Wohooo!

Helvete jag har ont i halsen och nyser.. börjar bli sjuk kanske :( fitta oxå..
Aja imorse när jag gick upp, så skulle jag gå ut köket och dricka vatten.. jag blickar mot dörren och vad får jag se?! Ett litet vitt påspaket.. förstå glädjen när jag sliter upp paketet och drar fram det jag väntat på så läääääänge. HAHA min dag är räddad, min helg är räddad, allt är räddat !! WOHOOOOO. Många av er undrar säkert nu vad det kan vara, men det tänker jag knappast berätta hihihi.
Så ikväll efter jobbet kommer Malin, Lollo och Mariell hit.. kan bli kul !! lille Emil kanske skulle titta förbi oxå. ASAKUL ! WOHOOOOOO. Idag är jag glad !! WOHOOOO Hihi nu ska jag på toan ;)


Kuken!

Fan vad allt känns prutt just nu.. trött som ett as, men ändå vet jag att jag inte kommer somna förräns typ 01. vet inte hur längesedan det var jag gick och la mig tidigt. Menmen jag klarar mig nog, har jobbat ikväll och ska gör samma tur imorn. Inte så jättespännande direkt, som vanligt. Ursch vad jag hatar den meningen *som vanligt* låter så förbannat tråkigt. Men mitt liv är ganska tråkigt just nu.. men jag gör inget för att ändra på det. Så jag får väl skylla mig själv.
Blir så förbannat förvirrad på mig själv, ena dagen är jag grymt glad, andra skitdeppig. Och jag har ingen anledning till nått av det. Skitsamma, kanske känns bättre imorn! Vill ha mitt paket nu så jag kan bli lite glad iaf !
Kanske zätas på lördag.. men jag har grymt lite stålar, så det är ju kanske inte nån bra idé. Menmen.. får se hur jag gör. Nej nu ska jag vara lite social på msn ;) hejh0pp.

Trötter / Tandläkarursäkter / Könssjukdomar

Ursch,  hatar att gå upp såhär tidigt, men det fanns ingen annan tvättid så vad fäen ska man göra?! Har iaf slängt i nu och ska snart gå och hänga upp skiten. Sen ska jag nog sova ett tag till. Miriam ligger här bredvid och naanaar så sött oxå hihi. Konstigt att hon ej vaknat av  mitt jävla väsnande med disken. Mohaha. Kom ju på lite halvt panikaktigt igår kväll att jag hade tandläkartid idag. Och för er som inte vet så är det typ 300 spänn i skuld om man inte kommer. Men jag som är så jävla bara, gör alltid samma sak. Ringer samma dag och kommer på ngn underbar ursäkt till att jag inte kan komma, då slipper man skulden. Det har nog varit både det ena och det andra genom åren typ Maginfluensa, förkylning, halsfluss (observera att jag inte har några halsmandlar så jag kan inte få halsfluss) , ryggskott m.m. Hiihi men idag blev det en illa stukad fot så jag inte kunde halka mig dit *fniss* Hon i telen tyckte faktiskt riktigt synd om mig. mohaha.
Ursch nu ska man vänta på det där jävla svaret från ungdomsmottagningen. Tog ett hepatit B och C prov. Har aldrig gjort det förr så det kan ju vara bra. Tycker det är varje människas plikt att testa sig mot sjukdomar som är aktuella i samhället. Även om man inte har blivit direkt utsatt för smittan, så vet man ju faktiskt aldrig. Man kan ha haft sex med den.. som haft sex med nån som har haft sex med nån som har hepatit.. liksom det kan gå sååå långt tillbaka. Okai att nu smittorisken för hepatit vid vanligt sex är typ jätteliten, så finns det ju alltid en risk! Jag frågar alltid barnmoskan vad för sjukdomar som är aktuella. Liksom hon har ju regelbunden kontakt med smittsjuksläkare så hon vet ju! Och hepatit har ju uppkommit nu i Hallsberg, så då är det lika bra att köra på ! Men ändå fast jag vet att jag inte har nått, så är jag alltid lite smånojjig faktiskt. Menmen det blir säkert bra. Idag hoppas jag verkligen på att jag får mitt paket som jag beställde i helgen. Vore mycket soft !!
Ska och handla lite idag med, funderar på vad jag är sugen på för käk. Kanske kroppkakor vore gott?! så jävla lätt att laga till med, bara slänga ner i grytan och koka i 10 minuter. Och det är såååå gott !
Nejfan nu ska jag ner och hänga tvätten typ. NU KOM POSTEN ! WOOHOO säger senare om paketet kom lr inte.. men det lät tyvärr inte som det =( FAN OXÅ !
Aja.. hej hopp

