"Morgon" Bloggande i sängen. Disss...

Undra hur detta med bloggande blev ett sånt jävla fenomen.. skumt.
Aja.. ligger o slöar mig i sängen, har ju inte kunnat använda min bärbara dator eftersom laddaren hade gått sönder, men Johnny har köpt en ny till mig :D Skönt att kunna sitta med datorn vart som helst ju :D
Ska börja tvätta kl 12.00. Sen städa av golven, dammade o lite mer igårkväll.
Igår köpte jag blommor till Johnny, var och hämtade ut mitt paket ifrån Ellos och såg så fina tulpaner. Haffade åt mig ljusrosa och mörkrosa och ett litet kort med hjärtan på. Älskar att ge bort blommor, till och med till män :D Och han blev jätteglad, skrev  lite fint på kortet oxå såklart hihi.
Tycker det är så knäppt att många tycker att man inte kan ge blommor till killar, klart man kan det! De uppskattar det nog jättemycket, särskilt när det är spontant och inte på någon särskild dag! I like it alot iaf :D
Alla hjärtan dag närmar ju sig oxå... har aldrig firat den med ngn man förut, förutom vänner dårå.. känns bra, men jag gillar fortfarnade inte den dagen asså. Det är bara en såndär dag som affärerna ska kunna tjäna lite extra pengar på. Och så gillar jag det inte eftersom det är så många som får känna sig ensamma då, tro mig.. jag har varit en av dem.

Men nu ska jag iaf få vara med min snutt, vi har bestämt att vi ska skita i presenter o sånt tjaffs.. och lägga pengarna på bio och att käka ute istället. Blir mysigt <3

Åhå, om man ska ta och gå upp snart, öppna paketet med sommarkläder och börja dammsuga lite. Jafan, så får det bli.
Förrästen! Malin flyttar till östansjö i helgen :D Känns så jävla kul, kan vi börja umgås igen :D
Jag och Johnny är redan ditbjudna på käk den 13onde :D Mys :D
Nejfan.. hejdå .-

När det känns som om man ska klämma ut varenda organ genom fittan och arslet.

Ja precis, Mensvärk. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Det känns verkligen som om man ska klämma ut alla organ därnere liksom, och som att man ska gå av på mitten. Suck.
Hatar att dras med denna skiten, har alltid jaft problem med mensvärk. Det var en av anledningarna till att jag började käka p-piller så tidigt, och visst funkade det.. ett tag ja. Nu funkar fan inga p-medel på mig, blöder om vartannat och blir ilsk o knäpp. Menmen.. shit the same.
Idag ska jag och handla lite före jobbet, det är handledarkurs där idag så då ska det finnas lite att tugga på för de som vill ha.
Efter jobbet ska jag hem o käka, och sen ska vi gå på hockey. Var längesen jag var med, och johnny blir ju så glad när jag följer med så ibland får man bjuda till lite :D Och det är oftast skitkul bara man kommer dit!

Nej nu ska jag lägga mig och krysta lite på soffan en stund innan det blir dags för att gå uppåt.

Puss o kram

Ett jävla gäsp, ekonomiskt oberoende?!!

ÅÅhååå! Jag är så förbannat trött på att alltid pussla med pengar, att det aldrig kan gå som jag vill ! Få minst ett halvtidsjobb så man kan bidra med lite stålar till hushållskassan. Men att det ska vara så jävla svårt, är jag helt jävla okompetent lr? eller försöker jag för lite?
Är skitnöjd med jobbet som receptionist, men fan.. det blir inte många kronor. Vet att jag kommer få gå upp till halvtid där men jag vet inte när, jag vill ju det nu :( Men visserligen har jag bara jobbat där i 3 veckor höhö. Får väl hålla ut lite till då.

