Karma is a bitch !


Jag blir så enormt lycklig.. när jag ser att karman slår tillbaka på de som varit elaka mot mig. Älskar bloggar och bilddagboken just nu, det är inte bara jag som fattat hur du är ! HAHAHAHA Hoppas du får sååå jävla mycket skit. Ville bara säga det ;P Nu är jag glad, o ska drömma finfint =) Up yours ! Hejhopp










Ojojoj...

Mitt huvud känns som en tunna.. haha det är verkligen så illa. Aja. Morsan ska komma upp med mat till mig snart
<3 NamNam. Har typ fixat mig 7 filmer som jag ska förgylla dagen med, ringde till jobbet imorse o sjukanmälde mig.. de sa att det var lugnt, men sen för typ 20 minuter sen så ringer de i panik och säger att de inte kan fixa nån tills imorn.. så jag får gå iväg med feber o skit för att jobba =( Men fick en förkortad tur så jag jobbar bara från 17-21.30, tycker jag borde fixa det. Men se är jag väl helt död så jag får vara hemma på lördag o söndag. Jaja vi får väl se hur det blir ! Kanske frisknar till snabbt ! Åååh det är så mycket i mitt huvud just nu, men försöker tränga bort dessa tankar. Fick massa råd från Jani imorse, Tack vännen <3 Alltid lika bra med råd från dig, för först kommer den kloka och bra Jani fram, som säger : Tilda, tänk nu.. gör inget dumt. Men sen kommer den elake : Men om du inte gör det, så kommer du tänka på det tills du gör det ! Haha.. lite bra ! Fast man blir ju inte så mycket klokare, men de är mycket värda ändå ;P
haha citat från morgonen "Often I think with my pussy.. OMG Jani, Im like a man!" Haha vadå klockrent, och vilket uppvaknade haha. Aja..
Nej nu ska jag slöa till på soffan, har orkat med min bamsedisk och bädda sängen o sånt skit. Och så har jag faktiskt duschat, haha det var pruttjobbigt ska ni veta !! Och så är jag flottig som jag vet inte vad, har smörjt in mig i babyolja, grrr.( till P :Jag vet att den blir hård i byxorna nu, haha ) men jag måste, blir så pruttans torr denna årstid. Lr fan.. det är jag ju jämt *asg* Nejfan, hejdå.




Jag kan inte sluta tänka på dig...
"Every one has hopes, Im human after all"
"This feeling is not sadness, the feeling is not joy"
"Please dont go, I want u stay, Im begging you please dont leave me. I dont want us to hate for all the pain that we feel. Love is just an illusion trying to change us"







Suck..suck.. suck.

Nu är jag verkligen sjuker, jobbade idag. Hela dagen var knas, blev skitförstörd såfort jag gjorde nåt. Huva. Har lekt med Emelie och Roberth, de tvingade mig. Menmen.. det gick helt okai, blev bjuden på käk och semla. Tackar! Men fan.. lite o tänka på.. hrmm män asså. hrm.. Aja tror det ordnar sig rätt bra iaf! Vem vet ;P
Nu sitter jag här, näsan igentäppt, suck.. kommer inte kunna sova ett skit inatt. Ska proppa i mig lite mer alvedon och slänga mig i sängen o kolla en rulle, skööönt. Får se hur jag känner mig imorn, det var okai att sjukanmäla sig, för de såg verkligen hur kass jag var idag. Skönt det iaf! och turer har jag fått så jag klarar mig även om jag blir hemma nån dag. Nej.. nu krypa ner. Hejhopp.

Sjuk..

Det känns som jag har två plommon i halsen, ajajaj! kuken ont det gör. Seeegt som fan, o så ska man ju jobba 8 dagar i rad, känns säkert kul. Nej.  Hrm.. finns inte en jävla vikarie knappt om jag  blir sjuk heller. Men jag tänker fan inte gå med feber o så. Aldrig, inte mitt problem. Men jag ska hålla ut.. måste ha stålarna.
Menmen. ska ju leka med Roberth och Emelie imorn om jag inte är allt för sjuk, fanfanfan. Orka med detta !! Nejnejnej!
En tant ramlade på jobbet idag, jävlar vilket jack i ögonbrynet! det var en stoooooor pöl med blod och det verkligen rann ! OMG, haha fick leka lite sjuksköterska där ett tag, "exiting". Nejfan nu ska jag krypa ner o försöka sova.. hoppas jag vaknar upp kry imorn! Hejhopp.

Och btw Agga, Jag menade INTE jj, Och piercingen tog jag i fredags :) Jag varnar dig.. det gör sketaont!


Haha.. fitta vad illa.

Min rygg knakar, ett gäng oxå ! Haha, men det är inte så farligt, ska ju snart o jobba. Hoppas jag kan vara på den braiga sidan! Aja.. Män är svin..det är verkligen så. Blir förskräckt på hur denna värld kan vara så ond. Men alltså.. jag förtjänar ju ett gäng styrk egentligen. men fan ibland kommer onda tilda fram.. Och hon är inte snäll!

Aja J ska bara ha så mycket stryk! Hatar teasers ! Hrmm.. förstår mig inte riktigt på han, men det var riktigt kul att prata idag ;P men pinsamt oxå, fan såg ju ut som ett rödljus haha. Tack för att du fick mig att förstå att jag hade mic i datorn, haha.. Har en plan tills ikväll. MOHAHAHA.
Nej nu ska jag kissilissa på toaletten och sen knata iväg, hoppas på att få massa mer turer ikväll. Har bestämt mig för att jag ska blir RIK

Grrrr kallt är det med, värm mig. Skriver mer ikväll! Hejhopp!