Superbra.

Idag har jag och agget varit på ungdomsmottagningen, gick mycket brauuu! Sen käkade vi lite och så. Köpte en asfin ny bh+trosa på lindex för enbart 149 kronor ! WoHooo.. rött oxå ;) höhö. Annars så har man varit med miriam typ hela kvällen, inte gjort nåe särskilt bara kollat på tv o så. Var över hos Denka en sväng och umgicks med han thomas och putte. mycket kul. Har gjort en southpark av mig oxå =) haha sååå fin jag blev.
Imorn ska jag typ bara tvätta och slöa, skulle behöva åka och storhandla oxå, men ingen jävel kan ju följa med mig. Vet inte riktigt hur jag ska göra.... måste få hem lite käk, och konsum har jag fan inte råd att handla på ! Menmen kanske kommer nån räddare i nöden, kanske bejan har bil? Hrmm ska fan ringa och fråga nu. Skriver kanske imorn. Ska sova snart tror jag. Kolla min bilddagbok oxå btw! Hejdå.


Paytime.

Om typ en timma och tio minuter så får jag betala mina räkningar. wooohooo alltid lika skönt men oxå sugit eftersom det alltid blir så jävla lite stålar kvar, menmen så är det när man är timvikarie.
Har jobbat idag iaf, gick mycket bra.. men jag har så jävla ont i hälen, har typ haft det i en vecka nu. Kan man gå hälsporre när man är ung?? vad fan kan det annars vara liksom? måste in och söka på vårdguiden när jag har skrivit klart.
Städat har jag oxå gjort, fan jag städar typ jämt när jag har jobbat kväll, man har liksom massa energi då!
Kollade på en grym film igår, stardust. Den var mycket bra, rekomenderar stort!
Imorn ska jag och agga gå till ungdomsmottagningen får våran regelbundna checkup haha. Underbart.. sen blire  väl till att gå och fika tror jag. Men fittagga har ju inga stålar, så man får väl vara snäll och bjuda! Nu sitter hon med ett stort smile haha.
Kanske zätas på lördag dårå.. kul att komma ut en sväng känner jag. Okai att jag festade i lördags men då vare ju inget speciellt. Menmen får se vad som händer och hur mycket pengar man har kvar när man betalat räkningarna. Kanske inte blir till en öl ens =( aja.. måste ju köpa nån julklapp till brosan och mamma oxå. men det blir inget jättedyrt direkt. funderar på att kanske beställa nått ifrån cdon till mamma. hon ville ju ha nån jävla bok som hon gaggade om. men det värsta är ju att jag inte kommer ihåg vad den heter ! SUCK får försöka dra det ur henne utan att hon fattar nått, kanske inte så lätt men man kan ju alltid försöka.
Annars leker väl livet, har kommit på att jag ska hålla mig från att "dejta" ett tag. Orkar inte riktigt mer, måste reda ut lite andra saker först. Okai att träffa nån som man redan träffat, menmen annars blire inget tror jag.

Nejfan nu måste jag läsa om hälsporre !! hare! Puss.


Bakis som ett aaaaas.

