt... så kommer inte jesus svara, kan väl köra på att han har viktigare saker att göra för tillfället. Är det såna saker dumma kristna tror på när jesus inte svarar dem?
Ja, kristendomen är för allmänt dumma personer. Även fast min mamma är "troende" så tycker jag det, och det vet hon. Jag brukar ställa på henne lite ibland med svåra frågor, då tycker hon bara att jag ska vara tyst och tro istället. Haha så söt är hon.

Nejfan, ville bara klaga lite. Nu ska jag försöka svälja lite mat innan jag drar iväg till jobbet. Suck. Hejdå.

                    

Påsk, HEJ JESUS

Nej, jag är inte kristen. Jag tycker bara att Sten Frisk från tre kronor är något av det bästa som hänt tvvärlden, I like it psycho!

Igår träffade jag Nettan, vilken lycka! Jag och mamma var bjudna hem till hennes mamma på lite påsklunch, och när jag kom innanför dörren stod denna underbara människa med öppna armar. Vi kramades säkert i 2 minuter MYS!
Var en helt underbar dag för övrigt, vi var och handlade med CPtrucken. Hahha det är mammas "dragväska" en såndär shoppingvagn ni vet! Eftersom jag är 80 år nu för tiden så tyckte jag att jag behövde den, och oj vilken bra uppfinning! Handlade massa mjölk, dricka, potatis och andra tunga grejor så den behövdes :D

Kl 22 kom iaf min bebj och hämtade mig, vi åkte hem och mös. Och eftersom jag är världens bästa flickvän så hade jag köpte ett stort påskägg med Johnnys favoritgodis och trisslotter, han blev mycket glad!

Påskafton spenderades i Stora Mellösa hos Johnnys familj, vi åt massa janssons frestelse m.m. Och godis såklart hihi.
Var där tills sent på kvällen och åkte sedan hem, upp tidigt på morgonen för att jobba på Kullängen. Gick mycket bra, slutade ju vid ett så det var lugnt. Sen blev det att traska hem till mamma för att käka där, Johnny kom och sedan min syster, bror och svåger. Åt ASGOD mat, Köttfärslimpa med gräddsås, potatis och sallad. Min mamma är fan bäst på att laga mat!
Mös sedan i soffan med allihopa, käkade efterrätt och svullade en jävla massa, tillsammans med massa skratt och andra trevligheter. Så ja, det var en väldigt lyckad påsk ! ;D

Jag överlevde duschen! Och fick på mig trosorna *LER ZÖT*

Wohhoooooo, I made it.. nothing can stop me now ;D
Kändes faktiskt lite som att bestiga ett berg, duschen alltså. Var dock lite svårt att böja sig ner och nå till *host, de ställena längre ner* men fan man utvecklar ju knep ;D
Tog dock en stund innan jag kom på hur jag skulle torka mig, fick typ böja benen och huka. Haha jag skulle ha gett mycket pengar för att se nån annan göra detta.
Annars så har man väl inte gjort så mycket under eftermiddagen/kvällen förutom att skrika "helvetes kukfitta" (mitt favoritsvärord), när det gjort ont alltså. För naproxenen, jävla mestabletter hjälpte ju knappast.

Jag och mannen har idag diskuterat lite om att hålla igen, och han föreslog att vi skulle dra ner på helgonyttigheterna, alltså godis. Men jag tycker att vi ska börja äta lite nyttigare mat istället. Men det är en sån jävla svår fråga det där, liksom han är en sån som hellre äter lite godare mat, och jag äter hellre lite äckligare.. bara jag får den där påsen med smågodis. Hur gör man för att lösa detta, någon som har en idè? Jag vet ju att jag blir så jävla sur om inte jag får mitt sötsug stillat en gång i veckan, och jag äääälskar verkligen smågodis och ser inget sätt man kan kompensera det på?! För inte fan är frukt samma sak, förstår ens inte hur man ens kan tänka tanken att det skulle bli bättre utav FRUKT?! Jävla nyttighetsdyrkare, hatar såna. Hrmf.

Nej, om man ska kolla lite mer på Hockey kanske. Jag hejjar ju på färjestad i andra hand efter djurgården :D Så jag hoppas de tar hem smguldet idag wÖÖ wÖÖ. Kul att Johnny tycker HV71, det blir lite mer action då om man hejjar på olika lag, och jag gillar när det är lite action ;D höhöhö. Nej, nu ska jag rulla upp från stolen (och ja, det går), ta mig en risifrutti och krypa ner brevid min man som läskas med sin närvaro, vill verkligen inte ha ont i ryggen...

