Min NYA kärlek.

HALLELUJA PRAISE THE LORD

Jag har hittat min nya make, jaa jag har dumpat johnny för Alec the "AC"
Så här ser min nye käreste ut :





Åhååå vad den är härlig, slipper man ha 30 grader inomhus och det GÅR att sova på nätterna, HEJ JESUS på det!
Annars har man väl inte gjort så mycket, har badat mycket de senaste dagarna.. igår var jag o babe i hallsberg hos min syster, dom har pool höhö. Jag brände mig på ena axeln, kul och snyggt.. eller oxå inte. Menmen, min syster är iaf stor som ett hus, var beräknat att hon skulle föda igår.. men icke sa nicke haha!
Imorn kväll ska jag jobba, och sen ska vi bostätta oss i mellösa 1 vecka. Johnnys föräldrar ska bort så vi ska vara kattvakt. Men det ska bli skööönt.
Nu ska vi käka glass och kladdkaka, mumma!

Svar på kommentar:
Hella: Biljetterna kostar 270:- st :)

Babylonsjukan.

Mitt huvud é fullt av bilder o kvinnor
O bilar o pengar, reklamen dom sänder
Dom fina sakerna i livet som du bör
Jobba för o jaga till du dör
Lyckan finns där i mitt nästa köp
Ska det bli mitt så é det bäst jag gör
Mig nöjd med bara prylar o grejor
Men jag vill dunka mig på bröstet, yla o säga

Ja, jag har Babylonsjukan

Ring doktorn o skicka nå'n
För jag har babylonsjukan
Kör ner mig i en ambulans
För jag har babylonsjukan
Ja, jag har babylonsjukan
Ja, jag har babylonsjukan


Min hjärna är tvättad, jag känns infekterad
Jag vill bara botas, jag vill inget mera
Men, alternativen är så få
Ett hundliv kan fler förstå
Vägen vi går é sne o dan
O jag vill helst bara vara min egen kvinna
Va é det för kraft som styr mig från ovan?
Betala ditt pris, det blir dyrt vill jag lova




Skit.

Ursch vad jag känner mig kass.
Johnny är i mellösa.. badar, grillar och softar. Jag sitter o smälter bort i värmen och väntar på att åka till jobbet. Imorn blir det att åka hem, gå och lägga sig.. försöka sova i värmen och sedan upp och vänta på att jobba igen.
Fyfan det suger att jobba natt! hela dagen före och efter blir fan förstörd, skit!
Menmen... på måndag ska jag till hallsberg och umgås med min mor. Det ska iaf bli kul.
Men nu känns allt skit. Suck. Hejdå.

Rymdblomman på kvarntorpshögen!

Ja, den 22 Augusti ska jag se en av mina favoritmän för andra gången. Då belönas vi kära kumlingar med Thomas Dileva på Kvarntorpshögen! Ska bli underbart hähä, jag tänkte fråga om han kan fria mig från mina synder eller något.. det vore ju skapligt behövande haha.
Han är ju så fin, så härlig. Jafan jag är ett stort fan av Dileva, första gången jag såg han så var det på Åhlens i Örebro. Jag och mamma skulle på hans autografsignering, morsan vågade inte gå fram men jag tvekade inte. När jag kom fram så sa han "DU ska ha en guldpenna" och så signerade han skivan, de andra fick svart signering :p höhö! Sen sa jag "mamma vill oxå ha en autograf" då kikade han över folket och sa sedan till mig "är det hon som står där borta?"
-Ja, svarade jag. Då vinkade han glatt till mamma och signerade. Haha så jävla härlig! Längtar redan tills vi ska dit, Johnny skulle köpa biljetter idag wohooo.



Vem vet... kanske får man dricka ur hans vattenkanna? höhö

Flygande bilar, finns de?!

Fan. Läste nyss i aftonbladet "4 årig pojke påkörd av flygande bil". Inte fan tänker jag på barnet i fråga.. typ "stackars liten" utan mina tankar går i gångar som NÄR FAN började bilar flyga, har jag missat någonting?! Instängd på usö och annars i en dimma.. Gud vad jag skulle vilja ha en flygande bil.
Till mitt förtret så märkte jag senare i artikeln att det inte alls fanns "flygande bilar" utan att bilen hade "flugit" utför en trapp. Damiiit, där sprack min dröm.