Imorse klockan typ 06,30 vaknade jag av att rummet snurrade, jag frös och svettades och hade en stor klump i halsen. Det betydde bara en sak.. det var dags att gå och kräkas. FYFAN för kräk... imorse kom det ur näsan oxå.. ursch kommer det svida och lukta spyor där hela dagen. Inte ofta jag spyr därigenom men när jag gör det.. då är det illa. haha.. idag är det "tycka otroligt synd om sig själv dagen"


Igår fyllde ju då min bror 30 år. Var hemma hos syster och firade han. Åt massa med smörgåstårta och annat skit.. gott som fan var det. Jag hade köpt 2 säsonger av simpson, och han verkade glad iaf =) var där tills typ 3tiden. Och sen åkte jag hem och slöade, hade tänkt att stanna hemma hela kvällen  och glo lite på film och så.. men neeeeeeeeej. Miriam var hemma hos Jonas.. och ville att jag skulle komma dit. Så jag grejade iordning mig lite och knatade dit. Grejen är att Jonas bjöd på sprit.. och OJ vad full Tilda blev haha. Satt där och skrattade med han och vi bestämde oss får att gå på finnens fest i harven. Så vi gav oss ut i SNÖSTORMEN och halleluja vad jobbigt det var att gå. Gick till finnen.. men det var typ 3 människor där så vi begav oss dit agga höll hus istället. Satt där i typ nån timma, drack lite mer.. och Tilda blev alldeles för onykter för sig själv. Tappade mobilen i badrummet så alla fick ringa efter den haha. Ajaaaaa. Satt och tjatade på Jonas att vi skulle gå, och tillslut gav han med sig haha. ut i snöstormen igen.. vi skulle gå till citygrillen för att han var hungrig.. men det var ju inte öppet haha =) OJOJOJ Jonas skulle vara så jävla frän och sparka massa snö på mig, men vad händer?! JOO han ramlar omkull som fan och bara ligger där, jag höll ju då på att bryta ihop. Det var typ det roligaste på hela jävla kvällen. Lovley !!
Gick hem sen iaf.. och typ snackade med massa folk (kommer dock inte ihåg om vad?! så upplys gärna mig)

Och nu sitter jag här.. allmänt trött på livet och tragisk.

Aaaa just ja, jag var ju på date i fredags med Fredrik.. vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt, men det var väl trevligt... Hrmmm....

Nej idag skulle morsan bjuda på hemmalagade pannbiffar, så det blir att knata ditåt snart. Men ska gå ut och ta ut pengar och köpa chips först. Fredrik hade några sååå jävla goda chips hemma som jag måste köpa. Typ en ny smak, med vitlök. Goda som fan! 

Men jag skriver nog mer senare tror jag, blir till att kolla på massa filmer idag. Har tagit hem hur många som helst som jag inte sett än. Sen kanske sova ltie till haha.. lite trött. Menmen ni får väl ha en bra dag lr nått. Puss hej! ♥


GetabroBesök =)

Idag har jag varit i getabro med Miriam och hälsat på.. det var mycket mysigt. Miriams syster lagade käk till oss och sen gick vi på skogspromenad med de galna 3 schäfrarna =)
Fan vad jag saknar att ha hund alltså, urscha.
Har en grym mensvärk idag. Hela magen och ryggen är totalt fucked up, och plus det så är huvudvärken där oxå.. och inte hjälper några värktabletter. Det är såååå synd om mig ;)
Nu sitter jag och miriam iaf här hemma hos mig, ska väl vara hemma ikväll hade jag tänkt, orkar inte göra nått. Har en massa filmer att se oxå =)
Hrmm vad ska man mer säga.. JO.. eftersom jag har mens så är jag såklart sugen på typ massa saker, men inga pengar får jag förräns tisdag. Men sen som ett tecken på att gud finns så dimper det ner ett brev i brevlådan från Netto.. och det var ett lönebesked =) WOHOOO så jag får 690 spänn imorn! så då blir det till att köpa namnam haha. GULD.. trodde inte jag skulle få några pengar för en dag liksom.. och att jag sa upp mig på det haha. Men men där ser man, inte dåligt alls !
Näfan nu ska jag typ gå på toaletten tror jag, och sen slänga sig på soffan och pusta en stund, man känner sig fan helt död när man mår såhär !
Och Btw.. om jag ska fortsätta ha denna blogg så får ni som läser tamefan kommentera lite.. annars vet jag ju knappt om nån läser den =(  så börja med det tack .. bara trycka på kommentarer under inlägget ;)
 