AJ HELVETE.

Guuuud vad jag får för mina synder, och kommande synder. Har ju ett skrivbord i hallen nu där jag har datorn, och har en kontorsstol, en sånhär snurrig jävel.
Aja iaf.. Skulle dra upp benen på skrivbordet, och lutade mig bakåt, och så säger det bara PANG, ryggstödet lossnar ramlar ner före mig så att själva "stålarmen" som håller ryggstödet fast ligger på golvet och väntar på att jag ska ramla på det. Tilda faller bakåt och knäcker typ ryggraden på fanskapet. En stålpinne rätt i ryggen SKÖNT. Slår dessutom i axeln, benet och min nypiercade tutte. Shittan ligger och krälar på golvet som en bebis och gråter och skrattar samtidigt. Ännu en gång ser jag  bilder av mig i en rullstol flyger förbi på näthinnan (som när jag ramlade av hästen) sällan jag tror att jag ska bli förlamad när jag gör illa ryggen, haha omvårdnadsskada !! AJAJA kukarunk vad ont jag har nu ! är svullen på ryggen och har värsta märkena haha. Fan, det måste vara SABOTAGE, liksom skruven som håller fast ryggstödet sitter under stolen, en sån här stor jävel med ratt. Hur fittan kan den bara lossna?! VA?! Skumt detta.. vad har jag gjort för ont? Aja.. knakar i hela rygghelvetet nu iaf, får se hur det är imorn. Rutten som fan i buken är jag med.. jävlar om det är maginfluensa på gång, har fan inte råd att vara hemma från jobbet juh!
Nej nu ska jag typ dö och hoppas att inge mer dåligt händer mig. FANFANFAN Kukarunk på er allihopa!

Bastards!

Män är svin.. det måste ärligt talat ligga i deras natur. Hrmff.
Aja.. Ändå. Ska laga käk snart, har inte riktigt tagit mig för det än. Har varit på social dokumentation idag, sög rätt så hårt, satt typ o halvsov haha.
Helgen var guld iaf ! fredagen började med att åka till Örebro, gick till kyrkan medans jag väntade på Åsa och Nettan. Har blivit helt frälst i kyrkan faktiskt, vet inte vad det är. Men senaste gångerna jag varit i Örebro har jag varit inne i Nikolaikyrkan. det är en sån fridfullhet där.. och jag fick tom för mig att be. OMG liksom.. jag?! som varken tror på jesus lr gud.. bad. Skumt som fan. Aja snurrade runt på stan med the girls.. sen typ 10 över 10 styr vi mot BikBok. vi går in och innanför står en tjej som säger "hej, ta en påse.. fyll påsen med allt och betala endast 100 kr" Gissa hysterin.. fan slängde ner typ 22 toppar och scarfs. lite skysst. fick 21 plagg för 100 spänn. Och det hade kostat typ 3500 egentligen om jag hade betalat fullt pris. Skysst som fan, det gjorde ju min dag. Sen käkade vi på kinamuren med tommy (Åsas pappa, min låtsaspappa) mycket goood mat.
Aaa just det, jag tog hål i bröstvårtan oxå! Fuck vad ont det gjorde haha!! Men snyggt! aja iaf.. drog till karlskoga en sväng, handlade käk och drog sedan till hallsberg. Visste inte riktigt vad vi skulle göra, för alla var så förbaskat tråkiga så vi drog till Kumla och gick på zätas! Damn vad kul vi hade asså ! Underbar kväll, och riktigt stabil i fötterna NOT haha. Menmen.. bakis hela lördagen med Åsa, låg och myste bara.. jätteskönt. Söndagen jobbade jag och sen kom hem.. då hade Åsa mat färdigt på bordet haha. Hemmafrun ;P
Sen åkte hon hem =( fan gumman saknar dig redan, så glad att vi fått kontakt igen och att du verkligen berättar det svåra för mig. Det uppskattar jag verkligen! Stöttar dig i allt, det vet du !!

menmen.. dagen då.. ont i puppen, haha. Hoppas det läker snabbt som fan. Ska jobba hela veckan, alla dagar förutom lördag. Känns rätt skönt faktiskt, lite stålar.. hrmf. Onsdag ska jag till Emelie och spela monopol med hennes nye karl. kan bli kul.. juh.. hrmff.. 
 
Nejfan nu vet ni lite vad som hänt i mitt liv. Annars så är allt skapligt bra faktiskt. Skiter i fittorna som är elaka, bryr mig inte alls.. tänker inte slösa energi på folk som inte förtjänar det. Bättre att ge dem till de bra.
Nej nu blire matlagning sen hänga vi tvn! Pusss o Kram.


Aaaa just ja, när jag kom hem förut så ser jag nåe stort uppe i ett hörn vid dennis dörr, och vad är det, JO EN BAMSE SPINDEL. Mamma och jag höll på o dö, jag är inte rädd för spindlar, men denna var hemsk. Sen kommer Dennis.. och jag säger "Omg dennis har du sett spindeln" Och han skrattar, självklart är det en låtsas som han satt dit! FAN vad jag hatar män!! Ännu en anledning till det. haha, men det var lite kul faktiskt. Funderade på varför den inte rörde sig mohahaha. Du ska lätt få igen, jag lovar dennis! MOHAHAHAHA Paybacktime !