Hejhej.

Att ens inte kunna få på sig trosorna....

Igårkväll, när jag skulle lägga mig ner för att gosa med min man small det till. ÅH ja RYGGVÄRK precis det jag längtat efter.
Gjorde ont när jag vände på mig, men inte så mycket mer. Somnade sedan gott men vaknade kl 03.30 utav en himmelsk smärta i ländryggen/svanken. Rullade upp ur sängen (ja, bokstavligen rullade) och letade igenom hela lägenheten efter piller. Åh piller, denna gudomliga uppfinning.
Men till min förskräckelse så hittar jag inget starkare än Panodil, voltaren eller diklofenak... Jaaaaa paracetamol, precis det jag behöver. Satte mig ner på toalettlocket och grät en liten stund medans jag tyckte synd om mig själv, hävde sedan i mig de där jäklans panodilen "bättre än ingenting tänkte jag" och började smsa till min dexofen"langare" (haha shit, nu kommer säkert snuten komma hit och tro att jag brukar och innehar, IGEN) Aja skitsamma.
Haha nu satte jag ordet "langare" inom situationstecken för att polisen ska ta det mindre allvarligt på saken, shit vad paranoid. höhö.
Aja iaf... smörjde in hela ryggen med linement oxå, och drog ett täcke runt mig och satte mig vid datorn.
Efter en timma hade jag mer ont så jag gick och la mig igen. Sov gott tills Johnny skulle iväg till jobbet, då kände jag att jag hade ont igen men ignorerade värken och la mig. Vaknade ett gäng gånger men kunde somna om igen.
Sen vid tio vaknade jag för sista gången och gick då upp (rullade upp) Och sen dess har jag gått här och tyckt synd om mig själv medans värken blivit värre.
Åt lite förut, och skulle sedan kolla på film. Innan filmen skulle jag ta på mig raggsockor för jag frös om fötterna. Tog på mig dom, och kom på efter det att jag skulle ta av mig byxorna. Och eftersom jag inte kan ta av mig på normalt sätt så "klev" jag ur dom, och vad hände då? Jooo självklart så åkte sockorna av, och som jag slitit för att få på mig dom! Då grät jag, jag grät när jag insåg att jag skulle få ta på mig dem igen, haha shit vad patetisk. Menmen, efter lite mer tårar och skrik (grannen undrar nog vad fan det är för fel på mig) så kunde jag lägga mig ner i sängen.

Sen då, när jag skulle upp.... haha nemen gud, rullningen funkade inte längre. Tog fan 5-10 minuter för mig att ta mig upp ur den där jävla sängen, vet faktiskt inte hur jag lyckades alls... Menmen. Så nu sitter jag här, en enbart linne. För jag får ju fan inte på mig nåt annat. Suck! Funderar över att ta en varm dusch, men oroas över hur jag ska kunna torka mig. Men jag diskuterade detta med Anna, och vi kom fram till att jag skulle självtorka tillslut.
Även fast hon sa:

"Synd att jag inte var där, då hade jag kunnat duscha och torka dig, precis som om du vore ett sött litet vårdpaket."
Sött Anna, tack :D

Jaaa gud Guuuuuuuuuuuud (som sunes pappa).
Älskling kommer iaf hem snart, eller om 1,5 timmar. hrrm. Han skulle åka till min mamma först och hämta piller :D Wohooo, och nej farbror polisen. För ANDRA gången, jag är ingen missbrukare.
Synd att de inte är så starka som jag vill ha dom, hade gärna fått lite moffetabletter ;D
Nej, nu ska jag ge mig på duschen. Håll tummarna för mig!
Puss

                   ------------------------------>  




En uppenbarelse!

