Some pics...


Jag och rizzla <3

       

Meeee



Min älskade mamma



En söt Rizzla



Världens underbaraste katt Fjant !



Sötnöt







 


Värk !

Tamefan jag har ont överallt idag: Nacke, rygg, handled, armbåge och axel :S skumt, inte sådär att det gör skitont men det känns ju.. tror jag åkt på nån inflammation, menmen det får man vara van med när man har överrörliga leder. Ärsch jag ska inte klaga, bara att köra på för fullt :) Hahah.. ska ju vara ledig to+sö skönt som fan ju!

ÖÖh, har sovit som en stock inatt.. men väldigt ensamt :S har börjat tycka det är jävligt skönt att sova med ngn nu, förr tyckte jag  bara det var jobbigt. men det är ju underbart med ngn som kramar om en när man somnar och vaknar.

Nej! Nu ska jag duscha och sen klä mig lite, ska iväg till affärn innan jobbet oxå Bläsch!

Ha en bra helg allihopa ! Puss

Segt bloggande.

Shit, tycker inte det är särskilt kul att blogg längre, vet ej varför men det känns skumt. AJA nu skriver jag iaf :)
Så vad har hänt på sista tiden då?? Hrmm.. Johnny var här i helgen, han träffade hela min family :) Det var mycket kul, var först på dagen hos morsan och käkade med henne och broder, sen efter det så drog vi till pålsbodamarken och knatade runt lite, blev inte så långvarit eftersom det var jättedåligt med stånd :( fan sämre än hallsberg tom.. skumt. Aja... sen drog vi ut till tripphult för en liten picknick, haha det var väldigt kul ;P ;O ;P hoppsan kerstin liksom HAHA.
Sen när vi kom hem så la jag mig i badet (har upptäckt badandet som ngt underbart) och såklart ringde syrran och typ "nu får du fan ta med han över till morsan så jag får titta på han" haha så det var bara o knata dit igen, satt där och gaggade med dom i typ 38 år. Mycket kul, asroligt att han kom så bra överens med både morsan, bror och syster.

Menmen, annars så har man jobbat fre+sön+mån+tis och ska även jobba imorn, UFFA på det. Men ska vara ledig to+fre+lö+sön, Sköööönt. ska bara umgås med Johnny och åka runt med han när han ska köpa massa stuff till hans lägenhet.   
Höll för övrigt på att få ett hysteriskt nervsammanbrott på jobbet idag, gick först på förflyttningsteknik från 13-16 och sen iväg till avdelningen för att jobba, och när jag kommer dit så är såklart hela stället i upplösningstillstånd, fick springa som en gnu i flera timmar typ och ordna eftersom inte alla människor kan KOMMUNICERA med varandra och dessutom inte göra sitt jobb. SUCK, men imorn jobbar jag iaf med bra människor som tur är. Har så jävla ont i handled, armbåge och rygg... så då är det inte så jävla kul att slita arslet av sig.

Nejfan nu pallar jag inte att skriva mer, ska smörja in armbåge och hand med nått aloevera muscle och sen linda hela skiten med en feting comprilanlinda :) HAHA ser så jävla snyggt ut, men är man specialist så är man ^^

Godnatt mer er. Puss

Seeegt.

Shit vad seg i huvudet jag känner mig idag :S hrmm menmen ska dra o jobba om en stund, känns sådär måttligt roligt , men  fan måste ju ha stålar!
Hrmm idag är det då fredag, johnny kommer väl ikväll efter jag slutat sen vet d fan vad som händer, blir nog lugnt. Morsan skulle bjuda på käk imorn iaf :)

Hrmm har inte så mycket mer att skriva faktiskt, ska slöa på soffan en stund innan jag går. Ha en bra helg allihopa! Hejhej

Underbar.

You took my hand
You showed me how
You promised me you'd be around
Uh huh
That's right
I took your words
And I believed
In everything
You said to me
Yeah huh
That's right

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them up
Cause they're all wrong
I know better
Cause you said forever
And ever
Who knew

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you friend
I'd give anything


When someone said count your blessings now
For they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
They knew better
Still you said forever
And ever
Who knew

I'll keep you locked in my head
Until we meet again
And I won't forget you my friend
What happened?

It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory
You visit me in my sleep
My darling
Who knew?


Pink-who knew

Baaaaaaaah!