På tal om drömmar, jag drömde riktigt skumt inatt.
Jag hade varit på sjukhus och fått en artärnål, alltså en plastslang in i handleden... in i artären. På dessa nålar så finns det en spärr som man kan knäppa upp så att blodet kan dras ur slangen... aja iaf. Jag hade fått någon sjukdom, tror det var blodförgiftning eller blodcancer, något riktigt allvarligt var det iaf!
Utanför sjukhuset mötte jag Emil och Jonas, jag satt imellan dom och pratade.Och de brydde sig inte alls om att de sett mig gå ut ifrån sjukhuset, de frågade ens inte vad jag gjort där. Och i desperata försök så försökte jag flasha med min nål, men ingen av dem såg den. Eller så ignorerade de den totalt, och jag kände mig så liten och obetydlig. Jag ville ju bara att de skulle tycka synd om mig. Och på det sättet ligga med mig, för att de var de två sista männen på jorden.
Haha skum dröm som fan!!

Nej, nu ska jag kissa och sen gå och köpa potatis. Har ont i halsen och har lite feber, men mat måste ju tyvärr ändå lagas :S Så det blir förskpotatis, nötstek med rödkål och lök, gräddsås och svartvinbärsgelè. Fint som snus.
Hej.

Saker som jag är tacksam för!

Min käre vän Spriten! Du är underbar, med Dig så känner jag mig alltid trygg.
Jag strider med dig vid min sida mot vidunder som
"offentliga toaletter" "blod och salivstänk" och "handskakningar med läskiga personer".
Du får mig att känna mig ren, Du gör att känslan av att ta sig kring munnen blir så mycket bättre.
Du är stark och du är fin, Du bedövar mig med dina alkoholångor och du desinficerar där fan ingen annan
kommer åt!






Räddaren i nöden!
Min trogne allierade Nässpray, vad skulle jag göra utan dig?! Du får mig att andas när livet känns omöjligt, Du sprutar upp i ihärdig fart och renar mina borrar. Du slåss mot fienden (snoret) som en riktig kämpe, Du får mig att ignorera bipacksedelns "användes som mest i 10 dagar". Du domderar med namn som Nazin, Nezeril och Rhinocort, Du är ett självklart val i badrumsskåpet och handväskan. Du är helt underbar och gör mitt liv värt att leva!






ÅH! denna ljuvliga bris ifrån skyarna!
Nämen titta, det är ju en takfläkt!
Du hindrar svetten från att komma fram, Du ger en myskänsla med ditt tysta surr,
Du ger mitt hår den där "fångad av en stormvind känslan", Du är flexibel med dina
3 olika hastigheter. Du får mig att skratta åt människor utan takfläkt, Du är helt enkelt bäst!
Ja tamefan, jag älskar dig.



(Min fläkt... ser precis likadan ut, fuck yeah!)


Medelålders borde fan förbjudas på krogen!

Jaha, då sitter man här. Rutten i buken och skallebank, fan vad HÄRLIGT det är att vara bakfull.

Åkte hem till morsan, käkade mat med henne o bror och gjorde mig iordning. Vid 4 kom min älskade Anna som jag inte träffat på 1000 år. Mös och fikade lite för att sedan ta våra klingande påsar och bege oss hem till Emil.
Emil satt och gadda när vi kom, så vi fick roa oss med Kalle och Alex sålänge... Efter en stund så började det droppa in mer folk, kul :) Satt där och hävde i oss alkoholhaltiga drycker och snackade massvis med skit. Sen vid 9snåret började vi dra oss upp på hallsberg. Var skitmycket folk redan när vi kom så det var ju hopplöst att hitta något bord att sitta vid, fick väl klämma in sig där man fick plats liksom....

Och FYFAN för medelålders tanter och gubbar! De är fan helt jävla otroliga! De häver sig utan att tänka på att det finns andra folk, dricker och spiller som svin. Dansar in i människor som att de hade ett helt dansgolv för sig själva, tar sönder bänkar och bord och är allmänt helt jävla otroliga! Så nu tycker jag fan att det borde finnas en övre gräns på krogen oxå! 40 tycker jag låter som en alldeles utmärkt idè !

Såg iaf alla "banden" förutom den där äckliga kevin som vann Idol. Byz feat Headline blev nog min favorit iaf. Men det var sjuuuukt drag när Adam tensta uppträdde. Och alla medelålders dansade såklart fötterna av sig till Charlotte Perelli. Och den människan är verkligen ännu mer ful i verkligheten! Men hon var jätteduktig och verkade snäll!

