sjuk igen.

suck är asförkyld.. fulla näsborren av sår, alla körtlar är svullna så det känns som jag har böldpest. fan oxå orka vara såhär. men söta malin har bjudit mig på fetaostfylld kycklingfilè med potatiskroketter och sås .. asgott var det! nu ska vi glo film o käka candy. asgott.. hoppas det är bra med er andra. Puss hej.. orkar inte skriva mer, <3

JobbJobbJobb

Fan.. det suger att jobba.. har jobbat 3 jävla dagar nu, och imorn oxå. Känns som julen har jobbats iväg totalt! fitta kukarunk! aja är hemma hos Malin just nu, vi jobbade tillsammas idag o sen fick vi för oss att umgås efter jobbet med, och så blev det. Ska sova här så kan vi ta sällskap till worket imorn.
Lyfte en fittans tant idag.. och axeln gör sketaont, hoppas det är bättre tills imorn. Och jag hoppas den tanten fan dör snart.. är grymt trött på henne nu. Och det gör inte ett skit för nån tycker jag.. bara problem haha.. Nej nu är jag ond men det får jag fan vara idag.
Menmen.. annars är det väl helt okai tror jag.. tänker mycket. Men det ror vi på om några dagar lr 2 ;) YES. måste ha nettan hit så vi får sådärr skitskoj ;)
Nejfan nu ska jag typ dra med Malin ut och röka. Sen kanske man ska sova snart. Jobba.. och sen blir det att gå till Lindex och handla upp de 500 spänn av brosan som jag fick i presentkort ! skysst.. ska handla massa.. hoppas det är billigt nu i mellandagsrean och inte bara en massa skit!! då blir det superhetset haha.. Aja nu ska jag dra mig. Puss hej

Jamen jo... Bakis!

Idag är jag bakfull, det är äckligt jobbigt fan. Kvällen igår då började med att Miriam och Boväng kom hit <3 mycket brau, satt o lyssnade på musik, sprang ut o rökte och fifflade med massa annat. Miriam dumpade oss och svek, så jag blev själv med boväng. men det var skysst, vi hade ena riktiga deeptalk.. hon fick mig att inse vissa saker, och det var verkligen skönt att få snacka ur sig lite. Liksom vi har inte setts på fleeera månader, och vi vet ju typ ingenting av vad som hänt i varandras liv. Men jag fick svar på många frågor som jag undrat över, och så har vi ventilerat oss lite för varandra. Jättebra verkligen ! Tack för att du kom gumman <3 du kommer alltid vara min babe no mather what!
Gick sedan till skott som hade fest, men det var inte så ruskigt mycket folk där. Men det fanns iaf några luringar att snacka lite skit med! Tilda blev skapligt runder om fossingarna :p
Slog en pling till Dennis som jag inte träffat på tuuusen år, och han kom ut o tog en öl o snackade skit med mig, Var så damn kallt ute i bara en tunn tröja, så jag trodde nästan att jag skulle förfrysa armarna :s Men det ser bra ut idag som tur är.. aja snackade med honom, skysst som fan !
gick in igen o gaggade vidare, men fick en ruskig skallebank så jag gick över till Dennis o kollade svenssonsvennson en sväng, mycket kul. Försökte sno med mig hans mössa som var sååå fin, men han gömde den för mig =( aja.. får försöka nån annan gång höhö.
Sen hände det inte så mycket mer.. gick hem typ, o sov. Vaknade vid 8 imorse utav att boväng klunkade vatten som lät sååå gott, kände ju hur det var mycke öken i strupen. haha.. sen hade jag visst snackat i sömnen precis innan jag vaknade.. jag hade sagt "inte på väggen, släng strumporna istället" men det roliga är ju att jag vet vad jag drömde, drömde att hon hade trampat i kattpoo och försökte smeta ut det på väggen *asg*
Aja.. är nu bakis som ett djur iaf, och trött. Ska köra över här en sväng med dammsugaren och sedan ringa morsan, shoppa lite på Netto o sen hem o gosa med mina kissar och fixa nått käk! Nejfan nu har jag skrivit massor, håll till godo. Kommer ta ett tag till innan jag skriver nått eftersom jag fortfarande inte har nåe internet hemma =( men det KOMMER !
Aaa.. just ja, jag tror jag har kommit ifrån festartilda, det är fan inte lika kul längre. Man blir bara så jävla dålig. Nej det finns bättre saker att göra ;) höhö.