Nej hejhopp.


Ugglor I mossen!

Alltså... krullproductions är bäst! Fan vad jag skulle vilja träffa de grabbarna nån gång. skrattar som ett djur varje gång jag ser nåt som de har gjort. MOHAHA Ugglor i mossen! "Jag skulle allt vilja sätta på dig, nu på en gång"
"och jag öppnar UPP, och sen gör leksakerna resten av jobbet haha" Så jävla störtskönt!! Nejfan, klockrenaste någonsin! Love them <3
Hrmm.. har kommit på att det är grymt kul att vara en teaser ;P mohaha. Men man behöver ju inte vara elak för det ;P WOHOHO. Aja.. nettan kom ju på att hennes mor och typ hela hennes familj ska åka ålandsresa precis samma dag som vi! Jag började nästan grina, orka med massa folk som man känner, nejnej.. det är ju det som är hela grejen. Men mathilda som är bäst <3 fixade så vi åker dan före istället =) Så nu fredagen den 28 mars bär det iväg! fett kul!!

Aja.. imorn är det iaf fredag. skysssssst! ! Grymt fint ju! Hrmm.. pengarna kommer rulla iväg denna månad oxå. SUCKET. Måste ju tyvärr börja betala tillbaka på mitt jävla skitlån från CSN. Orka med sånt.. nejnej.. Blää på det! Menmen. Nu ska jag kolla på tv en kvart lr två. Seega ihop totalt! Yeah... hejhoppsan. <3 kärlek tilda.




What doesnt kill me, can only make me stronger

Vill ha fredag!

fan vad killar är omständiga, suck.. Haha aja.
Vill ha fredag nu.. orka inte vänta. Jag och Åsa har bestämt oss för att supa även om det inte händer nåt, haha. kommer bli vi 2 som sitter här och är dyngkadenka! MOHAHA hade tänkt och köpa 8,5or.. asbra, behövs inte mycket då. nejfan nu ska jag käka leverpastejsmackor! hejhopp!


Wohhoo Båtresa!!

Inatt kom jag och Nettan på en alldeles fantastisk idè.  Vi ska åka till Åland. Asskysst! Vi ringde och beställde skiten redan idag. Så den 29/3 åker vi mot Åland.. Hela resan med buss och buffè kostar typ 600 per skalle. Helt okai pris juh, det hade varit billigare om vi åkt mitt i veckan, men vi ville ha en helg då det är lite mer party typ =) Längtar redan grymt mycket faktiskt! Aja.. var tvungen att åka hem redan idag, fick en tid på vårdcentralen imorn tidigt så det blev att ta med sig nettan och åka hemåt, så nu ligger vi o kollar harry potter =) Love her! Hrmm.. börjar bli nervös som fan redan faktiskt, jobbigt.. menmen det ska säkert gå bra ju!
Nejfan jag börjar bli sömnig, kanske gå o lägga sig redan.. kan ju vara skönt!! Somnade typ 6 imorse ju ;P jävla nettan och ligga o gagga hela natten hahaa. Menmen .. längtar som fan tills fredag, då blir det örebro med åsaaa =) askuL!
nej nu drar jag. Hopphej.

Avsäger mig allt..

Nu vill jag bara att typ ALLA ska låta mig vara.. Orkar inte mer skit nu, då blir jag puttad över kanten. Jag orkar verkligen inte, jag behöver vara själv ett tag.. det blir bara skit med alla och allt ändå. De jag vill vara med, hör jag av mig till. Och de som alltid kan höra av sig till mig även fast jag känner såhär är Nettan, Emelie, Emil, Malin, Anna,Agga, Kalle och Dennis (granis) och familjen såklart!  Vill inte ha nått med nån annan att göra just nu. Imorn ska jag ta bussen till Nettan och vara där nån dag. Så snälla.. respektera detta.
Det är så jävla mycket som hänt, och mer grejer från alla.. blir det tusen ggr värre! Nej.. låt mig vara. Tack nu ska jag gå och jobba. hejhej.

Fan fan fan.

Alltså.. hrmm.. Miriam jag antar att du läser denna, liksom.. hur kan du säga att DU är besviken på MIG? Liksom.. det är inte min grej att säga till dig vad han gör och inte gör. Tror inte du fattar hur jävla jobbigt det varit för mig att stå imellan er två hela tiden, han säger en sak till mig, och du säger en annan till mig. Och tillslut bestämde jag mig bara för att inte säga ett knyst till nån av er. Och jag ångrar inte det. Och att jag värdesätter hans och min  vänskap mer än din är oxå helt fel. Jag vill vara vän med er båda, och när du säger till mig att välja mellan han och dig, så är inte det ett sånt jättesvårt val, han har ju knappast sagt nåt sånt liksom.. Och att jag får höra att du gått o snackat en massa om mig, så räcker det. Då har jag fått nog. Om du hade nåt problem med mig, så kunde du ha sagt det till mig ist. Nej jag trodde faktiskt inte det om dig.. du som skulle vara min "bästa vän" Knappast.

Kommer alltid älska dig, men sorry gumman, du har faktiskt sumpat det rätt bra ! Vill inte ha vänner som försöker tvinga mig att välja mellan folk, och dessutom pratar illa om mig. Nej tack !


