Jaha?

Hrmm för tillfället känns allt jävligt bra, men det ändras väl säkert snart igen.. antagligen. Hoppet föds på nytt men dödas snart av mörker.
Menmen.. som sagt, det känns bra.

Igår var riktigt toppen, skrattade som en dåre typ tusen ggr under kvällen. HAHA snacka om biltjuv ;P

God mat och helt okai film faktiskt..
Jobbat idag, höll typ på att tuppa av. Fick en sån jävla skallebank och frossa. Jobbade typ så i 5 timmar :( Mår fortfarande skit, tror det är nått på G. Får se vad som händer, ska försöka sova ordentligt imorn iaf. Får man väl se om man tar sig till jobbet lr inte.


Nej nu blire att drömma sig iväg.. vill ha dig här bredvid mig. Värm mig !!

Puss o kram


Helkväll :)

Jaha igår var man då och shoppade med syster och hennes karl :) Mycket roligt.. gick på marieberg och spanade i nån timma, hade tänkt att köpa nån snygg top lr en jacka till kvällen. Men självklart så hittar man ingen jacka, jag behöver verkligen en lite snyggare jacka som man kan gå ut i liksom.. Menmen det kommer väl när det kommer. Hittade typ 2 st toppar, men sen när jag stod i kön till kassan så ångrade jag mig. HAHA ! Inget som jag ångrar nu iaf..
Så inga inköp på marieberg alls, styrde sen färden vidare till Willys och skopunkten. Handlade käk för 1000 (!!) spänn. men nu har jag ju käk så jag klarar mig ett bra tag. Köpte en massa goda saker oxå.. typ schnitzlar, oxkött m.m... Så man har lite "finare" middagar om man vill bjuda ngn :) Kul att bjuda folk på mat.. tycker jag iaf :)

Blev sedan skopunkten där jag införskaffade mig 3 par skor. Så bra när man kan köpa 3 och betala för 2. Älskar den kampanjen :) 3 par ursnygga skor för 500 liksom. Underbart.. okai att de kanske inte håller så länge men då kan man byta ut lite oftare.


Aja.. ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning lite. Blir ju hämtad vid 18tiden, och då blir det in till örebro och käka.. Tror det blir "den danske kroen" De ska visst ha skitfin mat.. Emelie sa det, och hon har ju typ varit på varenda resturang i stan.
Och efter det, bio .. WOHOOOO ser fram emot denan kvällen, hopas det går bra =)
Nej duschen nu.. Puss o kram



image45

Denna filmen blire. =) tror på att den är bra ! wohooo nej nu drar jag. Hejhej.







Orolig mage och shopping!

Min mage är skum som faaan! Den rumlar hela tiden och jag mår typ halvilla korta stunder, sen är det ju pruttibangbang oxå haha! Asbra.. funderar på om jag fått lite magkatarr igen, var ju ett tag sen man hade det. Och jag har liksom ont där.. så det är nog det som spökar, får se om det ger sig av sig självt lr om man får käka en kur med medicin.

Annars så är väl allt ganska bra, hade råd att betala alla räkningar iaf. Wihoooo! Blev en liten slant över oxå, så idag blir det till att åka till marieberg med syster och mami, ska köpa skor och mat på willys. Inte så jättespännande direkt, men skor är alltid kul att köpa ! Lika bra att köpa vårskor nu eftersom vädret går upp och ner !
Kanske borde köpa ett skoställ oxå, haha! ofta orka. Det går bra med min back :P

Ser fram emot imorn.. ska bli skysst att gå ut o käka och se bio. Bara magen är bättre, haha!! Ärsch det ordnar sig säkert.

nejfan har inte så mycket mer att skriva nu, ska kolla vad som kom i brevlådan och sen glo en rulle.. meet the spartans tror jag det blir ! Skriver kanske mer senare sen. Puss o kram


Aaa just det, alla som läser dagens blogg, vill jag ska lämna en kommentar om vem de är, behöver bara skriva ditt namn.. vill ju veta vilka som läser liksom!! GÖR DET


Hejhopp



Grrr shia lebouf !

