Akuten är skit, borgarna suger, fan ta samhället.

Jaha, vad ska man säga? Hrmmm gårdagen började med att jag kände att det var lite svårt att ta djupa andetag. Blev värre under kvällsningen och jag började ta min inhalator nr2. Har ju en inhalator som jag tar varje dag mot inflammation i luftvägarna, och sen en vidgande och kramstillande som jag tar när jag har astmabesvär... problemet var att ingen av dem funkade, blev bara yr och skakis. Ringde sjukvårdsrådgivningen och de rådde mig till att kontakta akuten. Gjorde som jag blev tillsagd och de sa bara att jag skulle komma in.. så jag drog med mig Anna *tack så jättemycket* och åkte inåt till örebro.
När vi kommer in så möts vi utav en slyna (ursäkta ordvalet, men det var faktiskt så) som frågar lite frågor och som avslutande mening säger hon "sitt ner i väntrummet, och bara så ni vet så är det väldigt lång kö" Vadå liksom, det lät som hon tyckte vi skulle åka hem ist, tack för den liksom.
Menmen vi satte oss iaf ute för det var lättare att andas där. Satt o skämtade o skrattade mitt i allt elände. Och döpte alla människor i väntrummet och höll koll på vilka som fick komma in lr inte (!!). Det blev enkla namn som "fotkillen, han med handen och måillat"
Grejen är att alla såg halvdöda ut, men inte fan var det ngn som fick nån hjälp. Man bara såg alla sjuksköterskor lalla runt lite och göra typ ingenting. Aja, mitt och annas mod dog för varje timma som gick, och jag fick bara ondare och ondare. Tillslut höll jag på att krypa ut stolen i det där jävla rummet, inte fan var det ngn som kom och frågade hur jag mådde heller, neeeeeeeej folk kan bara sitta och dö medans de väntar i några timmar. Vad bra liksom, då är det bara de kör dem till bårhuset direkt. WOHOOOOOOO
Nej. när vi hade suttit där i ca 3,5 timmar så tröttnade vi. Kände att jag lika gärna kunde åka hem och lägga mig, för där hände det ju ingenting. Så anna gick och prata med en annan slyna (!!) och hon sa att hon iaf ville ta en saturation (syresättningen i blodet).. och den låg på 100%, så det var ju bättre än normalt liksom. MEN SMAAART, kunde de inte ha tagit den för 3 timmar sen?! Nejnej, vi jobbar på akuten och är inkompetenta. Undra om det har fått sin legitimation i ett flingpaket. Börjar fan undra alltså.

Aja, vi bestämde oss iaf för att åka hem, slynans reaktion : "ja, det är ju inget vi rekommenderar" Anna: "ja men här händer det ju ingenting så vad spelar det för roll"  GOOOOOOO ANNA! du är bäst <3
Så jag åkte hem till mamma o sov där, sov oroligt hela natten och ringde till vårdcentralen imorse, fick komma inom 30 minuter iaf. Tack liksom!!
De antog iaf att det är astman+allergi som spökar. Och smärtan kommer pga av att andningsmusklerna är påfrestade. Så nu är det ökning av mediciner som gäller. Men känner mig helt slut och allmänpåverkad, typ sjuk =( Så det blir att vara hemma imorn. Blir ju kass av medicinerna oxå, sugit.

Nej, jag brukar vara stolt över vårat landsting, men man märker att för varje gång man kommer till sjukhuset, så är det försämrat. Det är ju fan sorgligt, och nu ska borgarfittorna öka priserna på vårdbesök oxå. Jävla skitland. Ska fan skriva en insändare när jag orkar. GAAAAAAAAAAAAAH
Snart kommer iaf min babe, ska laga pastagratäng, enkelt och gott.
Nu orkar jag inte skriva mer, ska ta mer medicin så man blir sådär härligt skakis och snurrig igen. fan.
Tur att jag har Johnny, min familj och mina vänner. <3
Hejdå.

Midsommarhelg 2oo8

Midsommar.. Midsommar.. hrmm, Vet inte när jag var ledig en hel midsommar sist, börjar bli van med att jobba större delen av storhelgerna. Men det är ju dom som inbringa de stora stålarna, även fast det är lite småtråkigt att jobba medans andra äter gott käk, är onyktra och har det kul.
Men vad jag vet, så kan en vanlig kväll.. bli fan så mycket roligare än en storhelgskväll. För då har man inga stora förväntningar, inga måsten. Nej såna kvällar gillar jag faktiskt mycket bättre.
Igår jobbade jag ju dårå, blev en lugn kväll. Fanns massa gott på jobbet som man kunde klämma i sig :D
Sen efter jobbet så drog jag till emil en svän och spanade in hans nya lägenhet. Drack en öl med han o jonas o snackade lite skit typ. haha precis som de brukar vara de där två, ingenting förändras. Haha ojojoj.
Blev sängen skapligt tidigt igår, skönt som fan.
Idag blir det till att knata iväg o jobba igen, helt okai... förutom att jag är grymt trött, men ska försöka avhjälpa det med en kalldusch nu.

