Segt bloggande.

Shit, tycker inte det är särskilt kul att blogg längre, vet ej varför men det känns skumt. AJA nu skriver jag iaf :)
Så vad har hänt på sista tiden då?? Hrmm.. Johnny var här i helgen, han träffade hela min family :) Det var mycket kul, var först på dagen hos morsan och käkade med henne och broder, sen efter det så drog vi till pålsbodamarken och knatade runt lite, blev inte så långvarit eftersom det var jättedåligt med stånd :( fan sämre än hallsberg tom.. skumt. Aja... sen drog vi ut till tripphult för en liten picknick, haha det var väldigt kul ;P ;O ;P hoppsan kerstin liksom HAHA.
Sen när vi kom hem så la jag mig i badet (har upptäckt badandet som ngt underbart) och såklart ringde syrran och typ "nu får du fan ta med han över till morsan så jag får titta på han" haha så det var bara o knata dit igen, satt där och gaggade med dom i typ 38 år. Mycket kul, asroligt att han kom så bra överens med både morsan, bror och syster.

Menmen, annars så har man jobbat fre+sön+mån+tis och ska även jobba imorn, UFFA på det. Men ska vara ledig to+fre+lö+sön, Sköööönt. ska bara umgås med Johnny och åka runt med han när han ska köpa massa stuff till hans lägenhet.   
Höll för övrigt på att få ett hysteriskt nervsammanbrott på jobbet idag, gick först på förflyttningsteknik från 13-16 och sen iväg till avdelningen för att jobba, och när jag kommer dit så är såklart hela stället i upplösningstillstånd, fick springa som en gnu i flera timmar typ och ordna eftersom inte alla människor kan KOMMUNICERA med varandra och dessutom inte göra sitt jobb. SUCK, men imorn jobbar jag iaf med bra människor som tur är. Har så jävla ont i handled, armbåge och rygg... så då är det inte så jävla kul att slita arslet av sig.

Nejfan nu pallar jag inte att skriva mer, ska smörja in armbåge och hand med nått aloevera muscle och sen linda hela skiten med en feting comprilanlinda :) HAHA ser så jävla snyggt ut, men är man specialist så är man ^^

Godnatt mer er. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0