Jävla skitpengar! trött på detta nu.

Fan, imorn får man då stålar.. men finns ingen lycka i det, för jag har så mycket räkningar denna månad så det är fan skrattretande. Och på det så skulle jag behöva köpa skor och ett par byxor, men fan.. blir nog inget med det !

Hatar pengar, och allt som har med pengar att göra. När fan ska jag få leva rikt? Kan aldrig göra nåt nuförtiden eftersom jag aldrig har pengar. Så jävla tragiskt!
Men 2 personer på mitt jobb är gravida, så det blir två vik i slutet av sommaren. Kan ju bara hoppas på att få nåt av dem. Men eftersom jag bara jobbat där sen i somras så har jag ju knappt några lasdagar, så jag står väl typ sist på listan! SUCK !
Skulle vilja ha en bra lön, en lön där jag vet vad jag får varenda månad. Och inte behöva ta varenda dag jag kan få bara för pengarnas skull liksom. Menmen that`s life inom vården.  Jävla skitbranch man gett sig in på asså !
Den här månaden har jag ju jobbat pruttlite oxå, så nästa blir nog ännu värre haha. Fan vad illa allt är, menmen bara man betalar räkningarna, det är ju det viktigaste. Sen får man väl sitta på sitt arsle hemma hela månaden eftersom man inte har några cash. KUL KUL KUL !

Skit på allt..

På fredag ska jag på bio och ut och käka. Kan bli kul :) :) :) Skysst att man blir bjuden oxå :P haha.

Nej nu ska jag vara lite mer bitter, och kolla på Disturbia. Kan vara bra ! Puss o kram.

Kärleken finns inte. Fuck påsken !

Idag har jag verkligen vaknat upp på fel sida. SUCK. Jag hatar påsken, jag hatar alla högtider, alla "måsten".
Om jag hade haft stålar och ingen M så hade jag åkt till katrineholm och varit tragisk där istället. Menmen självklart går INGET som jag vill, som VANLIGT.
Har ingen lust att festa, ingen lust att vara överhuvudtaget. Jag vill bara radera denna dag, vill att den ska vara över. Vart tog glädjen för högtider vägen? pirret i magen.. flera dagar före? Dessa saker försvann med den ljuva barndomen tror jag, fuck vuxenheten!

Vill kräkas på mänskligheten, en stor riktig gallkräk på allt och alla.

Igår kom jag ännu en gång på att kärleken finns inte. Jag tror vi bara är gjorda för avel, vi är avelsmaskiner. Det är ett misstag i vårat skapande, ett misstag i våran sammansättning att känslor starkare än kåthet kan uppkomma. Det är inte meningen att vi ska leva tillsammans, man och kvinna funkar inte.
Så du Gud däruppe.. varför gjorde du det där lilla misstaget som kan kallas "kärlek" jag vet att det inte var meningen, men kunde du inte ha gjort oss lite nogrannare så vi slapp detta skit. För det är ju bara gjort för att misslyckas!
Nu tycker ni säkert att jag är väldigt bitter, okai jag kan hålla med.. jag ÄR bitter. Men jag är ändå väldigt realistisk, liksom vi människor som är självständiga varelser, med EGEN uppfattning och vilja. Är det verkligen realistiskt att vi ska leva med en till människa som OXÅ har EGEN vilja och uppfattning. Hur ska vi kunna samsas i längden, hur ska vi kunna få allt det vi vill, om man måste anpassa sig efter någon annan?! Nej inse, vi ÄR AVELSMASKINER..... inget annat, kärleken är död, samspelet mellan man och kvinna finns inte.. det är en ILLUSION.