FAAAAAAAAAAAn har skrivit sååå bra blogginlägg, men två jävla gånger har jag lyckas radera dem på nåt sätt. haha det är nog inte meningen att jag skulle skriva det som jag skrev.. kan ju beröra vissa personer. Hrmmm.. haha men shit vad förbannad jag blir ! ORKA skriva om för tredje gången, neeeeej. Lr ?! Hrmmmm
nejfan jag pallar inte, ska duscha nu, sen läsa lite potter och försöka sova. Imorn är en ny dag :) ha det.


Tack Fia darling <3

ÅÅåh ser ni vilken fin blogg jag fått lr?! Massa tack till Fia som ordnat allt :) tackTacktackTack !!!
Känns så jävla bra att snacka med henne, har saknat henne nåt oerhört. Sen har vi ju kommit på att våra karlar är gamla lekiskompisar ;p haha fan vad fränt.

Dagens citat kommer oxå från henne :

" Vissa har ju otur , de är inte bara födda dumma utan är fula oxå " haha så jävla klockrent, det var verkligen ett underbart citat på den människan. Synd om vissa ;P lr hur fia ?!

Nej, annars så har man inte gjort så mycket.. håller på o städar lite idag. Fick ett ryck och rensade min byrå med alla linnen och t-shirts oxå. Jäääävlar vad kläder jag har egentligen. Sorterade ut massa skit oxå, hade tänkt att ta båda gardroberna med. Måste fan, ser förjävligt ut. Pallar inte att ha det så.
Nej nu har jag inte tid med detta längre, ska dammsuga.. käka nåt och sen kanske ta en gardrob iaf. Slänga ner massa skit i förrådet ska jag oxå göra *pustpust*.
Imorn ska jag gå bredvid på en annan avdelning, spännade som fan. Men upp vid 7 :( men sen på eftermiddagen kommer Johnny <3 Wiihoooo!
Nej nu drar jag, skriver mer sen + bilder :)
Hejdå!


SoooooooL!

Skysst väder verkligen :)

Jahapp, då är man själver igen :( menmen... See u later alligator :p haha jag är fan trött och helt knasig idag. menmen, helgen har man då spenderat hos Johnny i mellösa. Har varit skönt som fan, har varit nere och strosat lite vid sjön med Johnny och hans bror, sååå fint. Hade tänkt att ta premiärdoppet, men jag hade ju tyvärr inga badkläder med mig ! Men fan inom en snar framtid ska doppet fan vara gjort !!
Sen igår följde han med hit och sov över, mycket mysigt. Menmen nu har han åkt hemåt :( men kommer på onsdag igen :) wihooo!

nejfan, om man skulle ta och gå ut en liten sväng kanske, ta på sig glajjorna och gå till Ica o köpa kattmat. Kan vara en idè !! Orkar inte skriva mer nu fan, vill inte sitta här :P ha det bra allihopa !




image50


"Your hands touching my face, and now I can fly"









Lite gladare.

Öööööh har man nyss kollat topmodel nu då :) roligt program även om tjejerna ser ut som benrangel. Menmen.. blev lite gladare iaf förut, pratade med Johnny :) Han hade köpt lägenhet nu i kumla, skitbra ju! Blir ju närmare, typ bara en mil ju. Så då kan man ju ses massa oftare :) Han gör mig alltid riktigt glad faktiskt, ska bli kul att ses igen på fredag. *längtar* *längtar*

Imorn ska man iaf jobba, hrm... säger jag bara.. hrm...
Nej nu blir det sex and the city. Hejhopp!


Skitdag!

Ursch. Idag är det en sånhär "dåligt humör dag". Allt känns bara seeeegt och trååååkigt. Skulle fan kunna nita typ vem som helst. URSCH. Sen är det den där jävla ständiga oron för ekonomin, har ju knappt inte jobbat ett skit denna månad.. och måste iaf typ jobba 10 turer minst för att få till räkningarna iaf, och jag är ens inte i närheten :S Shiiiiit säger jag bara.. det skulle vara schemaplanering idag, och så skulle hon som bestämmer över schemat ringa mig efter den.. alltså kl 16.. har ngn ringt?! NEJ fan vad jag hatar denna jävla skit, blir gaaaalen av att gå hemma och ännu mer gaaaalen över oron för pengar. Fattar inte vilken jävla skitbransch man gett sig in i, gå och slava som en jävla timvikarie tills man får ihop lasdagar (som typ är omöjliga att få) och sen få nån sketen tjänst. Nej... om jag hade vetat det här, så hade jag satsat på nåt annat.
Och det värsta är att man måste typ ta alla turer som man har chans på, liksom hur kul är det att jobba en fredagkväll/lördagkväll ?!! NEJ man vill väl kunna träffa kompisar, pojkvän, familj osv.  =(
Jävla kuk på allt säger jag bara, får väl låna ihop pengar till räkningarna nästa månad. KUL ! Någon som har ett annat jobb till mig lr?? Tips på nån helt annan karriär?!