Ha en underbar Jul och ett gott nytt år ! jag ska då fan jobba hela jävla skiten, men det är soft, då tjänar man ju typ 190 spänn i timman höhö. Sen gör det mig inte så mycket att spendera dessa dagar på jobbet, mysigt det med ! och sen ska jag ju såklart vara med familjen <3 synd att syster o Patrik är i Indien fortfarande bara =( menmen blir kul när dom kommer hem och man får se alla bilder o vad de köpt med sig *gnuggar händerna och utbryter ett ondskratt*

Nej puss o hej. Im out of here! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

                  

Jafan.. kukarunk.

Sitter här hos min syrra igen, måste ju hålla katterna sällskap *fniss* sen får jag ju panik hemma eftersom jag inte har nått internet FORTFARANDE läskigt som fan =(  ringde en snubbe typ i förrgår och förklarade vänligt men bestämt att jag varit utan internet i typ 3 veckor, han förstod min ångest (han sa det) och han skulle skicka ut en tekniker som skulle åtgärda felet.. om han kan.. fan jag litar inte på nån just nu :P haha
Men alltså.. varför är det så att när man alltid ringer till en kundtjänst, och en karl/kille svarar så låter de förbaskat heta?!  har funderat ett antal ggr¨på att fråga lite mer personliga saker.. men som den chicken jag är så nej.

Snackar med boväng på msn nu.. känns bra som fan. Tänker på henne mycket.. o saknar ännu mer! var ju min gumz ju =(  och hon ska komma ikväll. Jippiiiii ! askul =)

Nejfan.. annars så leker völ livet, förutom att jag pajjat min knoge .. den är svullen, blåmärkig o jävlig. Men jag har noh dängat i den nån nattt.. brukar slå i väggen när jag drömmer hetsdrömmar haha. menmen nu orkar jag inte skriva mer.. kanske skriver senare. Bifogar lite bilder på vackra moooii ;) hejheopp

Fan jag behöver närhet känner jag.. suck.. får klämma på boväng haha. nejfan ju drar jag. hejppa igen :*




 

Emo

Fan jag tror jag har kommit in i en riktigt tycka synd om sig själv period nu. Sen igår så har jag bara tänkt, tänkt o tänkt en jävla massa, det är grymt jobbigt. Saknar han så att det värker i mig.. vet inte vad jag ska göra för att sluta tänka, lr joo.. jag har en skitbra grej.. men alltså det funkar inte. Nää fan livet suger, jag ser inte fram emot nått, fan jag har ju ingenting att se fram emot?!
Är grymt trött på de flesta av mina vänner..känns som om man bara duger när andra inte finns där. Fan vad jag hatar sånt! hade ett riktigt deeptalk med emelie igår, och hon förstådde mig verkligen när det gäller en vän som jag lessnat lite på. Men men orka bry sig, skyll dig själv.
har varit hos mormor idag, man blev ju knappast mer uppmuntrad för det heller.. hon börjar bli riktigt sämre nu.. suck.. och sådärr kommer jag antagligen sluta. Men hemskast är nog att mamma kommer bli sån.. fan oxå.
Mitt internet funkar inte fortfarande.. ska hem snart o byta ut en sladd, *hoppas,hoppas*
Aja. nu ska jag typ dö o tycka lite mer synd om mig själv. aaa just ja, har en sån jävla mensvärk med. KUKARUNK på detta !! döda mig

ÖJJ!!

P.. om du läser det här, har jag glömt mina stövlar kvar hemma hos dig?? har letat febrilt efter dom..utan resultat. Vill isf veta om dom är där, så jag slipper fortsätta leta. Anatgligen sitter du o ondskrattar åt mig nu, men fan hey var lite snäll. Har ju raderat dina nummer.. så vet inget annat sätt att kanske få dig att se detta.. menmen säg till isf! typ släng in en kommentar lr nått!

Ojdåh.

Haha fan vad jag skrev igår.. kanske inte var i mitt riktiga sinnesfulla bruk.??! Aja idag ska jag iaf hem i några dagarn, kanske åker ner hit i helgen igen om jag inte ska jobba. Är fan semester att vara här.. på nått konstigt sätt. trivs så jävla bra, men fan att jag saknar mina katter ett gäng!! ska bli skönt att komma hem lite. Aja nu ska jag dra mig. hejhopp! ps. tack jässica för du fixade statistiken o klockan ;)

Mitt rop på hjälp


Jag ställer frågor som alla vägrar svara på.
Jag får en karta, men inte vilken väg att gå.
Min själ vill iväg härifrån, en fånge länge nog,
ska världen vara så.