Jag är så trött på män, det blir aldrig som jag tänkt mig. Jag får ALDRIG som jag vill. Jag har kommit på en sak.. jag insåg det igår när jag var ledsen. Alla jag träffar, alla jag pratar med. Det är ett sätt att försöka förskingra tankarna från dig. Bortsett från någon.. någon är äkta. Men annars så är det verkligen så....
Jag förstår inte hur någon ska kunna slå dig, hur jag ska känna mer för någon än vad jag känner/känt för dig. Det känns just nu som det är omöjligt.
Jag har aldrig mått så bra som i din närhet, i dina armar. Alla problem runtomkring bara försvann, och allt blev så mjukt. FUCK, jag saknar dig. Du får mig att le, bara jag hör din röst. Skulle kunna prata med dig i flera timmar (som vi gör ibland) Jag tröttnar aldrig på dig, vad du än säger för dumt och vad du än gör. DU ÄR SPECIELL !

"Fan gud, varför har du skapat detta? Kunde du inte ha hjälpt mig ifrån detta miserabla tänkande på direkten, genom att göra nåt ORDENTLIGT?"

FAN DIG

NU SKITER JAG I DET HÄR, DRA ÅT HELVETE HELA HÖGEN! GLAD JÄVLA PÅSK!


Tappade vänner.. I dont give a fuck.

Jag är så jävla trött på mina sk vänner, lr inte alla såklart men några av dem. Man umgås inte på ett tag, sen så kommer man på att man saknar dem, och så fort man börjar prata med dem så kommer man på varför man inte umgåtts med dem. Okai att jag inte är guds bästa människa, men jag kan iaf vara trevlig !
orka.. trött på folk som säger "men jag ringer dig sen" Sen gör de fan inte det, ofta jag tänker ringa upp och tjata som en jävla unge. Knappast ! Då skiter jag i er, orka med massa fjäsk. Känns som att folk blir besvikna på mig när jag inte kan vara med och festa osv.. men jag har ett jobb, jag kan inte gå ut och festa då, så självklart måste jag tacka nej till er. Mitt jobb är typ det enda och viktigaste jag har, måste prioritera det i första hand.
Och att folk inte kommit över det här att festa varje helg, liksom borde vi inte ha blivit vuxna nu?! Måste man supa som en galning varje helg bara för att bli accepterad?!

Så jävla trött på allt skit här i hallsberg, har stora funderingar på att flytta till Örebro, där har man ju emelie oxå <3 Hon är fan en riktigt vän, Saknar folk som Kristibrud- du har alltid varit en sån som har bra värderingar, har skrattat så jag tjutit när jag varit med dig. Har nog aldrig haft det så kul som när jag gick i skolan 3 år med er.
Emelie och Kristi brud (caroline) Älskar er gummor- Ni kan klassas som riktiga vänner. har aldrig tvekat på det, som jag gjort med typ alla andra.
Men på onsdag ska vi ses, då fyller emelie år och det blir kalas i kumla! Längtar dit redan.. umgås med såna man älskar, finns det nåe bättre?

Får inte glömma nettan.. hon gör min vardag så mycket ljusare. Som en frisk fläkt haha. Älskar dig honey, vilken tur att jag har dig !!
Jag och fia har bestämt oss för att ta upp kontakten igen, vi hade ju så kul ihop =) <3

Aha jobba idag dårå.. och imorn.. skapligt kul, menmen tror jag jobbar med bra folk så då går det så jävla mycket bättre. 2an ville ha in mig i helgen oxå, är ju ens inte uppskriven där haha, menmen hade ju på 1an så man var ju tvungen att tacka nej, hatar att tacka nej ! Menmen ska gå in där ikväll och skriva upp mig!!