Skitörat blir inte bättre det heller, prasslar och jävlas o gör skitont....

Gud vad negativ jag är idag, lika bra att jag går o lägger mig fan, gömma sig under täcket en stund kanske :( Vill kramas massa ju :(

Fick ett jävla jobbigt telesamtal förut oxå.... så jävla jobbigt att oroa sig så mycket över ngn som man tycker så mycket om.

Nej... kan denna dagen vara över snart så blir jag nöjd, ska gå och lägga mig under täcket nu och kräkas på mig själv. Hej.


Det enda jag har att säga.......









image49





Six thoughts at once I can't focus on one
Seven days a week but my life has just begun
So caught in emotion and I'm overcome
As I'm falling down I come undone

Sometimes I feel like I'm alone
Sometimes I feel like I'm not that strong
Sometimes I feel so frail so small
Sometimes I feel vulnerable
Sometimes I feel a little fragile
A little fragile

In six thousand years what will this mean
Words from the heart or a melody
So caught in emotion and I'm overcome
As I'm falling down I come undone

Sometimes I feel like I'm alone
Sometimes I feel like I'm not that strong
Sometimes I feel nothing at all
Sometimes I feel vulnerable
Sometimes I feel a little fragile
A little fragile

If people can see right through my eyes
Like an open door that I can't disguise
I won't be afraid from the tears I cry
I'll not run I'll not hide this is how I feel inside
A little fragile
A little fragile

Rubrik.

Mitt ÖRA, jag håller fan på att avlida.. Sen igårkväll så har jag haft ett krasande och prasslande ljud i örat med jämna mellanrum och dessutom så gör det ont och känns konstigt. Självklart får Tilda alltid för sig det mest bisarra och tror nu att nån läskin insekt krypit in :( men fan det är ju sånt som kan hända, tänk om det är nån spindel lr läskig larv som lever rövan där inne i mitt öra, i mitt huvud liksom :( BUHUUUU vad otäckt ! menmen, det KAN ju vara typ vatten lr nåt oxå, men jag chansar på alternativ nummer 1 ;P haha. Nej men hoppas det ger sig snart, det är ju inte så jättelite irriterande för det !!

Städat har jag gjort idag, så duktig. Och så har jag fixat nya lampor där det fattades (vilket var på många ställen) haha.. köpte 4 lampor, de gick åt kan jag lova ;P;
Så nu slipper det vara så mörkt överallt.
Johnny kommer snart, kulkul :) ska laga mat.. blir kroketter med sås, schnitzel och fetaostsallad. MMmm skithungrig nu ju!! Sen vet d fan vad vi ska göra, slöa typ.

Nej nu ska jag kolla topmodel en stund innan han dyker upp!

Tänd ett ljus (lr flera) för Engla och hennes familj kl 21.00 ikväll.... Det ska iaf jag göra !

??????


"Svaret ligger inte i att följa strömmen"


Jag tog bort min piercing nyss, jag har försökt med det flera ggr. Idag lyckades jag, det kändes befirande på nåt sätt.

Jag hatar att tveka på människor, ibland önskar jag att tappa förmågan "att bry sig".. det vore så skönt.
Ibland blir jag så tankspridd utav bara en liten sak som hänt, kanske bara ett litet ord. Är detta normalt? Är det normalt att spekulera och försöka dra slutsatser i så mycket som jag gör?
Jag hatar verkligen att se andra må dåligt, men det kanske bara är jag som ser att de mår dåligt? kanske de ens inte mår dåligt? Jag fattar ingenting, jag vill bara inte att de människorna som jag tycker om och älskar ska må dåligt. Jag bryr mig så mycket, tänk om man bara kunde fokusera på det man själv gör.. åh underbart.
Nu ska jag kolla klart på filmen, kände bara för att skriva av mig lite. Vill kramas nu.



Sakna, Sakna, Sakna.