Aja, var bara det jag ville säga, går ju inte att ringa till dig eftersom du bara börjar skrika då. Så då tog jag det här. Hoppas du förstår.


Har kollat på film ikväll, skönt som fan o  bädda ner sig under täcket. Kollade på I am legend. GRYMT BRA FILM ! Årets favorit änsålänge lätt ! Nej, sova blev det inte än eftersom fylleandreas ska gagga på msn ;) Haha. men det gör inget, kan sova länge imorn =) skönt, ska försöka tvinga migsjälv till att sova till typ 15 ! MUMMA. Åh vill ha dig här o kramas med nu, sötis ! Nejfan, ska se vad snubben vill ;)  Mohahahahahahaah --<-@

Godnatt påer. Orkar inte med dagens blablabla idag. Hejhopp.


Natten till Lördag.

Precis typ nu, började jag gråta när jag lyssnade på James Blunt-Goodbye my lover. Den texten alltså. uffa, så sann. Men jag har gått vidare. Men det känns fortfarande som fan och kommer nog aldrig sluta kännas.. . Lyssna bara..

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blind and I knew I had won.

So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.

You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind but then I knew when,
My heart was blinded by you.

I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be

I've seen you angry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd spend a lifetime with you.

I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.


Im so hollow...

Zätas!

Okai, haha sällan planeras i förskott. Men fan jag känner att jag behöver gå ut och festa. Så nu har jag verkligen planer på att dra till zätas den 25e. Nån mer som är på? Agga.. jag vet att du vill ;)
Haha ska fråga åsa hade jag tänkt! skitkul o festa med henne juH!
aja, jobbet gick bra, fick mer turer denna månad, känns skönt som fan!
Hrmm.. okai det blir dagens ris och ros idag med!

Dagens ris ¥: går till (trumvirvel) : att vara kvinna! Motivering: att få denna jävla skit lingonvecka varenda jävla skitmånad SUGER verkligen. Känns som om man ska krysta ut varenda inre organ genom röven typ ! FANFANFAN sen kan man inte göra vad man vill heller :/ SUCK ! FAN FÖR LINGON!

Dagens ros --<-@: går till (trumvirvel) : nettan! Motivering : Haha det är alltid lika kul att snacka med dig fan, skrattar så jag gråter varje gång. Och vi kan verkligen dela allt med varandra ;) DU är lätt skönast idag! Bäst!

Nejfan, nu ska jag duscha. Och sen kanske sova?! hrmm vem vet.. hejhopp.

Ny granne kanske?

Imorse (kl 12,30 :P)  blev jag väckt av min vackra sms-signal. Uffa. Mitt i en rätt så skapligt trevlig dröm oxå *host* haha. Aja.. iaf, nyfiken som jag är var jag ju tvungen att läsa smset. Och till min förtjusning och förvåning så stod det "Jag kommer förmodligen flytta in breve dig =) var och kollade på torbjörns lägenhet idag. puss" Och det var från Emil =) Lite kul, jag och emil kanske ska bli grannar, underbart! Okai att lägenheten som han snackar om inte är bredvid utan mittimot. Men det är typ 2 meter till den dörren från min. Mohaha, har jag en till  vän som bor inom några meters avstånd ifrån mig! ASbra juh, håller tummarna för att han får den !
Det gjorde faktiskt min dag! Aja helvete vad det kliar i ögonen när jag precis har vaknat, hrmm det är nog kattallergin haha ;P Nejfan, ska lägga  mig att slöa en stund till nu, sen blir det att knata ner till jobbet typ 15.30. Ska faktiskt bli skönt att jobba ikväll. Menmen, skriver när jag kommer hem, och då  blir det dagens ris och ros ;)

Hejhopp.

Mitt i natten.

Fan jag måste börja lära mig att sova tidigare. Det är faktiskt inte så jättefränt att sitta och vara vaken vid denna tid. Vänder ju totalt på dygnet! Och inte sover jag så jättelänge på dagen heller, men imorn ska jag försöka sova till typ 15.00 :P haha. sen är det bara att ta en dusch och tralla iväg till jobbet.
Aja idag har varit en spännande dag där man fått reda på både det ena och andra om folk. Inte fan trodde jag att ni kunde vara så jävla dumma och blåsta? Helt fucking otroligt! haha, det är ju pinsamt. Och att sen börja med att hota om saker, det tar ju verkligen priset. HALLÅ när lärde ni er lite etik och moral??! Vad lärde eran mamma er egentligen? Springa runt och se fula ut.. ja men fan visst verkar det så.
Men men jag tänker vara den mogna människan i det hela, tänker inte gå runt och snacka skit om er för att ni gör det om mig. Ja behöver inte er, inte alls. När man funderar på det.. vad fan har jag haft er till egentligen? haha helt sanslöst. 2-3 "vänner" klarar jag mig utan, och om det är nån mer som vill bli raderad, varsågod be my guest !