Mina känslor
vem skriver om sånt smörja.
Har väntat i 21 år på att livet ska börja.
Kan inte ge tillbaks minnena som åren tog.
En vilsen liten flicka som ligger å gråter blod.
Förtvivlad
Fastspänd i depression.
Jag vill ha den här resan,
jag kunde ha bett min mor.
Hon pekade åt rätt håll,
men jag vek av halvägs.
Livet är ett minfält långtifrån en välfärd.

Det är kallt här och förtvivlan bara växer.
Vi röker bort vår sorg men den slår oss dan' efter.
Gud (ett litet fel så blev det jämnt)
Jag är en lyckojägare som alltid lämnas tomhänt.
Jag är glad utåt men innåt ett uppror.
Står vid gränslandet och missar mitt upprop.
Fan, var är ljuset, var är min livslust?
Vill födas på nytt men kommer ut missfött.



Jag måste börja lära mej å vårda sinnet.
Sväljer min stolthet tittar upp fast tårar rinner.
Har lovat mindre men nu ska ja hålla allt,
går ut på stridsfältet, upp med hakan, huvet kallt.
Barnet som jag va (va)
Till tjejen som jag blev (blev)
Växte upp fort men aldrig kvinnan som blev hel (hel)

Jag vet att jag strulat,
men mamma jag älskar dej.
Min uppväxt,
jag klättrade över skyddsstängslet,
mitt hem ett skyddsnäste och du min skyddsängel.

Jag ställer frågor som alla vägrar svara på.
Jag får en karta, men inte vilken väg att gå.
Min själ vill iväg härifrån, en fånge länge nog,
ska världen vara så.


När någon frågar hur man mår?! En tildas bekännelser

detta har varit ett jävla turbulent år, har inte riktigt fått klarsprål på vad som har hänt egentligen. Jag vet att det har varit mycket händelser.. helt opåverkade av varandra och utspridda över året. Började med att moromor blev dåligare (alzheimers) att se henne tyna bort medans man är medveten om att både mamma och jag har en stor risk för att drabbas av samma sjukdom. Chappi som dog var nog ändå det värsta, min vän som jag haft i 9 år, min trognaste.. han som jag borrade in mig i när jag var ledsen, han som alltid ville leka med mig, som lyssnade på mig utan krav lr åsikter, tårarna rinner nu när jag skriver om detta. Men att förlora sin absolut bästa vän.. även om han "bara" är en hund.. så är det en av de jobbigaste saker jag upplevt.
Sen hände ju det som har påverkat mig mest detta år.. jag träffar en kille på nätet.. som verkar så underbar, som jag kan prata med precis hur mycket och om vad som helst.. självklart vill vi ses.. ingen tvekan. ca 2 månader kommer han hit. Jag faller pladask, har aldrig mått så bra med nån överhuvudtaget. Men självklart när det gäller mig så fittar det till sig, varför ska nått få gå bra för??
de följande månader håller vi kontakten till o från.. jag är fortfarande dyngkär och vill.. efter mycket om och men bestämmer vi oss för att träffas igen, nu när jag tänker på det så vet jag inte riktigt varför lr vad som riktigt var meningen med att ses en gång till.
Helgen där.. var bra,dålig och med mycket tankar och funderingar. Har aldrig "gett mig själv" till någon så mycket som jag gjorde med han.. det kändes som han kunde se alla mina tankar bara på att höra ljudläget på min röst lr att titta in i mina ögon.
Hemresan där ifrån var nog en av de värsta saker jag varit med om.. har aldrig gråtit så mycket och kännt mig så hopplös i hela mitt liv.
Dagarna gick och allt blev kaos igen.. efter hur mycket bråk som helst, och enbart lite bra. så sa vi upp kontakten för alltid, raderat allt.. nummer.. allt. det enda jag vet är hans adress.. men nog var detta lika bra. Idag sitter man o tänker på varöfr man åkte ner en andra gång.. mot allas inrådan.. förstår inte vad jag trodde skulle hända egentligen, jag tror nog bara att jag var dum. Dum och blåögd...
Detta som hände med han.. vet jag inte riktigt vad jag ska säga om.. jag skanar fortfarande han jämt, tänker på han hela tiden, men det han sa.. de elaka sakerna, och de sakerna som han fick mig att säga.. de sakerna gör att jag tvivlar på om det verkligen var bra att vi träffades den där första gången.. Men han kommer alltid att sitta inne i huvudet.. och har en stor del av mitt hjärta. Kanske du läser det här p?! På något sätt bryr jag mig om dig, jag undrar ofta över vad du gör och hur du mår. Du ska veta att jag är ledsen för allt.. vi borde båda ha förstått att det skulle bli skit från början. (nej vi var aldrig tillsammans) men du ska veta.. att jag kommer alltid att älska dig.. på ett lr annat sätt, och du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta <3
Fan bra att man börjar tjuta nu då..
aja vad har mer hänt.. just ja.. att skolan slutade, fan allt umgånge, alla lärare, stressnivån.. saknar det som fan. vem vill jobba liksom? nej tack.. jag vill gå i skolan.. saknar det så grymt mycket. En dag gick jag tom in i skollan bara för att titta lite.. suck
Att morsan o tommy gjort slut.. alltså han är nästan mer pappa en vad min riktiga pappa är... saknar dig grymt mycket gubbe, men du vet att det måste fixas lite grejer. Morsan klarar inte det där nåe mer <3
Ja ni.. allt det andra oxå.. jobbet.. kul men grymt påfrestande för tankarna, aldrig veta när man ska jobba och om man ska klara räkningarna nästa månad?! hatar det.. ekonomin har varit en stor o jobbig fråga.. att gå arbetslös som ungdom i en moderatstyrd värld är inte lätt fyfan.. att ha den där ångesten av vart man ska få pengar ifrån är så jävla tagande.. jag pallar inte mer..
Har hittat ett sätt att fly från allt detta en stund.. men jag vet att det inte är bra för mig, har blivit lite mycket nu. Och jag ska styra upp allt.. jag vet att jag kan, men det är så lätt att bara flyga iväg lite och lämna allt annat...