Har sökt sommarjobb nu oxå, skiter i kullängen i år. Så trött....
Sökte natt i kumla, måste jobba natt eftersom jag har det på körskolan oxå. Så i sommar ska jag fan jobba som ett svin så man kan paya alla avbetalningar o sånt! Men visst kommer det bli tufft, men det ska jag fixa! Hoppas som fan att jag får det bara. Annars får jag väl söka natt någonstans i hallsberg, men har ingen lust alls att sitta o åka dit sent på kvällen och tidigt på morgonen. Så jag känner att jag måste få i kumla !
Kanske söka natt på ericsson oxå? söka kan man ju alltid göra.......

Nej, tänk om man kunde vara ekonomiskt oberoende. Fyfan vad skönt det vore, vad mycket sveda och värk det skulle spara liksom. Slippa gå och ha ont i magen pga oron för pengar.
Om jag hade varit själv nu, alltså bott själv. Så hade jag aldrig klarat mig ekonomiskt, det är jag full medveten om. Tänk om Johnny skulle bli arbetslös liksom? vad fan skulle hända då?
Och i de här tiderna så är det fan stor risk. Ursch!
Nej.. nu ska jag gå in o spana lite på ams.
Blääää


Slarv lr pedantisk?!

Sååå dålig jag är på att skriva, men liksom vad fan ska man skriva egentligen?!
Vad vill ni höra?
Tänker knappast dravvla ut hela mitt privatliv här liksom, finns de som kan ta illa upp ju.

Aja.. idag har vi iaf varit i Mellösa hos Johnnys mamma o pappa, Johnny hämtade sin bil som servicen nu är klart på. Skönt som fan :D
Blev bjudna på käk oxå.. Potatis, fläsk och löksås NAMNAM.
Annars så fifflar vi väl inte med så mycket, Johnny sitter och sågar som satan. Han håller på och gör en kryddhylla, är så jävla tråkigt att ha alla kryddor på fläkten, och inte får de plats heller!
Han är händig min karl.. gör fan det mesta själv, helt sjukt hur mycket den mannen kan! Han kan koppla med sladdar o el, snickra, möblera, skruva bilar, städa, laga mat, film o musik och massa mer! Och så är han ju stark och snygg oxå ;) Hihi vilken tur man har egentligen, inte alla som har det så bra som jag ;D
Här är han när han arbetar btw.. så fin, min älskling <3 Lite skäggig dock ;P

            




Men satan att han smittat mig med sin pedantiska sida, höhö morsan tycker det är skitbra. Liksom förut var jag sån att tog jag en sax lr penna, så la jag aldrig tillbaka den på sitt ursprungliga ställe. Men nu lägger jag alltid tillbaka det, okai att man glömmer ibland med typ alltid! Och det här med städning, disk och tvätt har jag oxå blivit skitbra på. Okai att jag aldrig hade det smutsigt lr så hemma.. men jag kunde skita i disken o bäddning ibland, men fan inte nu längre. GO TILDA !

Ja just ja! Jag klippte ju mig, blev skitbra. Jag är grymt nöjd! Sen när jag kom hem så gjorde jag först ljusa slingor, hihi lite svårt att göra det på sig själv men det blev skapligt faktiskt ! Sen körde jag i en knallröd färg, så nu är jag rödhårig med ännu rödare slingor, tänkte ta en liten bild så ni får se.. vänta...

                            Wohooo Hottie ;)


Nejfan, nu ska jag ner i tvättstugan o sen ska vi dra till maxi o handla lite. Ska köpa en rundborste och ngt som gör håret lite rakare. Hatar självfall när man ska ha ngn sånhär frisyr! BLÄÄÄ
Hejhopp gummisnipa !

Jävlar vad svårt det är med hår !

Spanar runt efter frisyrtips på nätet, men det är fan inte lätt alltså! Men såg på tila tequila igår och hon hade skaffat en grymt snygg frisyr....

 Så denna blir det imorn :D

Grejen är att jag måste färga håret oxå, funderar på svart igen... det är ju så snyggt ! Lr kanske mera rött? lr brunt? Aafan jag vet inte,shit vad svårt. Får gå till maxi o spana imorn efter klippningen! Hrmmm... skulle vilja bli ljusare oxå, så som på bilden typ. Men då måste jag blondera mig först, sen till ljusbrunt. Aja... får se hur det blir.
Är hemma idag oxå iaf, känner mig inte haj för fem öre. Men det är ju så tråååååkigt ! urscha!
Hrmm nej nu ska jag käka en smörgås lr två och sen kolla på lite sex and the city :D
Puss påre!