Fyfan, idag kom jag på en sak.. till min förskräckelse: Gud vad hemsk tråkig min blogg är?!
Är det sant? är mitt liv så hemskt eller kan jag inte skriva, jag berättar fan aldrig saker som får folk att skratta... hrmm, undra vad det kan bero på. Antagligen för att alla roliga saker som jag varit med om är halvt perversa eller helt enkelt sjukliga. Och med rädsla för att min syster eller mamma ska läsa detta så håller jag detta inom mig. Men satans vad kul det vore att berätta :D
Anledningen till att jag kom på att jag är allmänt tråkig, var att jag var inne och läste på min nya favoritblogg : metrobloggen.se/jonaslindh . Åhå vilken underbar man, vilket underbart sätt att skriva! Jag skrattar nu iaf minst en gång om dagen pga denna människa :D höhö. Tänk om jag oxå kunde skriva så, berätta så roliga saker. Hrmf.
Om jag hade varit singel hade jag säkert blivit lite små förtjust, haha jag är så sjuk att jag kan bli förtjust i någon för att de skriver bra, eller bara är roliga. Aaaah knäppa Tilda som vanligt liksom.
Tur att jag har min karl iaf, han håller lite fason på mig !

Men nu ska jag fan ge mig på att försöka skriva ngt roligt som jag varit med om !

Det var en kväll för kanske 3 år sedan?! Jag och min fd bästa kompis Sophie (kom tillbaka Sophie!) skulle sova hos mig, hon låg i soffan mitt i mot min säng, grejen var.. när vi kom hem där mitt i natten så luktade de så mycket skit i mitt rum. Men jag trodde det var min hund som hade legat där inne och fisit (som han brukade göra). Men iaf... la mig ner på mage och greppade händerna runt och under min kudde. Och känner då ngt fuktigt och mjukt inne i kudden, sliter upp kudden ifrån sängen och tittar i det. Då har kattjäveln skitit i kudden! Sophie höll på att dö av skratt, och jag skrattade och höll på att kräkas samtidigt. Kan bara tänka mig hur det hade blivit om jag inte upptäckt bajset. Hade säkert vaknat av att det stuckit lite i näsan av bajslukt, och haft hela ansiktet inkletat i kattbajs. Då hade jag sannerligen dödat den söta lilla vita kattungen. Hrmmf. Blä.

Eller vad fan? var det där ens kul.
Shit vad jag känner mig värdelös, avtrubbad och allmänt sur idag. Har absolut ingen som helst lust att gå till den där jävla trafikskolan för att jobba idag. Det är såååå tråkigt, vill bara vara hemma och vältra mig i mitt eget elände. Jävla slacker är vad jag är. Suck.

Men ska iaf försöka hitta ett par ordentliga sandaler på väg till jobbet (i en skoaffär då, haha det där lät lite kul)
Måste ha ett par bra och fotvänliga skor när jag ska börja på sjukan, annars får jag skitont i fötterna och kommer då klaga över det.
Nej.. om man kanske ska försöka roa sig med nåt "lägga sig i sängen och självdö en stund".


Mysdag i Hallsberg <3

Idag ska jag till hallsberg och umgås med min Mamma <3 Känns skönt som fan!
Igår var vi i stora mellösa och hälsade på Johnnys familj, Johnny grejade lite med båten oxå, och skulle dit och göra det idag med, så då drar jag till my hometown ;D
Går så jävla knapert med bussar på helgen bara, så jag får vänta :( Men min syster är visst på marieberg, så jag smsade och kollade om jag kan åka med dem till hbg, men får fan inget sms tillbaka :( Menmen...

Snackade med min Nettan igår oxå, fyfan det var inte dumt. haha men jag var skitnervös när jag skulle ringa henne, hjärtat klapprade på i stadiga 190 :p haha men vad fan när man inte har snackat på 8 månader så blir jag såndär hihi, tönt.. jag vet. Ska ringa henne idag oxå hade jag tänkt <3

Annars då... man får reda på så mycket skit hela tiden så man blir helt trött i huvudet. Ingenting förvånar mig fan längre.
Men ändå blir man förskräckt, äcklad och bara vill kräkas på människor. Och ändå blir det massa andra delade känslor, hrmm.

Nejfan, nu ska jag spana runt lite. Skallebank har jag oxå =( Blärsch.

Tänker på er.. Putte, Dennis och Dennis. Hoppas allt går bra, ni har alltid mitt stöd. Kärlek <3





This Is True Love



Idag är dagen som jag väntat på i 8 månader.