Fan jag saknar dig redan ju :( ursch.. menmen.. helgen har varit grym. Åkte till mellösa i fredags, och åkte ut med bilen och spanade runt i skogen vid sjön o så. Mycket mysigt. Och självklart skulle ju det vara cab. haha säkert snygga, sitta med jacka uppdragen till öronen och full värme på.  Men cab ska det vara.. "sommarkänsla" sa Johnny. Hahah men det var kul!
Hrmm annars mysmys, jobbade igår och när man kom hem så blev det lite käk och en film. Fan tänk om det alltid var så bra, myspys med en superkille och en bra film =) toppen!
Hrmmm idag så har det varit kalas hos syster, mycket kul. Skratta så jag grät åt puckona, haha! Alltid lika kul att träffa familjen faktiskt. Blev kvar där en bra stund, sen gick jag o hälsa på Bejan på hemvägen. Men de var fett tråkiga så jag gick hem typ lika snabbt igen :(
Hrmmm jaafan, blir väl "A beautiful mind" nu.. går på tvn. Grymt bra film , och längesen man såg den! fan vill att du ska vara här igen :( menmen, på fredag syns vi igen :) woho!
Puss påre. Hejhopp.

Happy time :)

Jaha, vad har man pysslat med idag då.... hrm vaknade skapligt tidigt och drog ut på "stan" med morsan. gick till bolaget och köpte det där goa vinet som Johnny bjöd på, casiello del diablo lr nåt hette det :) aldrig gillat vin förut men det där var nåt särskilt med !! Var o handlade lite på konsum oxå, sen blev det hem o laga käk till mig o mamma. Hon var snäll och tvättade åt mig eftersom jag hjälpt henne så mycket med datorn, och så färgade hon mitt hår.. så nu är det kolsvart igen :) mycket fint, men hon är ju inte så pricksäker så man är ju lite svartfläckig i fejjan haha.
Annars så har jag haft ont i ryggen idag, kunde inte sitta lr ligga förut så jag fick knata runt i min lägenhet i ca 1,5 timmar. Passade på att dammsuga på samma gång, haha. Menmen är ju van med ryggvärk.. inget att bli förtvivlad för.
Annars så är man ju väldigt glad, är nu en upptagen flicka =) känns verkligen skitbra, gillar Johnny grymt mycket =)
Ska åka till han på fredag, då kommer han och hans papi o hämtar mig.. och sen blir det att åka ut till mellösa och spendera natten där, sen hit på lördag igen, ska jobba lördagkväll och medans jag jobbar så skulle Johnny softa i min lägenhet =) Blir säkert jättebra =) oj blir många smileys i detta inlägg !

Hiho... nu ska jag glo en film och sen sussa lite, ska sova riktigt länge imorn har jag tänkt mig! kan vara skönt..
Puss o hej =)

Tisdag! wÖÖ wÖÖ wÖÖ

Jaha, fyfan vad jag sovit gott inatt.. som en liten bebis. Saknade bara ngn att krama på :( menmen gott sov jag iaf !
Morsan kom hit och började gagga om sin jävla hammare, sucksucksuck. Grejen var att jag bara hade min egen hammare, menmen hon var säker på att jag hade hennes oxå, JA, man måste ju ha 2 hammare! Smart. haha

Blir till att gå till henne snart, ska hjälpa henne med att få igång på internet och skriva massa "hjälplappa" haha... fan hon kommer tjata på mig varje dag om den där jävla datorn. Menmen hon har gjort såpass mycket för mig så självklart måste man ställa upp. What goes around comes around u know !
Hon skulle bjussa på mat oxå, potatisbullar namnam :)
Har fan inge jobb denna vecka, känns verkligen knas. Har sååå tråkigt, finns ju inget att göra liksom. Men jag är glad ändå :) :) :)
Laddade precis hem en klassiker "alice cooper-poison" hur bra är inte den?! Grymt.. texten bara åååh !

"Your mouth, so hot. Youre web im caught"
 
I want to hurt you just to hear you Screaming my name.  Dont want to touch you but Youre under my skin (deep in)"

Nejfan en dusch på de här, och sen knalla till mamma. Vi hörs ! PussPuss

Så jävla bra!


image48


Hihi denna bilden är verkligen du... --<- @

Allt känns så bra nu, mår toppen och det kittlar i magen :) Nu ska jag sussa massa gott !! Puss Pusss







Tears from eyes worn cold and sad.

hrmm.. vad ska man säga. Jadu.. har faktiskt inte så mycket att säga. Jag och dennis ska umgås i våran klubb ikväll. Kan bli kul.. lr oxå.. så vet d fan,
Blir väl att kolla en rulle lr nåt, har ont i ögonen som fan :( menmen finns väl sina orsaker till det med.
Nejfan ibland har man rätt till att vara lite miserabel, så det tänker jag vara idag. Blir säkert bra kanske, jag vet ingenting jag. Så många frågor, men så några svar.


