Inte så mycket att säga...

Fan jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, allt jag skriver känns bara fel. Menmen, man överlever.. det blir snart bättre.


Skorpionen :)

Hittade en bok hemma hos morsan idag, om horoskop. Och shit vad mycket som stämmer i den alltså. Nästan läskigt, här kommer mitt tecken. Kommentera gärna om det stämmer lr inte !







Skorpionen 24 oktober t.o.m 22 november

Inget tecken har ett livligare rykte än skorpionen, och det med all rätt. för skorpioner är intensiva, passionerade älskare som är beredda att dö för sin kärlek om det skulle behövas.
De står under plutos inflytande, och alla deras handlingar är laddade med en våldsam intensitet. Därför är de mycket i sin egen värld. Det är direktörernas och inspektörernas tecken. Skorpioner är kända för att hålla en allmänt hög standard, även om de ofta försöker applicera denna standard på besynnerliga intressenområden. De engagerar sig med förkärlek i de stora livsfrågorna, och många skorpioner blir läkare eller själasörjare.
Skorpioner är lugna på ytan, men rasande under den. Det är inte ett raseri riktat mot någon speciell, det är bara mars inflytande som ständigt påverkar dem. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får stoppa dem. De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande.
Skorpioner är mycket intresserade av sex, inte förvånade eftersom skorpionen styrs av könsorganen- och deras längtan efter den sensuella landviningar blir ofta för mycket för deras partners. Skorpionen är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tacken är fullt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild så kan skorpionen sticka till
om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en skorpion så går den antagligen till attack.
De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna livets alla mörka sidor. I utvecklad form förvandlas skoprionen till en svävande örn, högt ovanför allt liv. Skorpioner och deras älskande siktar högt!


Vissa dagar är värre än andra.

Igår när jag var hos nettan, så kommer hennes mamma hem.. hon har varit hos min mamma, hon säger "mathilda, du måste ringa din mamma, mormor håller på och dör"
Vi åker till boendet där mormor bor, och hon ligger så fint i sängen... men hon hade inte avlidit. men hon hade andningsuppehåll och såg allmänt blek ut.. Jag, mamma, hennes systrar och bror, och min ena kusin har suttit där hela natten. Imorse kl 6 orkade jag inte mer.. satt bara och nös o snorade och kände mig allmänt sjuk hela natten. ville inte smitta ner de andra heller. Så jag vandrade hemåt, pussade ordentligt på mormor innan jag gick. Ursch känns helt overkligt. Morsan och de andra är fortfarande kvar, och kommer nog vara det länge till.. för jag tror tanten är seg !
Men just nu vill jag bara att hon ska gå bort.. visst det kanske låter okänsligt, men jag ser ingen anledning för henne att ligga där i hög feber och tyna bort. Men det värsta är att ibland kan det ta flera veckor, men hoppas fan det går snabbt.
Så kan begravning och allt sånt shit komma, så det bara blir över. Hatar sånt här med dödsfall och d, är så kass på att hantera skiten.. är bäst på att vara kall och bara stänga inne saker. Skulle vilja vara en såndär som bara gråter ut i några timmar, så är allt bra sen.. men så är inte faktum. Uff.

Har bara ätit 2 äpplen och en macka på 2 dygn, men ändå känner jag mig knappt hungrig.. Men ska väl gå o köpa en pizza kanske, att laga mat kommer ens inte på tal. Sen blir det till att lägga sig med datorn i sängen och sega framför en film o sova.

Måste till apoteket oxå och hämta ut lite medicin.. tar det på konto så slipper jag betala det nu, för vet ni vad?! Jag har inga pengar, hahahahahaha :)

Shit vad allt är underbart, idag skulle jag bara vilja att ngn sköt mig.


Miss my baby oxå :(

J : Vad kladdig du är, vi kladdar fast
M : Jaa men det är ju skitvarmt
J: Hihi du är som en kladdkaka, kladdig och go.. och som alla tycker om, och även fin att se på. Jag är mer som en mandelkubb, en torr jävel.. fast man äter den ändå, för den är ju rätt så god.
M : haha det där var det roligaste någonsin.


Nej nu ska jag ner och hänga tvätt, och sen snora lite mer och dra till apoteket. Ha det. hopp.


Jävla skit helvete !

Fyfan vad trött jag är på det här med pengar, gjorde budget förut.. haha gissa vad jag har kvar när jag betalat räkningarna?! 70 kr, hahaha det är ju fan tragiskt. Och då har jag ens inte handlat mat lr hygienartiklar.. SHit, vet d fan hur denna månad ska gå.. inte en matbit har jag i frysen lr skåpen nu heller.

Ursch vill bara gå och gräva ner mig under jorden ngn stans. FAN OXÅ!

Nej, blir att leva på vatten och tvätta sig med såpa :) WEEEEEEEEEEI

Fyfan för livet ibland alltså... hejdå.