Agga var här idag med =) mycket kul , hon förstod preciiiiis hur jag kände och tyckte. Du är fan inte dum du ! Världens bästa agga !! Hoppas vi kan hitta på nått i helgen, vore mycket skoj =)

Och vad tusan ska man säga om denna sk kärlek då? Hrmm orkar inte riktigt engegera mig i det riktigt. Det är jobbigt att tycka om nån har jag kommit på.. men visst, det vore ju trevligt.. Och det finns ju kanske nån där ;) hähä. Du är söt ! --<--@ 

ωω 

Oj jag tror jag blivit nettans nya Idol, jag har visst fått henne att visa känslor som hon trodde var borta, och så kommer hon med så fina citat hela tiden "mathilda, jag har aldrig varit med om nån som inspererar mig så som du gör" Hihi sååå jävla gulligt juh ;) Love u darl!
Har snackat med Åsa i flera timmar idag oxå, du har det inte lätt gumman, men jag förstår dig verkligen. Det är såå lätt att falla för "the bad boys" Men jag håller tummarna för dig. Du är ju ändå "plastsysteryster" Och det är bara du säger till så hjälper jag dig med skolan, det vet du ! Och jag och Emil kommer snart o hälsar på dig =) Skitkul, och den 25:e blir det stan ;) YEAH. Älskar att umgås med dig juh, måste blir lite mer bara! ♥♥

Nejfan försöka sova nu ist. blir visst mycket jobb i några dagar nu, känns väldigt bra faktiskt!

Oj morsan var förut med mat förut, för att jag sa att jag skulle käka nudlar (hon tycker inte det är nån mat haha) .. aja iaf, det var hopflängs gryta hon hade gjort med kött o så.. och till det hade hon nått som hette quinoa, typ ist för ris, och det ska visst vara skitnyttigt. Hade hört om det förut men inte fan trodde jag det var gott inte, men jojo visst, det smakade mumma. NICE. haha.

Har kommit på att jag gjort en helomvändning på några dagar.. faktiskt.. så har jag blivit mer kärleksfull och snäll mot de jag verkligen gillar, och ännu mer hatisk och ond mot de jag avskyr.. Är inte det helt underbart??!

Och Btw.. säger inte detta för att vara elak mot nån. Men om man inte behärskar det engelska språket, så varför envisas med att skriva det i tex sina bloggar. Ni kan väl iaf fucking anstränga er lite iaf ! Och om ni inte kan stava, så låt bli att skriv på engelska, det går mycket bra att skriva på vanlig svenska tack.

Och idag när jag har legat o tänkt lite, så har jag kommit på att jag ska börja ge dagens ris, och dagens ros till folk här i min blogg. Sikken jävla bra idè va?! Mohaha.

Nu ska jag bara försöka hitta nått tecken här uppe som ser ut som ett ris, hrmmm lets see... Okai.

Dagens Ris ¥ : Hrm ett riktigt tufft val, det finns så många ris ibland oss för tillfället *asg* Men dagens ris går till (trumvirvel) *host,host* : Bredbandsbolaget ! Motivering: Men fan, att ni ska terrorisera mig minst 2 ggr om dagen i en vecka för att försöka pracka på mig ett jävla viasatpaket som jag redan tackat nej till en gång är fucking helt jävla otroligt! FY SKÄMS
Dagens Ros --<-@ : Njaa denna visste jag redan, (trumvirvel) : Agga! Motivering: alltid lika kul att läsa din blogg för du är så underbart bra på att skriva, du behärskar både det svenska och engelska språket grymt bra, och du borde verkligen fundera över att göra nått med din skrivarkapacitet! Bra jobbat !

Hihi sååå bra jag är =) Hoppas det här får folk glada. Okai, jag skulle verkligen kunna ha gett riset till 3 personer, men jag orkar inte skriva flera tusen ords motiveringar. Palla. hahahahaha.

Nej nu ska jag sova, har skrivit  blogg i typ 20 minuter nu *frustar* Hej hopp !


Från mitt hjärta.

Tack! Nu mår jag så jävla bra. Tack!  för att ni har fått mig att inse hur ni är ! Det känns så upplyftande och underbart alltihopa =) Vilken kväll ;) Och ett riktigt stort tack till mina riktiga vänner som alltid finns där i både med och motgång.
Emil : Du din underbara människa.  Du svarar alltid när man behöver prata. Och jag vet att du finns där för mig. Det krävdes bara ett "hej emil, är du vaken" för att du skulle skicka två meddelanden och frågade hur det var. Du förstår verkligen vad jag menar med allt. Och jag vet att du alltid är ärlig när jag kommer med det jag har att säga, det känns så jävla bra ! Vi ska dra nån helg det lovar jag! ett kul hörru! Du är guld värd <3 kärlek till dig!
Malin : Det var inte så länge vi hann umgås innan du flyttade, men jag känner ändå en riktigt kontakt med dig. Skulle verkligen kunna prata med dig om allt. Hoppas vi fortsätter hålla kontakten! <3
Nettan : Det finns ingen annan som du, vi har sån jävla connection så det finns inte. Vi förstår verkligen varandra, och du svarade oxå direkt när jag behövde prata ikväll. Vårat förhållande är verkligen "ge och ta" Även fast du har flyttat runt och grejat med ditt så har vi alltid funnits där för varandra. Du har alltid fått mig att känna mig speciell. Och DU är speciell. Jag älskar verkligen dig ! Lovley <3
Boväng : Min gumma, synd att vi tappat kontakten.. men det känns som om på senaste tiden har det kommit tillbaka lite. Och det får mig att må så jävla bra! Vet att du kommer så fort jag behöver dig och jag vet att du är underbar. Älskar dig gumman, och kommer aldrig sluta göra det! <3
Emelie : Tack, vi pratar typ jämt om allt och inget. Och delar våra problem med varandra. Dig kan jag prata med och du skulle aldrig få för dig att klandra mig för det jag gör lr tycka illa om mig. Du vet att man gör saker i en situation och accepterar det! Känns som om vi är på samma våglängd du och jag. Och även fast vi har våra motgångar och diskussioner så hittar vi alltid tillbaka till det vi hade, och det tar oftast tillbaka till varandra på direkten. Du vet att jag alltid kommer att stötta dig i det du gör och alltid älska dig för den underbara människa DU är ! Massa kärlek <3

Ni alla förtjänar det bästa! Jag är så tacksam för att ni finns där. Ni förstår verkligen hur ett vänskapsförhållande handlar om. GE OCH TA ! Älskar er för de ni är. Och kommer aldrig glömma hur mycket ni betyder för mig! Älskar er alla! Massa pussar och kramar, er Tilda.