Annars så rullar livet på grymt bra, allt funkar som det ska =D

Nej duschen nu !



 
you keep me livin' with that love that you givin'
It's unconditional hey the sun shines when I see a smile on ya face 
Cuddle up inside your heavenly arms you help me weather the storm

he is an Angel workin' on God's train
he is an Angel workin' on me

You're the reason I believe you're the reason I see
You're the reason angels tangle me in heavenly things
It's been a long road so hard and cold
But you keepin' me warm with your heart of gold

You're the light at the end of the tunnel the break of the day
After the darkest night chasing all the evil away
You're my flowers and sunshine cherries and red wine
Diamonds they can't find shining through hard times
You're the angel on Earth the proof there's a God
The reason to keep on going you're my light in the dark
The first star in the sky and the last to leave
And when I'm travelin' through the night I feel your light on me

He is an angel !

I Love You

Kålpudding o massa skit.

Mmm har en kåldpudding som står i ugnen, med potatis och gräddsås till. Hur gott är inte det, namnam.
tänkte börja med att tacka kalle för din fina kommentar, tack karlis :D du är underbart gò du <3
Min snutt kommer snart, grymt kul.
Idag blev jag lite ledsen, träffade på några gamla kompisar... vet inte riktigt vad jag ska säga, hoppas bara att det ordnar upp sig för dem någon gång. Älskar er alla <3 blir så ledsen i ögat när man ser hur skit kan påverka en.. ursch och fy.

Annars så är allt grymt bra,  börjar mitt sommarschema nu på fredag, så det blir att jobba hela midsommarhelgen... tråkigt som fan, men det ger mycket pengar som tur är.

Har inte så mycket att skriva här längre, men ska försöka få in ett inlägg då och då iaf. Kan ju inte svika mina trogna läsare. Nej nu ska jag göra sås !
Hoppas ni har det bra allihopa, och att ni iaf försöker att ta hand om er ! Pusspuss er Tilda.

En helt underbar dag!

Ibland upplever man såna här bra dagar, dagar som man vill minnas för evigt. Och denna dagen var en sådan dag.
Anna kom hit <3 Vi drog på utflykt i örebro. Först åkte vi till rusta och bytte min fläkt, sen åkte vi och hälsade på Emil på kris. Fan saknar den grabben alltså, menmen vi ska allt hitta på ngt någon dag !
Sen åkte vi och käkade på kinamuren, sååå jävla god mat där. Namnam!
Åkte sedan och hälsade på emelie, mysigt som fan var det, köpte med lite fika.. Snackade skit, spelade guitarrhero och kort. Så kul man har med de brudarna, man kan fan prata om de mest intima sakerna med dom, utan att skämmas ! så jävla skönt.. liksom vem ska man annars prata och sånt med, och få massa bra tips och åskiter?! Nej just det, det är ens bästa vänner som är till för det. träffade på hiphop förut med, så skönt att se han. Blir att gå förbi där och dricka kaffe ngn dag *sakna* underbar kille.
Kom inte hem förräns kl 20. tiden har gått så fort idag, har bara flugit iväg. Menmen på torsdag ska jag och Anna leka igen, längtar redan :D
Hon skrev så fint till mig förut *egoboost* Det är bara för att vackra människor oftast inte förstår hur viktiga de är. Vilket jag iofs förstår du kommer nog aldrig fatta hur otroligt bra jag trivs med dig hjärtat. Det är kanske svårt att förstå för dig sötnos. :*

Likt ett barns naiva tro på duntäckets beskyddande verkan mot mardrömsfigurer vill jag tro att din kropp ska skydda mig mot skrikfåglarna som har tagit mitt bröst i besittning,

Hur underbar får man vara liksoM? tycker hon borde bli författare lr nåt, har aldrig träffat ngn som är så verbal och duktig på att skriva, bli författare ANNA !

Höhö nej nu blir det film, och sen ska jag fixa kläderna tills imorn. Uff, men det går nog bra. Ha det....

En ros till Andreas aka "dickinsson oxå" ---<-@ tack för allt, grymt att ha dig som vän...

Miss u my sweetiepie Johnny <3


ujujuj.

Trött jag blir på människor som klagar på det jag skriver. Detta är MIN blogg, och jag skriver vad JAG vill! Om jag känner för att klaga alla inlägg igenom så gör jag det om JAG vill. Ingen som tvingar er att läsa.