Mormor Anna <3

Aja.. denna dagen blev skum, typ. När jag låg i min sköna säng o spanade på 1408 (förövrigt en mycket bra och skrämmande film) så ringer morsan.. Boendet där mormor bor hade ringt till min moster och sagt att mormor var sjuk, okai hon är alltid sjuk för hon har alzheimers men nu var det iaf värre..
De sa att hon ej djupandades och låg i sängen.. så jag fick självklart för mig att gå dit och kolla hur det var med tanten, man måste ju krama lite på henne och så om hon nu skulle råka gå bort. Så jag trotsade min stukade fot och spatserade i 20 minuter till mormors boende med mamma som stöttepelare. Som tur var så var det inte så farligt med tanten, hon såg medtagen ut men det gick utmärkt att tala med henne även fast hon inte kan föra en normal konversation. Men om jag inte hade gått dit så hade jag bara legat och tänkt på hur det var med henne. Och hon blev så glad när  vi kom oxå, även fast hon antagligen inte har en aning om vem jag är :) Lilla mormor.. så söt. Ursch fruktar den sjukdomen grymt mycket.
Aja.. sen har man inte gjort så mycket mer, har tittat på White chicks <3 gryyyym film, haha jag o Nettan skrattade så vi grät.. shit haha så snygga :)
Pratat med babe oxå <3 såå underbar är han =)
Nejfan nu ska jag krossa fittAndreas på frågesport och sen ska jag o Nettan buda på Tradera : ) Höhö!
Imorn ska jag sova lääääänge. Weeeoi. Puss Hej.

Odium Generis Humani!

Pruttdag idag känns det som, gårdagen vet d fan hur den var heller.. det enda bra var att Johnny var här. Annars så kände jag mig halvt miserabel och seg hela dagen.. och idag känns det ju fan inte bättre! Suuuuuuck, vet inte vad jag vill göra med denna dagen heller, funderar på att dö i min säng och bara kolla film hela jävla dagen! Göra så lite som möjligt. Tror inte jag ska umgås med ngn alls idag, tror det är lika bra, för jag känner mig inte så snäll. Är tom rädd för att gå till morsan, för det är jävligt lätt att släppa allt på henne när man känner sig såhär irriterad, och hon blir så ledsen när jag är elak. Ursch vet d fan vad det är med mig. UFFA


nej nu ska jag ta med mig datorn och lägga mig i min säng och se minst 2 filmer så denna dagen försvinner. hejdå!

Pajjad fot :(

Jahapp. Då har det varit helg igen.
Fredag: Åkte in till stan och knatade ner till Johnnys jobb, åkte sedan runt lite med han o handlade till hans lgh... åkte vidare till mellösa efter ett litet polisstopp på vägen, stackars sötnos <3 Åkte hem till han och käkade o så. Sen skulle J ta en öl.. hade köpt till lördagen.. men karln bara fortsätter och dricka och blir kadenk! Där sitter jag med J, hans bror och hans pappa och gaggar, haha fett kul. Menmen kl  22.30 så lägger sig J och somnar i sängen.  Fick klä av han och bädda ner fyllekajjan :P
Går ut och röker.. kommer sedan ner och hittar hans bror däckad på databordet, dyngpackad ! Fyfan den natten alltså, haha shit vad jobbigt.
Lördag: Drog till hallsberg och till min syster o hennes karl. Fick bifftortillas med guacamole och massa annat namnam, jäklar vad gott det var ! Satt o snackade och drack lite med dom, sen gick vi 4 till öltältet som var på torget. SHIT vad folk det var där alltså! Morsan var redigt på lyran, haha. Men kul var det.. Alla var nog redigt på lyset faktist. Menmen skitet stängde vid 24 så då skulle vi gå till GleipnersMCklubb, spatserade dit och självklart så snubblar jag till och trampar snett.. Menmen det kändes inte så farligt. Var där en stund och sen gick jag o J hem. Somnar som grisar, haha.
Sen imorse när jag vaknade typ vid 06,och ska raggla upp och gå på toaletten.. så kan jag ens inte stödja på fotjäveln. DAMN IT vad ont. Lindade skiten och gick o la mig igen. Och sen dess så har det bara blivit värre för varje timma som går.. finns inte en chans att stödja på skiten. SUCK. Instängd i lägenheten, säkert kul :( Menmen inget att göra åt, morsan hittade ngn gammal gardinstång av trä som jag har som käpp. HAHA känner mig som Gandalf typ.
UjUj. så mamma var o handlade massa tycka synd om grejs förut :) och sen bjöd Johnny på pizza :) Namnam.
Nejfan nu ska jag lägga mig framför tvn. Tror nettan och miriam ska komma över och kolla på film snart. Kul :) Imorn kommer babe igen, längtar redan <3 Hare! Puss




Haha köttbulle på foten :)




Är det mig det är fel på?!