Städ o tvätt.

Idag kände jag att det var en städ o tvättdag. uffa. Har precis städat klart så nu är det bara tvätten kvar. Man får ju fitta hålla på en hel dag för att få allt iordning. Drog ner gardinstången i skallen på mig själv igår, och då kan man ju lika gärna byta gardiner när den är nere haah.
Aja.. väntar iaf på att vårdcentralen ska ringa nu, morsan säger att det är bäst att gå igenom en vanlig läkare först. Mjoo det kanske det är, men jag hatar min läkare, så nu när de ringer ska jag be om en annan!
boväng kom igår, det var kul. Hon åkte precis typ hem. Orkar inte riktigt umgås längre stunder direkt fan. Menmen..
Nejfan ner o slänga i den där skittvätten nu, sen ska jag till mami. Hon bjuder visst på blodpudding idag! SMASKENS! Hejhopp kanske skriver sen.


Du har inte en aning.. att jag tänker på dig precis just nu.

Nej det har du faktiskt inte.
Idag har jag ätit lövbiff, det var riktigt smaskigt. Ska inte jobba förräns torsdag kväll nu, vad fan ska jag göra med dessa dagar? Hoppas på att boväng kommer hit imorn och förgyller min tillvaro lite.
Har börjat snacka med Jani igen =) askul! Ska caama lite med han nu.. hejhopp.

Pengar!!

är det nån som har en slant att låna mig? syster?? har inte en jävla krona...

Well.. Lördag.

Jaha då var det lördag igen, hrmm.. Sovit rätt gott inatt faktiskt. drömde asskumma drömmar.. var på nån jävla gala och träffade massa kändisar. Ozzy osbourne sa att jag hade "nice tits" haha. skumt. Sen träffade jag Will smith, Eminem <3 som var ashet. Och massa andra. grymt kul dröm iaf!
Väntar på att få gå o jobba, åt en jävla klementin nyss.. och den smakade gammalt. Så nu mår jag illa igen. UFFA
Nejfan skriver väl mer ikväll om hur det gick på jobbet o så. Ha det..

"Well if they could put one man on the moon, why not put all of them there?"

Sucket !

Fan vad alla ska ta saker fel.. när jag menade att jag ville att folk skulle kommentera så är det för att jag vill veta vilka som läser.. Och när jag sa "Många" så menade jag att det är "många" som läser.. men ej kommenterar.
Sucket..
Tack Storasyster, jag vet mycket väl att ni finns där för mig när jag behöver det. Men för tillfället så känner jag att jag inte riktigt vet vad jag ska säga till nån. Bara så det är, och sen har jag ju morsan oxå ! Men jag säger till, älskar dig och kecke mer än allt annat ! Ni är ju de bästa <3
Och detta med soc.. jag vill inte att de ska "försörja mig" Jag vill veta att man kan kunna få lite hjälp de månader som det är knapert. Inget annat.
Det är inte så jävla lätt att gå till jobbet när man känner att tårarna ligger bakom ögonlocken.. Men självklart försöker jag ! Ska jobba imornkväll och se hur det går. Och självklart vill jag att det ska gå bra. Men om det inte gör det.. så är det bara så.
Jag har betalat skatt i flera år.. och SOC är till för att hjälpa till när man inte har det så lätt ! Och dessa pengar.. kommer från skattepengarna, som jag har betalat, inte allt. men till en liten del iaf !


Aja pratade med soc, hon jag snackade med var verkligen skittrevlig. Ska på möte där den 31. Hon förstod min situation, men jag måste tyvärr gå till nån jävla läkare oxå.. för att få det på papper liksom. Så jag får väl ringa på måndag.

Idag har iaf kännt som en lite bättre dag. Har spenderat större delen av den hos morsan. Hon bjöd på käk, sen låg  vi och snackade lite. Kollade oxå Edward scissorhands <3 Fan vad johnny depp är het i den !

Ska ju då jobba imorn.. sen har jag inget förräns på torsdag och fredag. Får ångest bara jag tänker på att gå dit, varför?! Aja. kvällen ska jag spendera med mig själv och mina katter. Ingen som helst lust att hitta på nåt. Gå och lägga sig tidigt kanske, inte ett jävla skit på tvn som vanligt.

Nej.. ska käka lite cornflakes nu.

Hejhopp.


Morgon....