Blir en kisseunge om ca 2 veckor , ska få en av Sara :) en skölpaddsfärgad liten tjej som ska heta Rizzla, tror jag iaf, haha!
nej nu blire tvn en stund innan man går iväg. Puss o kram


 


Åååh!!!!! våldtäktsdröm.

jaha här sitter man då, käkar apelsin så det svider om käften. Det är en anledning till att jag förösker avstå från apelsiner men ibland blir man sååå sugen. Bra med Cvitaminen oxå, känner mig snorig så då är det gött !!
Har drömt skumt inatt, drömde att jag blev våldtagen av nån utlänning med rastamössa typ, det värsta var att det var skönt *asg* försökte sätta dit han iaf, vet dock ej hur det slutade eftersom jag vaknade av att fjant satt och tassade mig i ansiktet *suck*
Sen drömde jag att jag var tillsammans med pipeline och att han var otrogen mot mig på en chatt, haha asskumt !! Arg som fäen blev jag ! !
Saknaden av Duchess är stor, jättetomt utan henne... spanar på hennes korg hela tiden, för att upptäcka att hon inte finns där. Fjant har redan börjat protestera mot att hon är borta, river jord ur krukor som aldrig förr och biter sönder saker, han ska oxå vara nära mig HELA tiden. Stackarn.. hon har ju funnits här sen han kom hit, blev ju som en mamma för han ju! Happ då gråter jag igen :(
Menmen.. livet går vidare, så fett jobbigt just nu bara.
Men det blir en ny kisse på torsdag antar jag. Skulle inte ha skaffat nån ny om det inte var för Fjant, inte såhär tidigt liksom. Men min gamla barndomsvän madde hade massa söta kattungar, och hon ska hit på torsdag så då blir det livat i stugan igen! Vet dock inte vilken jag ska ha.. men det ordnar sig nog. Funderar på en skölpaddsfärgad.. så då blir det ju en hona. Men får se vad som händer !!
Ska jobba ikväll.. suck.. ska gå o lägga mig en liten stund till nu hade jag tänkt, och hoppas på att inte drömma massa skumdrömmar igen *grrrr*. Skriver kanske senare.

Saknar er.. Duchess och Chappi. Älskar er för evigt !

RIP min prinsessa Duchess.

Ursch fan, Duchess är död =( gråter som jag vet inte vad, hon avlivades för ca en timma sedan. Och jag saknar henne redan. Älskar dig min gumma, hoppas du mår bra nu <3
Du var en underbart fin katt, så vacker. Tyvärr så har inte ditt lilla kattliv varit så bra, men jag hoppades du hade det bra den lilla tid du var här. Kommer alltid att älska och sakna dig, fjant hälsar. Sov gott min lilla prinsessa <3<3<3


image43

Shittan !!!!!!

Fyfan jag är helt slut.. skulle behöva sova i några år känns det som, och ont har jag överallt haha. Fan vad illa alltså. Syster ringde nyss, vi ska åka o handla vid halv 2.. och innan det måste jag duscha, packa lite och även dammsuga o diska. KUKEN hur ska jag orka o hinna, haha. Så går det Tilda.. haha ett citat från nettan under natten "Fan, är du lite känslig i bajjan lr?" HAHA så klockrent.. sammanfattade gårdagens kväll MOHAHAHA

Nej.. nu ska jag försöka mig på nåt vettigt iaf.. Myspys med morsan o syster ikväll dåh! Såå jävla skönt ! Puss Puss

"jag skulle allt vilja sätta på dig, nu på en gång!"

Nu ska jag titta på krullproductions med "ugglor i mossen" Och skratta tills jag kissar på mig.. kommer snart....