The drops of rain they fall all over
This awkward silence makes me crazy
The glow inside burns light upon him
I'll try to kiss you if you let me
(this can't be the end)

Tidal waves they rip right through me
Tears from eyes worn cold and sad
Pick me up now, I need you so bad



image47

Mannen, det går bra nu :)

Hemma igen då, känns lite tråkigt och ensamt faktiskt. MenMen.. får väl göra det bästa av situationen :)

Har varit i Örebro hela helgen, typ mitt ute på vischan, men ack så trevligt :) Kul att umgås med Johnny hela helgen, och hans familj var ju helt underbar,  fick mig att komma på hur mycket man saknar den där familjegemenskapen. Haha men grymma var dem iaf, fick se massa fräna och gamla saker som de samlar på.. har inte riktigt försått mig på "samlande" förut, men nu gör jag faktiskt det.. särskilt när man ser vilken passion de har för samlandet, fett  kul =) 
Sen skulle vi ju se film men de  filmerna vi tittade på, såg vi typ bara såg hälften av. Första var nån nyproduktion och "dr jekyll and mr hyde", pruttdålig verkligen ! och sen igårkväll var det "silent hill" tur att båda tyckte de var kassa, så ingen slapp sitta o se klart filmen för den andra ville det, hähä.

Asbra =) =) Nejfan nu  ska jag umgås med Denka en stund, sen kanske ta ett bad o drömma sig iväg lite :)
Hejhopp ha det bra !!

Pussssssssss


image46




I´m head over heels god of mine,
your hands touching my face and now I can fly


Your smile is heavenly,
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine


The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will dream of this until the day I die



WohooooOOOO!

Haha sällan jag är lite dålig på att komma på en bra rubrik ! Menmen.. har jobbat idag, trött som fan nu. Ska snart lägga mig och naana lite. Kanske glo på LOSER innan, såå bra film ju :)
Bort imorn, drar till örebro över helgen. Ska bli grymt kul och mysigt :)
Livet leker just nu, känns bra som fan :) Har inte så mycket mer att skriva för tillfället, sängen nu. Godnatt !
Puss o kram.



1 April.

Idag har jag typ försökt lurat massa med människor, haha.. lyckas inge bra. Förutom nu då jag och Emelie störtlurar Anna, fyfan vad kul det är att luras med folk. Haha jag och emelie sitter i telen och snackar med varandra och lurar anna båda två med samma sak :) fett kul !! höhö. Stackars Anna <3
Annars har det varit en alldeles underbar dag, knatade ner med mina två mostrar och mamma till mormor på hennes boende. Var vårdplanering som jag ville vara med på, känner ju sjuksköterskorna och det, så man fick ju kolla mormors journaler och medicinering och sånt... alltid bra att veta :)
Var inne och myste lite med mormor oxå, sjöng kristna sånger haha. Ursch det tar emot, men hon gillar när man sjunger med så självklart ska man göra henne glad :)

Sen har vi varit och käkat lite lunch på resturangen nere vid nytorget, shit vad man skrattar när man är med de där, mina mostrar+mamma=en farlig kombination.
De är helt galna, drar sig inte för nått. Kommentarer som "han tittade på mig som jag vore ett stort kön" och "jävlar vilken kuk jag skulle ha då" är ju inte onormala direkt.. och när dessa slinker fram, som idag så bryter Tilda ihop, haha. Okai att jag kan vara grov i munnen med både det ena och det andra, men det är ju inte varje dag man hör sånt från sina föräldrar och andra släktingar liksom :P HAHA

Menmen har varit och spanat lite på lindex oxå, köpte en asfin topp :) Och hämtade ett paket på posten med massa fint :) Sen har man varit duktig och städat oxå. Fyfan vad jag är bra =)
Nejnej, nu kommer morsan ska sätta på kaffe till tanten. Skriver kanske lite senare. wÖÖ wÖÖ wÖÖ Puss o hej!


RSS 2.0