Jaha idag är det fredag, jag har änsålänge sovit ca 3 timmar inatt. Ringde o sjukanmäld mig imorse.. Sa att jag hade mensvärk ^^ Orkar inte jobba, orkar ens inte tänka på att jobba. Men grejen är.. jag har inte en aning om hur jag ska försörja mig. FAN. Ska ringa soc sen och prata med dom hade jag tänkt. Men man måste välj börja punda på heltid för att få några jävla stålar därifrån. Får se vad som händer. ..
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Grinade som ett djur igår, och inte fan känns det bättre nu. Ringde akutpsyk, men de är lika jävla dumma i huvudet som vanliga psyk. suck.
Aja.. ska lägga mig i sängen o glo nån film nu hade jag tänkt.
Psst. Så jävla många som läser min blogg nu.. så kunde det ju vara skysst om ni slängde in nån kommentar nån gång så jag vet vilka det är som följer mitt liv liksom... FATTA
Hej.

Ett till...

Fan vad jag skriver blogg nuförtiden.. men det är rätt skönt faktiskt.
Var med morsan till mormor idag, hon var mycket trött tyvärr. Och sen blev det jättehemsk när vi skulle gå, hon började gråta och ville följa med. Fyfan vad tragiskt.. det bästa vore om hon gick bort snart, men ändå skulle det vara ruskigt jobbigt. Men fan för att se henne sådär alltså.. det är riktigt hemskt. Ville bara ta med henne hem till mig och ta hand om den lilla tanten. Fan för att bli gammal.. men jag ska iaf bo på kullängen avd1 när jag blir gammal, fan det bästa stället någonsin. Tycker jag iaf. Kommer säkert bli psyk o då hamnar jag ju där. Tyckervi har det mycket bättre, hemtrevligare och mer organiserat hos oss. Fuck verners backe !

Aja.. mamma bjöd på käk på centralen, men fan jag kan inte äta ordentligt. Mår illa direkt typ, sen håller det i flera timmar.

Men en bra sak hände idag.. hade ju kvar 170 spänn på presentkortet och hittade 3 par trosor och en eyeliner.. jättefint alltihopa! Skulle betala i kassan. och då blev det ju fan vara 80 spänn! vet inte om hon räknade fel lr vad det var.. asbra iaf!! Så då har jag lite kvar ändå =) Gudarna kanske var med mig en sväng där iaf.
Hoppas på att psyk ska höra av sig snart, orkar inte vänta. annars får man väl ringa akut om det blir riktigt jävligt. Aja nu ska jag fan sova några timmar, sover lätt bäst på dagarna.

Hej o hå.


Torsdag.

Nu har jag en helg framför mig.. en helg med massa arbete. Vill inte alls, orkar inte. Fan vad jag klagar, men det får ni fan stå ut med! Nu ska jag åka och hälsa på mormor, man måste ju passa på innan tanten dör ju. Men det är lite jobbigt tyvärr..
Aja hejhopp. Jäääla skit.

Hej. Mitt namn är Mathilda.. Precis så som jag känner nu.

Hej jag heter Mathilda är 21 nånting, vet knappt ut eller in, jag fattar ingenting
jag e fylld av begär, varje dag det tär
helt förblindad av mig själv och mina egna tankar 
jag röker för mycket, men det förnekar jag
om du frågar mig om sanningen så tvekar jag
nog torskat på det mesta om jag inte hållt mig i skinnet
för det kostar o festa när du trollar med sinnet 
försöker mörka mitt sätt men det blir ofta fel
du kanske känner igen mitt problem
det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk och vaknar upp i hell och ba känner mig så dekis

Hej jag heter Mathilda jag är egocentrisk
totalförändrad men på skalet identisk
kan dö för min familj men det är inte sanningen nu
jag kommer springa in i väggen o ba ramla itu
innan jag fattar va som hänt, vilka broar jag bränt
brukar va svartsjuk som få, men de va värre då
när du lämna mig ibland blev hela världen grå
jag vet knappt va som e bra med mig
varför de kämpar på o ba vill va med mig
men sanningen bakom ridån är nåt jag glansser
det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk
de är som o leva i hell, fan vad jag e dekis

Hej jag heter Mathilda, mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit
för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
lovar o inte håller det, som driver mig finns där
jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd
kanske tappat det helt, spelat för många spel
målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, då kommer tåren
för jag har ingen aning vafan jag håller på med

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Psyk..

ringde idag, det gick bra. Jag erkännde allt.. allt jag gjort, det bara flög ur mig. Jag ska få besked om några dagar om hur lång väntetid det är. Grejen är jag orkar inte vänta. Aja.
Har städat iaf, skönt det.
Idag fick mamma mig att skratta för första gången på jag vet inte hur länge, det känns som det iaf. Vi snackade analsex och hon är fan inte frisk!! haha hon tycker iaf att det är sjukligt. Min  mamma är bäst <3

säger bara..

PRUTT! sov  hos mamma inatt.. rätt skönt faktiskt, lite jobbigt att vara själv.
Skulle ju ringa till psyk förut, tog mig typ 1 timma innan jag ringde.. och då självklart så får man veta att telefontiden är i eftermiddag. SUCK menmen.. är hemma o ska städa nu iaf, måste göra det. Mår bara ännu mer dåligt av att det ser ut som det gör.
Tappade tålamodet flera ggr på jobbet igår,  gick inte att hålla så jättebra humör. En tant sa till och med "men oj vad ledsen och trött du ser ut" då började jag nästan gråta.. ursch.
Nej.. dags att börja kanske.. annars kommer jag fastna här är jag rädd för.. hejhopp fittans helvetes snopp!

Rekordkontakt.