http://www.youtube.com/watch?v=twL2X0hWHtY&feature=related     =Blauzertanzen. UNDERBART shit vad skevt, kärlek till dessa killar <3
http://www.youtube.com/watch?v=6oaYNi33p0s&feature=related      =Mrs, thompson! helt skruvad men ack så kul!
http://www.youtube.com/watch?v=U6N0Qkqrb3Y&feature=related     = The badger song ! Ojojoj. kan kolla på denna typ 30 ggr i sträck haha. Underbar!
http://www.youtube.com/watch?v=GznKhMu_8ZA&feature=related     = säger bara, urban trasa we love you<3
http://www.youtube.com/watch?v=uT2rgPsVSAw&feature=related      = Ugglor i mossen! typ den bästa av de alla ! "Smit inte nu"   "och jag öppnar upp, och sen gör leksakerna resten av jobbet" SÅÅÅ BRA
" Ja, jag skulle allt vilja sätta på dig, nu på en gång!  och sen ska jag pilla serru" "och han pillar ganska hårt" HAHA
http://www.youtube.com/watch?v=SS5cZmN5yz0                                   = Jag dööööör av denna, älskar dig urban trasa <3

Aaa nu har jag ju då typ kissat på mig haha.
Men hörrini.. vilken skruvad kväll den 6/3 blev. Snacka om oväntat ;) men ack så bra :) :) :) HÖHÖHÖ

Nu ska jag smsa grannen o se vad han fifflar med. DEEEEENKA ! fan klockan är redan 2 in the night. Skruvat. Hejdå.

Jag ska erövra världen !!

Ikväll.. då smäller det ;P höhö. Nej men jag ska till Nettan o ha skoj! Fan att jag behöver detta ! Bilder kommer :) MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Älskar dig nettsku ;)

Ursch soooool...

Fan, jag hatar denna sol. Den medför så många "måsten".. Blablabla "gå ut och njut av solen, ta en promenad i den fina solen"
Men vad fan, om jag vill sitta inne framför datorn och titta på film hela dagen så får jag väl göra det?! Är det nåt fel med att inte bli överlycklig och känna en känsla av att man måste ut på en 4 timmarspromenad när solen är framme?!
Jaa visst att solen är fin, men vad fan man får ju bara ont i ögonen av den. HAHA jävlar vad bitter jag blir nu.
Men iaf.. jag tycker inte det är nåt särskilt med solen, jag kan lika gärna gå ut när det är regn. Och när det är snöö... frost och det knastrar under fötterna. Tycker det kan vara precis lika mysigt o fint att gå ut då, om inte bättre ! Så shut up med eran jävla sol tack !!

På fredag ska jag ha mysmys med mamma o syster. Systers karl ska åka bort över helgen, så igår ringde hon och frågade om jag o morsan ville komma dit på fredagkväll.. käka gott och sova över. Självklart! Var så längesedan bara vi 3 gjorde nåt tillsammans så jag dumpar gärna både jobb och vänner för lite mysmys med familjen!!

Nej... hrmm om man ska typ.. göra ingenting nu... haha orkar iaf inte skriva mer. Slööödag <3
Puss o hej

Fan Fan Fan Fan !! Kukarunksdag.

Ibland blir jag så jävla förbaskad på mig själv. Att jag tillåter mig själv att känna saker som jag inte borde göra! Jag är hemskt dålig på att kontrollera mina känslor..
Vaknade upp idag med en gnagande känsla i hela kroppen.. vet inte riktigt vad det beror på, men jag har mina misstankar.. hrmm skumt !
Vill bara.... ha dig här o kramas med... nu. Men ngn dag.. så kanske.. hrmm..
Förtroende för folk är ju helt borta känns det som, jag tror inte på någon knappt. Men är det så konstigt lr?! Människor är äckligt bra på att ljuga, säga saker de inte menar.. säga saker som helt otroligt lätt uppfattas som bra, när det egentligen är dåligt. Sluta vara så jävla falska, snälla?!

Ska jobba idag med, helst skulle jag vilja ligga i soffan o kolla på film hela dagen. Men OM jag hade varit ledig så hade jag väl suttit vid denna jävla dator och förvirra bort mig ännu mer antar jag?!

Meeeeeeen suck. kan ingen döda mig idag? fan sådär kanske man inte ska säga, kan ju hända hmmm...
Men iaf skada mig lite så jag får ligga på sjukhus några veckor och bli i pumpad morfin.. grrrrr.. det hade ju varit nåt.