Just ja, vi var hos Jonas igår, det var kul "du får ta på min snopp, ta på den istället för att sitta med handen sådär" HAHA NEJ ! JAG VILL INTE !

Finns bilder från igår och idag på min bilddagbok. be bara om lösenordet så får ni ;)
Kan lägga in några här nu förrästen =)

 
Miriam och hilo. Typ  världens biffigaste och finaste schäfer.


Ute på skogspromenad =)



Min Miriam, älskar henne mest av alla. Hon är min människa och min bästa vän <3

Trötter.

Trött är jag.. som fan! Kommit hem från jobbet, och har grymt ont i huvudet, handleden och ryggen. SUck.
snurrigt som fan på avdelningen nu.. en tant som är helt galen.. och när hon drar igång så blir alla andra oxå oroliga och jävliga. Menmen jobbade med 2 grymma tjejer iaf. Vi satt och skickade massa roliga och snuskiga sms till varandra, så nu har jag lite att arbeta med haha. Ni måste ju få höra ett iaf .. Here it comes :

En nunna ringer gynekologen, hon vill komma och bli undersökt för när hon kissar så ramlar det ut frimärken. Gynekologen skrattar till och undrar om det är ett skämt, "jag är nunna och jag skämtar aldrig" säger nunnan. Men hon får en tid för undersökning.. efter en stund förklarar doktorn att det inte är frimärken, men däremot massa små klistermärken som det står "chiquita" på !
HAHAHAHA.. är det jag som har kass humor lr??
Okai en till då :

En lite ekorre var lite pilsker en dag, men det fanns ju ingen i närheten. Han mötte en hare och frågade -"kåt lr?" Haren svarade -"men är du knäpp lr, jag är ju en hare" Ekorren gick vidare och träffade på ett rådjur, ekorren frågade rådjuret -"kåt lr?" rådjuret svarade "men är du dum lr, jag är ju ett rådjur" Ekorren började känna sig lite nedslagen. Men då mötte han en björn och frågade "kåt lr?" Björnen blev lite konfunderad , han var ju lite sugen, men egentligen inte på en ekorre men han såg ju att ekorren var hemskt sugen så han sa "okai, kör på då!" Men just som ekorren körde in den så råkade björnen trampa på en humla och björnen skrek högt "AOO" Då kikade ekorren fram lite försynt och sa "hihi första gången för dig lr?"
HAHAHA underbart.!

Nej nu ska jag snacka lite med sötgöte =) Hejdå Puss.

Alltså...??

vad fan händer, måste bara tala om att jag är ruskigt snurrig just nu.. höhöhö, ibland gillar jag inte mitt tankesätt ! HJÄLP MIG !

Misär.

