Sköööööönt.

Bra film äre på tvn nu.. The Beach.. Har sett den typ massa ggr, men kan ändå se den tuuusen igen. Leo dicaprio i den filmen asså *dregel*

Längtar så inninordens! Ska bli skönt att komma bort några dagar. Från allt och alla.. Finns bara en som verkligen förstår mig och det är min älskade Miriam. Du och jag Miriam.. mot alla :P höhö. Fuck u others! Ta åt er om ni har en misstanke om att jag menar er, för då menar jag antagligen DIG. Är så jävla trött på att folk ska försöka bestäma över mig, spela min morsa. Jag har redan en morsa, hon är världsbäst och vet allt jag tänker och gör, Och oxå stöttar mig i allt. Så nej tack. Lev erat eget liv !

Och bloggen skriver jag ALDRIG för att beklaga mig. Jag skriver den för att jag ska få ur mig vissa saker.. jag skriver INTE för att jag verkligen vill att ni ska läsa, Jag skiter fullständigt i om det är 1 läsare lr 20. Om jag ville ha era åsikter så skulle jag fråga efter dom. Men tack för omtanken.

Funderar allvaligt på att ta bort min lunar.. radera allt shit och skaffa mig en annan blogg. Får inget ut av detta längre känns det som. Får se vad jag gör.

Nu ska jag sova, ska med mamma till kumla imorn. Smartot hade ju råkat tagit ut 5000 istället för 500. Och den banken hon har finns bara i kumla haha smartet. Ska upp och tvätta kl 8 med... måste ju får rena kläder, ska tvätta upp min vinterjacka med, dags att börja använda den nu juh.

Hejdå.

RSS 2.0