Jaha i ca 13 timmar var vi sams denna gång, aja det är nog fan rekord haha. Orkar inte bry mig... men självklart gör jag det. Men antagligen var det lika bra att det blev såhär igen... men illmåendet sitter fan fortfarande i. Nej, skit oxå. men jag visste mycket väl att mina gränser skulle bli testade igen. Varför skulle det vara annorlunda? Det är dagens citat "Varför skulle det bli annorlunda denna gång?" Så fucking jävla sant.. men ändå så kan jag inte riktigt släppa taget, inte än.. Men jag kan ju säga att dessa saker som jag får höra hjälper. Tack för det..
Noway att jag ska sova ensam inatt.. vill nån sova med mig? Nehepp.. får väl gå till Mamma då..  hon är ändå bäst <3
Nu ska jag vila en stund innan jag drar iväg till worket. Hejdå..

Kräka.

Igår kräktes jag, inge mer med det. Mådde bara illa helt enkelt. Och gör fan det fortfarande, men jag vet ju anledningen till det.

Min hjärna är rätt så skapligt fucked up just nu. Har sovit skitskumt inatt, och drömmarna har inte varit bättre dom..
Inatt tänker jag inte sova själv, i värsta fall går jag till Morsan. Skulle ha ringt idag till psykchosanet, men jag gör det imorn.. tror jag. Får se vad som händer. Ikväll ska jag iaf jobba, börjar kl 16 och går tills 21.30. Känns inte som jag kommer vara den gladaste idag, men fan.. man måste ju jobba. Och oftast när jag kommer till jobbet så vänder det och jag blir på jättebra humör .. vet inte varför, men man får nått annat o tänka på och sen vill man ju alltid vara på bra humör för de boendes skull.. så fram till 21.30 ikväll så kommer jag vara mitt glada jag, och så fort man går utanför dörrarna och sätter på nån musik.. så är man tillbaka i tankarna.

Nej nu mår jag illa igen,"det är så logiskt alla fattar utom du, du har ingen aning att jag tänker på dig precis just nu"

Kukarunk på allt.. jag har fan inte en aning om vad jag håller på med !




That's much I love you
That's how much I need you
And I can't stand ya
Must everything you do
make me wanna smile
Can I not like you for awhile
(No..)


but you won't let me
You upset me boy and then you kiss my lips
All of a sudden I forget
that I was upset
Can't remember what you did
But I hate it

You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long, that's wrong

But, I hate it
You know exactly how to touch
So that I don't wanna fuss and fight no more
Said I despise that I adore you

Said and it's not fair how you take advantage of the fact that I
Love you beyond a reason why
And it just ain't right


And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me..



Nej.

jag vet inte, Jag vet ingenting. Jag känner mig bara tom.. vem kunde ha anat? döm mig inte..

Stark?!

Imorn ska jag ringa psyk, jaa jag erkänner det här i bloggen. Lika bra att göra det kanske, har ju mått dåligt i flera månader nu.. och det finns bara två saker som kan skingra tankarna en stund, och det är ju inte de bästa sakerna. Lika bra att come cleen med allt liksom.
Jag är inte dum i huvudet, inte suical (alltså självmordsbenägen) lr nått sånt. Behöver bara lite hjälp på traven, nån att snacka med om det som hänt sista tiden. Nån utomstående.. nån proffisionell.
Menmen det blir säkert bra detta.
Har iaf fått igång mitt internet idag, ringde urrasande i sängen efter ett bryskt uppvaknande, och sa "nej nu vill jag ha mitt internet" killen i andra luren (som självklart lät het) tyckte jättesynd om mig (han sa faktiskt det) och förstod absolut  inte varför bredbandsbolaget behandlat mitt ärende på detta sätt.. han ringde upp  mig ca 5 minuter senare, sa åt mig att fiffla lite med modemet och helt plötsligt lös den eftertraktade "wanlampan" jag utbrast ett glädjeskri i telefonen och tackade typ tusen ggr.
Han sa att han skulle dra av pengar från mina nästkommande räkningar och då blev jag ännu gladare. och sen önskade han mig lycka till med mitt internet. En riktigt trevlig snubbe, hrmm vad var det han hette nu igen?! haha..

sen dess har jag suttit vid denna dator, måste dock ha i nätverkskabeln så jag sitter för tillfället i hallen med mitt skrivbord och datastol ;) funkar faktiskt riktigt bra. Men efter att en tekniker varit här så ska det bli bättre kommunikation så jag kan köra trådlöst igen.

Nejfan nu ska jag väl typ sitta här en stund till haha, ska jobba imornkväll. Skönt, kan man tänka på annat en stund.
Nej nu är jag upptagen med annat känner jag. Enjoy, blir uppföljning imorn på psyksamtalet! Puss hej

Nytt år.. 2008>!

jaha.. ett nytt år nu då. Är hemma hos Malin just nu med hennes brudar. Har inte fått igång internet än om ni undrar.. vet inte riktigt vad jag ska skriva.. bara att livet rullar väl på som vanligt, vet att jag ska få¨vara kvar på jobbet tills efter sommaren iaf. Skönt. aja.. inte mycket att säga här inte...ha det bra. puss hej

Wohhooooo Spice it up!

Hemma hos emelie med henne o zaand, askul,, ska det bli, Orka med verkligheten. Orka bry sig,
Nyår var i Kumla, helt okai. Hallsberg suger. Traaamplife rocks ! Imorn,,,haha.. nejfan nu har jag inte tid mer. Orka med folk, puss puss hej

RSS 2.0