Min mamma

Fan, Man blir lite sentimental när man sitter och tänker tillbaka på allt man gjort och varit med om.
Men i mitt huvud, så blir man bara starkare och starkare ju mer svåra saker man är med om.

Min mamma har alltid varit min idol, hon har uppfostrat 3 barn nästan helt själv. Eller ja, vi har alltid bott hemma hos henne så hon har ju uppfostrat oss själv. Jag är så stolt över att ha henne som min mamma, jag känner ingen starkare människa än henne. Hon har tagit sig igenom 3 tuffa seperationer och klarat sig, hon har tampats med ekonomi och bostad men alltid lyckats haft mat på bordet till oss.
Självklart har man inte alltid haft de finaste kläderna, men de har alltid varit hela och rena!
När jag blir stor, då vill jag bli som min mamma. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar och beundrar henne. Och jag tror.. anledningen till att hon är så stark, är pga hennes motgångar.
Älskar dig mamma <3

 









 


Ge mig vår, Ge mig vååååååååår!

Fyfan, när jag skulle gå ut till bussen förut så börjar det hagla så inninordens! Jävla skit, nu när man tittar ut så snöar det =( Blir bara en massa slask ju! Vill se tussilagon i dikena, vill se solen skina och höra fåglarna kvittra. Förfaan jag vill ha vår nu !
Hrmf.
Skitasugen på kaffebröd har jag varit idag oxå, skulle ju inte sitta fel med en krämbulle och en dammsugare. Mumms. menmen jag o Johnny har kommit överens om att hålla sötsakerna till helgen, så då är det bara att proppa i sig ;) haha.

Idag skulle visst Johnnys kompis Andreas komma till oss o käka. Och det gör mig absolut ingenting, det är en av sakerna som jag tycker är viktigast i ett förhållande, att behålla sina vänner!

Imorn ska vi till Mellösa, blir hockeykväll. Inte det roligaste man kan titta på, men det är mys hemma hos Johnnys föräldrar!

Aaa just ja, på torsdag ska vi till banken oxå. Ska kolla om vi kan öka på Johnnys medlemslån för att lösa mina och Johnnys skulder, då har vi liksom allt på ett stor lån sen. Och slipper massa räntor hit och dit.
Men det är ju en stor grej liksom, alla mina skulder läggs på han... så om det skulle ta slut så skulle ju jag bara kunna dra ;P hahah.. nej det skulle jag aldrig göra fan. Lite vett har man väl i skallen.
Och det kommer aldrig ta slut mellan oss, så det så :D
Tänk att jag hitta en man tillslut, och inte nog med det.. det var världens bästa man oxå :D
Nejfan.. om man ska ta och göra ngn nytta kanske. Hrmf.
Pussss

Bara för att jag är så jävla snygg.

Idag har jag fruktansvärt ont i ryggen, fyfan för det :(
Ska snart till körskolan och försöka tjäna lite pengar medans jag dör av smärta, sådär lagom kul.
Annars är allt bra, förutom att mina grannar är dumma i huvudet. Vaknade kl 0830 av att de spelade bilspel på högsta volymen och skrek, så höll de på i typ 2 timmar. Skojsigt. Nästa gång går jag upp och sätter en yxa i dörren, typ :D

Tänkte ladda upp en bild på mig själv i stort format bara för att jag är så jävla snygg o bäst :D



Blää på bebisar!







Alltså... Kalla mig elak, kalla mig avundsjuk, kalla mig vad som helst. Men FYFAN vad trött jag är på alla dessa bebisar överallt!
Allvarligt, vem vill se dessa små skrynkliga försök till människor VARJE dag när man är ute på nätet?! Jag är så äckligt trött på att höra alla förlossningshistorier m.m. I dont give a fuck !
Det var kul med första kompisen som fick bebis liksom, och det var Carro. Hennes Lewi är störtskön. Men nu är det ju ens inte kul längre.
Okai.. jag förstår att ni är jättestolta och så, men tuuusen bilder? Allvarligt?
Jag gillar bebisar, missförstå mig inte. Och jag är jätteglad för allas skull. Men det blir bara för mycket!
Det är ju knappast som ni vunnit OS, de flesta kan faktiskt både skapa och föda ett barn. "It´s not such a big deal!"
Bläää, allvarligt. Hjälp mig! Dessa monster håller på och ta över världen.

Love me or hate me, men ta det gärna med ett litet leende


RSS 2.0