Idag kommer min nettan hem till Sverige igen, och det känns så jävla bra. Den enda kontakt som vi haft medans hon varit i sydamerika är över msn och mail, vi har camat en gång och då satt vi båda och grät. Haha. Men idag då jävlar landar hon på arlanda :D så nån gång i helgen ska vi ses! Då har vi bestämt att bara softa, äta pizza och godis ville hon oxå göra, HAHA! Konstigt efter 8 månader liksom....
Ååh kan knappt vänta tills hon ringer, hoppas det blir snart! Åh få krama om henne, fyfan vad mys <3

Hrmm annars då, väntar på att få åka hem. Johnny kommer o hämtar mig om en halvtimma. Då blir det hem och tvätta och sen käka lite mat, vi skulle käka rester idag bläääää! hatar fan rester :P Menmen.. man måste väl äta upp sånt oxå antar jag.
Hrmm... nejfan, nu kanske man ska göra ngn nytta. Eller oxå inte :D hihihi.
Puss i hej

Mitt drömjobb!

Fyfan, det var ju längesen man skrev här, men besökarna är kvar ändå hähä.
Hrmm, förra veckan så sökte jag jobb på Usö. Skrev att jag helst av allt ville vara på ThoraxIntensiven eftersom jag praktiserat och trivts hur bra som helst där! Trodde inte att ngn skulle höra av sig eftersom jag var så sent ute, men i måndags så ringde avdelningschefen och ville ha mig på intervju för ett nattjobb!
Sa att jag kunde komma redan nästkommande dag (igår alltså) Så så blev det!
Var skitnervös innan, hade med mig betyg och bästa leendet :D haha. Träffade iaf på den som fixade praktiken där åt mig, och som oxå följde mig under de veckorna. Många klarar ej av att vara på en sån klinik, så då håller de verkligen koll på en.
Menmen iaf.. träffade då chefen som frågade lite allmänt som de brukar göra på intervju, frågade vad jag var för person när jag inte jobbade.. hur jävla lätt är det att svara på liksom?! hahah. fyfan.
Menmen, det gick skitbra.. och hon erbjöd mig ett nattvikariat under sommaren! Wohoooo, självklart tackade jag ja!
Så hon skulle skicka anställningsavtal och även papper om yrkeslegitimation. För när man är undersköterska så får man inte bli legitimerad förräns man jobbar inom landstinget. Så nu ska jag till fotograf och ta kort, för att få ett sånt där flashigt passerkort höhöhöhöhöhöhöhö.

Så idag har jag ringt till länstrafiken för att kolla hur bussarna går i sommar så jag kan pendla. Och det verkade helt okai, även på helgerna. Så det känns skönt som fan. Försöker få tag på min chef på körskolan oxå, måste ju typ ta tjänsteledigt därifrån, och om inte det går så måste jag nog tyvärr sluta :S
Men liksom... thorax är mitt DRÖMJOBB, jag kommer tjäna över 17000 i månaden.. och så får jag in en fot på usö med chans på framtida jobb. Liksom på körskolan har jag ju ingen framtid, det är bara 12 timmar i veckan och ger inte direkt någon inkomst, men tycker det vore skitsynd om jag måste sluta.. för det är ju ändå lite i månaden, och jag trivs jättebra med de som jag arbetar med.
Så vi får se vad bossen säger, för thorax tänker jag inte slänga i sjön!
Sen måste jag ringa till thoraxchefen oxå, måste boka in tider för introduktion. Minst tio pass skulle jag arbeta innan jag börjar på vikariatet. Lite skillnad mot när man jobbat inom kommunen, då har man typ bara gått 2-3 pass intro.
Men på sjukan är det ju lite annorlunda, man ska kunna massor! Uff, blir nervös bara jag tänker på det.
Förrästen, för er som inte vet vad thoraxintensiven är... så är det där mycket hjärt och lungsjuka ligger. Oftast har de opererats eller ska opereras. Typ alla har respirator och massa slangar här och där, och tyvärr är det många som går bort. Men det jobbigast som jag tycker, är när man ser de anhöriga som sitter och gråter, och att man ska försöka förklara och berätta för dom, menmen det fixar man, iaf jag,

Så det kommer bli en tuff och spännande sommar, kan knappt vänta! hihihi.
Nejfan, om man ska försöka få tag på bossen igen. Och kanske få ngt i magen innan man drar till körskolan.
Ska försöka uppdatera lite oftare. Pusss

RSS 2.0