Ibland undrar jag över om det är mig det är fel på när jag irriterar mig på vissa saker som folk gör lr säger. Men är det egentligen så konstigt att man reagerar som man gör ibland?
Just nu känns det fan som att allting jag gör blir fel.. kan inte säga ett ljud utan att bli missförstådd. Kanske är det lika bra att inte säga ngt alls? Urscha.. o så självklart har man mens oxå, och en superallergi, shit det kan inte bli bättre va?!
Fan, imorn ska jag med Johnny hem iaf, skööönt!
På lördag blir det att åka hit igen, ska dra med grabben till syster och hennes karl på middag. KulKul. Familjen kan man iaf umgås med utan att det blir massa tjafst och skit... de förstår en (nästan) alltid !
Sen är det ju "hemvändardagarna" i hallsberg i helgen med. Är ju öltält o massa sånt skit, får se om det blir att traska förbi där på hemvägen från syster, Morsan ville iaf att vi skulle komma och hälsa. Menmen får se som sagt !
Har iaf handlat lite på bolaget idag, skulle vilja ta en riktig karatefylla känns det som, haha:) Nää men jag hade tänkt tagit ngn öl och cider på lördag kanske.

Nej ursch, nu ska jag lägga mig och drömmar mig bort i Harry potters värld, den verkar fan så mycket bättre än denna just för tillfället.

(Agga och Malin, saknar er med slynor. Måste ses snart!)

RubrikStiltje

Idag är det varmt, IGEN! Hade en superskön dag igår, drog ut med johnnys båt.. drog med fläskkarrè, potatisgratäng, potatissallad, grönsaker och fika...
Åkte en tur och letade efter en ö att parkera båten på.. Johhny kan ju alla öar därute så det var bara att flänga med i båten.. parkerade på nåt ställe som hette "sandön?!" Mysigt som fan, inte en kotte... Bara en liten gräsmatta och en liten strand. Hade tagit med badkläder och jag bestämde mig för att jag skulle fan i ! Drog upp en mysig filt och sedan badkläder... och självklart (min vanliga tur) så går bikiniöverdelen sönder :( damn liksom! tänkte först bada toppless men fan kan ju komma folk så det fick bli bh.. sen fick jag gå hela dagen utan :) haha fett skönt utan den där jävla åtsittande skiten. ELDA BHARNA !
Men shittan vad kallt det var, liksom hjälmaren är skapligt stor, så den blir inte varm i första taget :P Men men det blev bada av ändå :) Johnny den krukan doppade sig bara medans jag simmade runt med badtermometern. haha ca 14 C fick vi det till :) Brrrrrr.
Sen blev det mys på filten.. sex on the beach ;P HAHA
Var väl där i några timmar, sen blev det färd hemåt.. orkade aldrig grilla, så vi tog med oss maten hem igen och grillade där :) det blev mycket fint.

Gillar Johnny mer och mer för varje gång vi ses känns det som :) och hans familj är ju helt underbara, trivs med alla! Och i sommar tror jag han ska med mig ner till Öland, skulle vara underbart roligt att ta med han dit. Sen får vi se om det blir en resa ner till falkenberg oxå :)

Nejfan, nu ska man snart dra iväg och jobba, känns inte så skitkul direkt när det är så fint väder. Imorn skulle det ju bli kasst :( Får se vad som händer i veckan, ska jobba på tisdag iaf.. sen vet d fan!
Menmen det är storhelgsOB ikväll.. 190 kr i timman :) wohooooo!

Hare allihoppa. Puss

Trött på bloggandet.

Fan.. har ingen lust till att blogga längre känns det som.. man får ju liksom inget ut av det, lr?! Inte en enda jävel kommenterar ju ens, stor mening då. Hrmmm.. livet rullar på iaf, fram och tillbaka som vanligt..

Annars så jobbar man lite, försöker hinna med att vara med kompisar samtidigt som man ska umgås med familj och pojkvän. Fan vad lite tid man har egentligen. Igår sa mamma att hon saknade mig, och då kom jag på att jag inte umgåtts med henne själv på hur länge som helst! Ska försöka gå dit ngn dag och bara snacka lite skit.

Jaha vad har man annars gjort då?! har varit ute med Johnnys båt, hrmm var det förra helgen va? aa just ja, det var riktigt mysigt.. stannade till vid en ö och fikade lite o så.. mycket fint !
Har premiärfiskat oxå, slutade med att jag fick två mörtar (ooo så fina) och Johnny fick en liten gädda :) Så jag vann ;P

Alltså.. det känns som om jag inte har så mycket mer att skriva, är fett trött.. vet ej varför, men ska lägga mig en stund och läsa lite nu, sen blir det att knata till jobbet vid halv två. Jobbar tills halv tio och sen kommer J och hämtar mig tror jag.. sen vet d fan hur dagen kommer sluta.. lr jooo kanske jag vet ;P haha! Nej men hejdå era nötter. PussPuss



Ps. Massa bilder finns på bilddagboken, kolla och kommentera !

Länk finns.... här!


RSS 2.0