Long time ago...

Haha sällan jag säger att jag ska bli bättre på att blogga, hrmmm... sorry ;)
Men nu skriver jag iaf. :D
Idag är jag sjuk, har kännt mig seg i hela kroppen i några dagar.. och igårkväll bröt det typ ut. Låg och huttrade under 2 tjocka täcken, men när johnny tog på mig (?!) höhö, så var jag varm som ett element.. tyckte han iaf :P
Somnade typ vid 22.30 och vaknade kl 00 av att det var så jävla varmt! Slängde av mig täckena och låg och flämtade en stund.. huvudet bultade som jag vet inte vad. Kunde ju inte sova mer, så jag tog mina sängkläder och bäddade inne i lilla rummet i "gästsängen" för att jag inte ville störa Johnnys skönhetssömn när jag höll på o rumlade.
Men det gick fortfarande inte o sova, så jag satte mig vid datorn o snaCkade skit och spelade betapet i typ 3-4 timmar.
Försökte sedan vid 04 att sova, tog en bra stund. Sov tills Johnny åkte till jobbet, och sedan några timmar efteråt.
Men nu känner jag mig helt kaputt i kroppen o skallen. sucket. Tror jag har feber men vet ej säkert. För den termometern vi har är kass! Jävla biltema. Kan liksom visa 36C men jag har aldrig så låg temp! Damiiit.

Aja, hoppas det blir bättre iaf, vill inte vara hemma från jobbet ju !
Åhå hoppas jag får lite mer timmar snart, känns som man ska gå hem direkt när man kommit dit ju!
Men trivs som fan, skitbra arbetskompisar och roligt att snacka och träffa folk!

På fredag ska jag iaf klippa mig, funderar på en Rhianna page typ. Blir säkert bra!

            Vad tycks ??


Nej om man ska städa lr ngt, fast då kommer jag dö efteråt, men det gör inget :D
Hihi Ha det bra allihopa! Puss

Bilder !!

Sådär, nu har jag tagit skapliga bilder på tatueringen...

                   

Tigern gjorde jag för att det är världens underbaraste djur och att jag är född i tigerns år.
Liljan står för min mamma som heter "Lilian" såklart :D Hennes och min favoritblomma med.
Den blev mestadels i blackandgrey men med en touch av rosa och blåa ögon på tigern.
Är grymt nöjd, Tack Emil.. du är bäst! Kommer lätt bli fler höhö

Nej nu ska jag kolla janssonen i ugnen. Jag och Babe köpte ju lite julmat så vi skulle kunna ha ett eget litet julbord. Men det slutade med att vi var trötta på julmaten så det blev ståendes. Men nu är vi lite sugna igen så idag blir det frestelse, köttbullar, lax, leverpastej, sylta och rödbetssallad hoho.
Hoppas allt är bra med er annars.
Ett stort grattis till Fia och Abbe btw, hon har ju klämt ut sin bebbe för en vecka sen. Grattis !!!

Puss på er

Nygaddad :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeeey.
Shit vad trött jag är, sitter o gäspar som fan. Ursch.
Idag har vi städat bort alla julgrejer, klippt ner granen och haft storstäd. Bara gardinerna kvar eftersom jag inte hunnit stryka de andra som ska upp :p
Sen har jag varit hos Emil och tatuerat mig :D Fan så bra det blev men satans så ont det gjorde! Emil skrattade typ hela tiden när jag ojjade mig, jävla svin haha.
Men det blev fint som fan, Tack Emil ! Kommer bild när plasten är avtagen och när rodnaden lagt sig !
Nejfan, nyår var bra som satan. Mys <3
Kort från nyår finns på bilddagboken.
Nej tvättstugan nu, sen ska jag se lite greys anatomy :D
Puss på er

RSS 2.0