Fan idag känner jag mig allmänt kass. Har skitont i skallen och halsen. Undra om jag börjar bli sjuker?! Fandå.. orkar inte vara sjuk juh!
Och min lägenhet ser ut som skit.. dammsög inatt men det ser lika illa ut idag igen. fuck this shit.. jag vill bara kramas..
Har drömt så jävla mycket inatt om en viss person..  fattar inte varför?!
Trodde jag skulle vara ledig hela veckan oxå. Men NEJ de ringde nyss och ville att jag skulle jobba kväll imorn *suck* menmen man måste ju ställa upp lite för kommunen ;) Ursch vad hemskt det där lät.
Fan orkar ens inte laga mat idag känner jag, idag är jag verkligen ur form till max. Kan ingen komma och städa och gosa med mig? Ska jag smitta ner dig ;) hahahahahahahahahahahaaha *ondskratt*
Så nu ligger jag här i soffan, i mina sjukhuskläder (skönast) och dricker juice. Funderar på om jag ska sova en liten stund.. sov ju som sagt inte så mycket inatt, och när jag väl sov så drömde jag.. sover aldrig bra när jag drömmer såna där konstiga drömmar. Och sen när jag vaknar blire till att städa. kanske man har lite energi då.. lr oxå inte ;) Haha jag lider nog av narkolepsi. det är min förklaring till ALLT ! NarkolepsiTilda ;) höhöhö.
Ska gå på julbord med jobbet oxå, kan bli kul. Jag och Malin ska äga stället haha. 12 december =)

Och Miriams farfar dog inatt, tänker på dig gumman! Älskar dig verkligen mest<3<3<3 . Du är min människa (ni som ser greys anatomy förstår) RIP Karl-olov Holm.   

Nu ska jag sova och samla energi ! Puss till er alla.. förutom dig ! Kärleksmys från Tilda.




Saknar dig så grymt mycket Chappi. Tilda kommer aldrig att glömma dig. Älskar dig, hoppas du har det bra i himmelen! Massa kramar och pussar från matte. <3<3

Vad fan vill du mig??

Varenda gång.. varenda eviga gång.. så blir jag påmind om hur mycket jag tyckte om dig.. men oxå om vilken jävla fitta du är ! Så tack för att du hör av dig, det gör allt så mycket lättare !

har jobbat med Malin idag.. AJajaj vi 2 borde inte få jobba tillsammans alltså, blir ingen ordning alls. HAHA lr jo.. det gick väl bra, men blev lite snurrigt där ett tag. Skönt som fan att komma hem var det iaf =) Kul med henne som ny vän btw ! "-mathilda, du är så bra för att du är så naturlig" HAHA.. klart man måste fisa och så med sina vänner *asg* Ska komma o fika hos dig nån dag !!


Hrmm.. hade ju faktiskt tänkt att lägga ner det här med dejtande ett tag. Men det finns en som jag vill träffa faktiskt. Han är mycket trevlig =) haha nu skrattar säkert du när du läser det här ;) Men vi kan nog ha riktigt kul tillsammans lr vad tror du?!

aja.. imorn ska jag till ungdomsmottagningen med Anna hoppas jag ! hon skulle fixa tid åt oss. Sen blire fika =)

Nu måste jag käka nått, är grymt hungrig. Hare bäst. Pusspuss





UNDERBAR LÅT

Alltså.. denna måste ni bara lyssna på. Och Videon, studera och titta !! UNDERBART FIN !

http://www.youtube.com/watch?v=pu-8wGbWMro


varför så omständigt??

Alltså.. hrmm.. ska äta snart. Uppvärmd köttfärsås och spaghetti haha, underbart. Men det är faktiskt grymt gott, men denna blev stark så det blir väl "snorrinn" till max.

Jobbet gick bra igår, den HETA sjuksköterskan jobbade ju. Jag gick typ förbi hans rum några gånger och uffade haha. Aja.. kom hem och fixade nya avsnittet av greys! Nu är det bara att vänta på att nästa ska släppas.
Idag vet d fan vad som händer, ska dammsuga lite och sen käka. Kanske med morsan ner till syster lr broder en sväng. Kan vara skönt att komma ut lite. Och så ska jag köpa massa snacks till ikväll YES ! Ska bara sitta och mula och glo på film.. och kanske.. haha. Nejdå.