Min fasters man har dött oxå.. 2 dagar sen.. och det blev ju knappast bättre av det. en man som är lika gammal som min morsa.. får dö ifrån sin familj.. sina vänner och sitt livsverk. Denna värld är fan inte rättvis för 5 öre ! fuck it all.. jag känner mig bara jävligt....
Och dessa karlar.. tror jag måste börja tänka lite innan jag skrider till verk ibland.. men det finns en, som jag är så jävla svag för.. det är nästan jobbigt. men sen första dagen jag träffade han.. mycket länge sen, så har det varit nått speciellt med han i mina ögon.. och sen dom nätterna så var han fast där. En sån där som kommer finnas kvar i tankarna mycket länge.. och som man aldrig kommer säga nej till. Jag har träffat på 2 såna karlar under mina 21 år.. P och denne.. men vad fan egentligen, kan man inte ha lite kul o göra det man känner för precis för stunden?! ska det vara så jävla svårt, och ska alla behöva bry sig så jävla mycket?
Fick höra massa igår.. fan vad folk ska bry sig! Leave me fucking alone !! fan det är ju knappast kul att gå ut o träffa folk längre, blir bara massa skit juh!!
Aja så egentligen hur fan ska man svara när någon frågar hur mår du?
SJälvklart ska man ljuga o säga att man mår bra, annars blir det bara massa jobbiga följdfrågor.. men liksom hur fan tror folk att man mår när man har mått så dåligt över så många händelser på en och samma gång? självklart vill jag rymma ifrån allt detta nån gång, det är bara mänskligt. Och jag har hittat mina sätt till att göra det, tänker inte sitta här och berätta om dom.. för då tror ni bara att jag är dum i huvudet. Men dom funkar.. och därför är det så lätt att bara vilja fortsätta...
Nej fan jag är måttligt trött på allt just nu.. kanske sova.. kanske... jaa jag vet inte. Ska iaf ringa emelie o röka med henne.. få lite kloka råd och höra hennes "men du pilen är det så farligt om vi bara vill ligga lite"

Love some of you .. but hell not all! // Mathilda Maria Beatrice Jerner

Helt jävla oförväntat.

Ibland gör man såna där saker.. som man inte trodde om sig själv. Såna där saker som sker helt på infall. Ett sånt tillfälle kom denna natten. men det var kul, ångrar det inte hahahahahaha " det var kul Daniel ;) "
Ursch jag mår illa, sitter o äter leverpastejsmackor och dricker fakecola... suck.. Bakis som fan! Har typ sovit 1 timmar, kanske ska man sova lite mer?!
Aja.. är iaf hemma hos mim syster om ni undrar, ska vara här tills måndag tror jag. Mitt internet hemma funkar fortfarande inte. orkar inte bry mig så jättemycket.. men det är grymt segt utan..
Aja nu orkar jag inte skrivar mer.. kanske senare. Puss hej

RSS 2.0