Dansade lite o flummade runt där med alla mina vänner, det var lätt dom som gjorde min kväll !
Anna, Malin, Agga, Emil, Kalle .. ni är the shit <3

Nej om man ska ta och dra en sväng med dammsugarn kanske, känns som om det behövs... även fast jag inte orkar. Sucket. Menmen... hatar när det blir skräp under fötterna så jag måste fan!! Sen blir det att komma på vad man ska äta idag. Hrm.,... hembeställning kanske.

Bifogar lite bilder från kvällen :)

Emil :)      Anna och jj :)     Malin och kalle :)

 haha, Anna och Malin :)    "scenen" 

Mathilda = Bisexuell?!

Idag så löd en konversation såhär.
Mathilda - "fan vad Lady gaga är het"
Lindh - "du är BI va?"
Mathilda- "VA?!"
               - "Nu är det lika bra jag går och dränker mig i duschen"

Haha, för alla som inte vet. Jag är ICKE bisexuell!
Det där gjorde min dag lite, även fast om det var lite chockartat. Haha.

Tänkte skriva lite om min barndom. men jag orkar icke.


Regn, Regn.

Gillar att det regnar idag faktiskt, då kanske det inte finns kvar ngt tills imorn ;) För då vill jag absolut inte att det regnar!

Gör inge särskilt idag, tvättar lite och sen har vi varit o handlat massa gottigheter. Blir potatissallad med grillad kyckling och revbensspjäll, baguette och sallad :) fint som snus, blä.
Handlade jordgubbar för första gången i år, svenska såklart.. och jävlar vad fina de var :)
Hrm... vad ska man göra då. Nej kolla om det är något på tv kanske.

Vad?!

Jaha, torsdag natt. Jobbade då inatt, hade hand om en egen patient och det gick jättebra. Var en väldigt lugn natt, så jag satt typ och halvdog på en stol hähä. Fick vara med och dra drän imorse oxå, sååå jävla kul är det! Men för första gången så har jag kännt mig lite kräkmagad. När vi drog ut slangen så kom det som en korv med koagulerat blod m.m. Blärsch! Inte för att jag brukar vara känslig, men det där såg faktiskt äckligt ut! Men det är bara att bita ihop och torka bort skiten :)

Var sedan och lämnade plasma, hade tid kl 07:30. Och om det inte hade varit för att man får sitta och klämma på en tuss (för att öka blodflödet) så hade jag säkerligen somnat. Missade såklart den braiga bussen så fick sitta o vänta en halvtimma. Sen in till Kumla, var på apoteket och inhandlade nässpray. Och sen kom jag på att jag verkligen inte orkade gå hem från stan så jag satte mig på sveas och käkade frukost, så sedan kunde jag ta stadsbussen hem haha.

När jag kom hem så däckade jag på några sekunder brevid gosigaste myskillen som var hemma o sjuk.
Sov faktiskt tills kl 17:30. Men det är inte så länge med tanke på att jag somnade vid 11. Så jag är rätt mör fortfarande. Ska bli kul o se hur man pallar nattarbetet i sommar, kommer nog ta ett jävla tag innan man kommer på hur man ska sova, äta m.m för att funka hyfsat normalt.

Nej, om man ska gå in o mysa kanske. Längtar fruktansvärt mycket tills lördag faktiskt, ska bli kul att festa lite. Men jag har inte tänkt att dricka så mycket alls. Har helt och hållet kommit ur intresset för alkohol, dricker nästan hellre cola eller mjölk nu för tiden. Menmen.. blir förfest hos Emil iaf :) Skitkul! verkligen aslänge sen man festade med han!

Nej, nu börjar jag bli mycket trött.

Jag är så förbannat peppad!

Wohooo, på lördag blir det utgång :D
Det ska visst vara hallsbergsfestivalen, helt jävla otroligt att hallsbergs kommun satsar lite på sina invånare! Go hallsberg!
Ska bli äckligt kul faktiskt. Ett helt gäng tjejer som går ut, det är fan det bästa. Hade gärna velat ha med Johnny, men han hade fullt upp tyckte han :( Aja... får ju komma hem o mysa med han på natten sen, hihi en full Tilda. JOBBIGT VA?!