Finns så mycket saker jag skulle vilja säga till dig.. men jag kan inte.. det går inte.... fan. Okai.. sjukhus uppdrag nu då.. Nån??!


image42




Massa sömn =) Men ändå trött.. haha en hemsk jävla fredag!

Jaha.. jobbade ju igår då.. skulle ha jobbat kväll, men de ville ha in mig på dagen istället eftersom jag har delegering och det har inte alla.. Menmen. trodde ju inte att det skulle bli en sån kaosdag! Fucker.
Den mest sega och menlösa tjejen skulle ju såklart jobba med mig, men jag hade som tur var en backup i form av en tjej som skulle gå bredvid och lära sig, och jag tycker det är kul att lära upp folk så jag anmälde mig frivilligt till gärningen. Så den tjejen fick följa efter mig som en svans haha lite kul det är, hon gjorde ju allt som jag inte hade tid med, typ slänga sopor o grejsa i köket och så. För när man jobbar med en slöis så får man ju ta ansvar över allt det andra som händer. Och såklart har avdelningen kommit in i en "händelseperiod" så det finns ju lite att göra.. Jag som vikarie kanske inte borde ta de sakerna.. det är ju de ordinarie som ska fixa med de lite mer krångliga sakerna... men det är ju fan ingen som får skiten gjort, och jag älskar utmaningar och så.. så det är absolut inget problem för mig, och de blir jätteglada när jag gört, så då gör jag det =)
Menmen iaf.. en boende hade problem med foten, den svåraste på hela stället.. och så vill läkaren och syster ha in henne till sjukhuset.
 
Och hur dum är inte Mathilda när de säger "nån måste följa med henne" Joo hon anmäler sig frivilligt även fast förra sjukhusbesöket med boende tog musten ur henne. (observera att personal drar sig för att följa med på sjukhusbesök eftersom våra boende är såpass jobbiga i vanliga fall med låsta dörrar, tänk er då dom i vanlig miljö med tusen intryck, massa folk, flera timmars väntetid och öppna dörrar)
Men neeeej eftersom Tilda är besatt av sjukhus så drar det i hela hennes kropp när hon bara hör ordet och anmäler sig.. menmen de andra blev ju glada iaf haha.
Aja besöket var en mardröm, blev tjatad på i 4 timmar i sträck, tillslut orkade jag inte svara och bara stängde av.. Snacka om att jag ej var omtyckt haha. men vad ska man göra när man svarar på samma saker, och säger samma svar typ 1000 ggr. Och då redan har jobbat en hel arbetsdag.. Och där så kan man ju gå ifrån, men inte när man är ute, det fattar ju vem som helst. Ursch.. och sen är det så jättekul när folk tittar på en med denna boende, de säger ju liksom inte normala saker, och inte heller i normal ton.
Men jag kom hem tillslut som tur var =) Hoho, blev några extratimmar där iaf !
Men jag var helt slut när jag kom hem, lagade lite käk o satt lite här.. och sen vid 1900 så gick jag o la mig för att sträcka lite på min onda rygg, och självklart somnade jag. Vaknade typ vid 2200 och var lika trött, så jag sov vidare. Gick inte upp förräns 8 imorse hihi. 13 timmars sömn och jag är fortfarande trött hihi. Aja man vet iaf att man lever.
Idag är det tvätt o städ som gäller. Sen ska jag och fira syster kl 1400. Sen vet d fan.. Emelie och hennes karl vill att jag ska komma till Örebro o ha spelkväll med dem.. Och miriam o dom vill ha med mig till centralen. Men jag känner inte för att festa, och inte heller för att åka nånstans.. så jag vet inte hur jag ska göra !! Men men det löser sig, tar dagen som den kommer.
Nej nu ska jag ner och hämta tvätten, sen blir det dammsugning ! Ha det, hejhopp.


RSS 2.0