Varför ska karlar vara så jävla omständiga hela tiden? Sluta TÄNK! Särskilt lite äldre karlar ska vara så kloka. Kan man bara inte ha lite mysigt utan att man ska behöva fundera över en massa? Liksom om det blir nått så blire, tills dess kan man väl ha lite kul... utan att behöva undra över om detta ska fortsätta.. osv.. LIGG BARA LITE FFS !!
Nej nu ska jag käka. Skriver mer sen ! Puss
 


Gäsp.

Fitta helvete vad trött jag är idag... sitter bara här och gäspar. SUCK. Och så ska man ju jobba ett sånt där pass idag med. Menmen det brukar ordna till sig när man väl har kommit till jobbet.
Fittkatten Fjant har varit grymt ond mot mig inatt, har rivit mig och bitit mig i fötterna flera ggr. Tillslut var jag tvungen att kasta ut han... och då lever han ju rövan utanför dörren så man inte kan sova istället. FUCK varför skaffar man djur för?" Men ibland är de ju dock söta...
På måndag ska jag och Anna till ungdomsmottagningen hade vi tänkt.. jag måste kolla en nojjig sak alltså.. lika bra det. Sen ska vi fika på det nya fiket här i "stan".. OH det är så fiiiint =) Haha.

Nejfan. Nu tror jag inte att jag orkar skriva mer alltså. Har inte en aning om vad man ska göra efter jobbet ikväll heller. Dennis kanske skulle ha fest så då får man ju tralla över dit. Lr så kanske... ;) Haha. Nej nu är det lika bra att jag inte skriver mer. Skriver ikväll ! Puss hej!

image2

Haha jag gillar faktiskt denna bilden =)

Home again.

Jaha.. då är man äntligen hemma från jobbet. Trött som ett as är man oxå. Men det är rätt fränt att gå de här långa turerna, för då efter 21 är man själv på avdelningen. Och då ska man liksom gå in och titta till alla, och hos de som är vakna (och mina favoriter) brukar jag sätta mig och prata en stund. Inte ofta man har tid för det annars tyvärr. så det är lite myyyysigt. Och mina favoriter är ju såklart psyktanterna, haha de är så skoj ! fast en av tanterna kan man blir rent av TOKIG på ! hon får ryck och säger att hon ska bära brandsläckaren.. så säger hon - förstår ni inte, jag kan inte bära den, den är för tung ! och gång på gång säger man - men du ska inte bära den, den ska stå där om det  börjar  brinna. Och då börjar det bara om igen -"men jag kan ju inte bära den har jag ju sagt "
Haha ändå är det min favorittant, okai att hon kan gå mig på nerverna när hon står utanför toaletten när man är där... allt för att tjata om brandsläckaren lr nått annat tokigt när man kommit ut *suck*

Aja.. fittmannan låter mig ju aldrig vara.. även fast jag sagt. Låt mig vara, dra åt helvete.. så lyssnar inte fanskapet. Ngn som vet hur man spärrar nummer? Helt jävla otroligt att  man måste det.. men alltså.. jag har inget ut av han längre. All saknad, allt jag gillade hos han, allt det bra.. försvann som en fis i rymden när han var en sån fitta häromdagen. man kan inte säga massa sånt där till mig och tro att jag bara ska glömma och förlåta. ALDRIG I LIVET. Och om du läser det här "DRA ÅT HELVETE, LÅT MIG VARA, JAG SKITER I DIG OCH ALLT SOM HAR ATT GÖRA MED DIG. KAN DU INTE BARA DÖ?"

tack för mig. Nu ska jag.. hrmm jaadu, det får förbli en hemlighet. Hihihi.

Ja.

Jaha.. jag började ju då bli lite sugen på att börja blogga igen, så nu har jag skaffat en blogg :) Haha.. ska snart iväg och jobba med mina galna tanter.

Annars så leker livet.. typ.. men nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skria, stressar med att skala en clementin och ska dra nu. Så jag skriver mer ikväll ! Hare sålänge!


RSS 2.0