Ska kommentera båda kommentarerna nu.. sånt här är ju så kul :)

Gör du inget annat än att klaga på att du inte har några pengar??? Svar : Pengar är inte allt, men självklart är det viktigt, och en stor del av ens vardag. Jag dör inte om jag har lite pengar, absolut inte.. det är därför jag ofta "klagar" som ett skämt, tycker fan att man ska ha rätt att skriva om sin vardag, och ens pengar är som sagt ens vardag?! Och jag har nämt "pengar" 3 ggr på 15 inlägg (ja jag har räknat) ofta det är mycket !  Skaffa dig ett liv fuckface!


vad okänslig du låter om din mormor, stackar henne att ha någon så känslokall i sin släkt! Svar: Vad fan baserar du "Känslokall" på?! Skulle vara kul att höra din förklaring på det där.. min mormor har bott på boende i 6 år, det var då min morfar gick bort. När han gick bort så utlöstes min mormors alzheimers. Sedan dess... så har hennes hjärna dött mer och mer, funktionerna försvinner en efter en ... tills man varken kan sköta hygien, mat lr knappt gå själv. Så om du tycker att jag är hemsk, för att jag tyckte det var skönt för min mormor, och även hennes anhöriga.. att hon fick somna in, istället för att vandra i korridorerna och ropa efter sin mamma, Så tycker jag att det är du som är väldigt känslokall. Tycker det är så tragiskt att det finns människor, som visar sån brist på intelligens att de ens inte kan sätta sig in i ngns sits. Och OM man inte har ngn insyn i sådanna här sjukdomar, så ska man fan inte uttala sig. För dessa människor, som är  både gamla, och har en sjukdom som alzheimers är det en frid för att dö, man riktigt ser deras leènde på läpparna och friden i deras ansikte. Jag älskade min mormor, och saknar henne grymt mycket redan. Men jag vet att det var hennes allra bästa att få somna tillslut. Vill ens inte se min mamma plågas utav en sådan sjukdom, och det är väl fan att ha känsla om ngt, att bry sig så mycket om ngn, att man önskar de allt gott.. även om det betyder saknad, gråt för en själv !
och ja, jag tog illa upp utav denna kommentar, grattis du lyckades irritera mig. Men med detta svar så hoppas jag att du fick dig en ordentlig känga i ditt blåsta och otänkande huvud!



Skönt att avreagera sig lite, aja.. hade inte riktigt tänkt att skriva sig ett inlägg idag, men nu blev det ju så ändå.
I helgen så har jag umgåtts med min älskling. Har badat en jävla massa, grillat och bara myst. Helt underbart, sen har man ju jobbat lö-kväll och ikväll. Sen blir det en tur imorgon oxå. Hrmm veckan består av en inbokad date med Anna <3 på tisdag, haha.. måste boka, lite tid.. Vi ska käka och bara mysa tillsammans, grymt kul. Sen på onsdag  blir det ju att säga hejdå till mormor, uff.. bävar för det redan. Torsdag blir en städ och tvättdag, och i helgen så ska jag fan vara ledig :D weeeeeeeeeei.

Hrrm. nej nu ska jag ta mig ett bad med massa av skum och tvätta håret i mitt herbal essence, fyfan vad det luktar gott! ska lukta sönder håret sen :D haha!!

Aja ha det bra allihopa utom de fega och anonyma puckona som har en IQ på 38 :D


Bloggstiltje? tristess? sommar?

Ojojoj, snacka om att jag inte har haft lust att skriva blogg på några dagar, vet liksom inte vad jag ska skriva.. fett jobbigt. Men jag kan väl berätta lite vad som händer just nu i mitt liv, mormor gick bort i lördags kl 14.30. Hon bara somnade in tillslut, skönt för henne. Hon fick så mycket morfin tillslut, så då brukar det ju bli så. Morfin is the shit ! hrmm iaf, blir begravning nu på onsdag den 11:e. Jobbigt, hatar begravningar. Sen ska man ha kläder till skiten, så jag var tvungen att köpa tyvärr. Min ekonomi håller ju inte direkt för det :( Menmen.. en svart klänning blev det iaf.
I lördags var jag och johnny bjudna på grillfest oxå hos syrran. De blev en hellyckad kväll med massa god mat och mycket skratt !
Söndags var vi först iväg och badade.. jag, johnny och hans bror. Vid ngt jättemysigt ställe vid hjälmaren. Roliga var att det var typ lerbotten när man gick ut en bit, självklart blev det krig, höhöhöhö.
Sedan på kvällen blev det fiske med j och hans pappa. Jag fick en mört, en aborre och en kräfta, haha kul :) De andra fick lite fisk de med såklart :)
Hrmm annars så har man slöat i veckan, jobbade i måndags och ska jobba fre+lö kväll.
Har varit hos min syster och slöat i solen (bilder finns på bilddagboken)  brände ju självklart upp mig, som alltid.. menmen nu är det lugnt.
Igår var vi till rusta och marieberg oxå, köpte mig en fläkt och duschdraperi.. haha har inte haft ngt draperi på hela tiden som jag bott här, och det är snart 2 år. Menmen, nu är det behövligt eftersom j är bra på att duscha ner hela golvet. Aja.. pankt är det iaf :( blir snåååååålt denna månad oxå, höhö.

 nejfan dags att göra sig iordning snart, ska till min kusin som tar studenten idag GRATTIS ROBIN. Blir smörgåstårta o massa gott. Ska göra mig riktigt fin och locka håret och allt, höhö. Sen kommer babe och hämtar mig, så blir det mellösa i ngn natt.
Nejfan.. nu blir det duschen. Puss på er alla.

Saknar dig mormor, hoppas du har det bra däruppe. Hälsa Morfar, svengunnar, chappi och duchess. Älskar er.

RSS 2.0