Pratade nyss med min mor, ska hinna med o träffa henne på lördag oxå <3

Och btw :
Fyfan vilka idioter till folk det finns. Sköt ert eget och sluta vara så jävla nyfikna! Är inte mitt fel att folk tar dumma beslut som dom absolut inte är kapabla eller mogna till! Tillåt mig att skratta, om inte hånle. Missunsamma jävlar!
Jag älskar och är supernöjd med mitt liv, tänk om alla kunde vara det? Då kanske de skulle sluta att lägga sig i andras. Avundsjuka är en synd, glöm aldrig det!

Nej om man ska laga lite käk, ska jobba natt ikväll.. uffa. Sen på morgonen när jag slutar så ska jag först och lämna plasma, sedan åka till kumla... köpa biljetter och gå på bolaget. Och sen hem, fyfan vad trött jag kommer vara imorn, menmen.

Mmmm, stekt kycklingfilè med potatiskroketter och cafè de paris sås :D

Haha jag hittade plånboken förrästen, den låg på byrån i hallen när jag kom hem, haha! Ooops!

Nej nu drar jag, fyfan vad jag längtar tills lördag.

Suck

Lyckat. Skulle gå på bussen nyss för att åka till usö på teoridag. Vad finner jag INTE? Jo, min plånbok som innehåller alla kort och busskort. Som tur var så lät busschaffören mig åka med ändå! Men vart fan är min plånbok?! Det känns som om jag vill skylla på johnny, men det är nog mitt fel. Suck bra början på dagen eller oxå inte.

Man kan inte ha mig i ett möblerat rum?


Så beskrev Johnny mig idag när vi var i Mellösa, Johnnys bror undrade vad jag gjort på benet. Jag har liksom två knallblåa blåmärken med säkert en diameter på 10 cm.
Haha Vadå? Jag är klumpig! Egentligen så är klumpig bara mitt förnamn, men jag har ju liksom vant mig vid min klumpighet. Jag har nog aldrig haft en period utan blåmärken, har alltid minst ett på min kropp :P.
Aj liksom. Men vad fan.. Elementen, Borden, Lamporna och dörrarna bara står ivägen för min härjiga framfart, inte mitt fel ju :(
Men bäst var nog i början av vårt förhållande. Vi var hemma hos Johnnys mor och far, i badrummet och duschade. Jag hade duschat och johnny stod fortfarande i duschen. Jag höll på och torkade fötterna... står på ett ben och tappar såklart balansen. Jag ramlar inte eller något sånt, men min fot hamnar på ett mindre trevligt ställe.. I KATTLÅDAN. Jaaa vad kul, när man är nyduschad. Johnny skrattade tills han grät och tyckte jag var hur klumpig som helst, och det var ändå i början av vårt förhållande. Gissa vad han tycker om mig nu liksom .. haha.


Fan vad mätt jag är, har varit i mellösa och käkat tacos idag. Johnny ligger o kollar LOST, jag vill inte se för att jag ska börja från början när vi fått lön, då blir det att köpa säsong 1 och 2 :)
Nej, om man ska ta fram köttfärs. Det blir kålpudding imorn förstår ni, beställt av min kära älskling.
Ja så blir det, sen ska jag mysa in mig i Johnnys halsgrop och klämma på honom! Fyfan vad underbart det är att ha en man som honom! Älskar han mer än livet <3


Kineser och buksvägerskor

Fan det är ju helt otroligt att jag behåller mina läsare även fast jag är så dålig på att skriva :p

Aja.. Senaste tiden har det väl inte hänt så mycket. Gick ju brevid natt onsdag-torsdag..tyckte det gick hyffsat bra, men kl 2-3 var jag helt död. Och sen när en av sjuksköterskorna frågar mig "mathilda, vill du hjälpa mig att dra drän" så var klockan 6 på morgonen, Tilda som var helt död lös upp som en sol och tog till sina sista krafter. Och det var det värt, man känner sig faktiskt lite hardcore när man står där och drar ihop och knyter ihop hål efter slangar som gått ända upp till hjärtat, me like <3

Haha bussfärden hem var iaf bäst. Alltså... ser alla kineser ut som supersmarta nördar? Varenda gång jag ser gulingar så har de brillor, en varsin dator, och lite "snyggare" kläder. Och självklart en varsin datorväska i handen samt ryggsäck.
Ett helt gäng sådana gick på bussen, de pratade som fan (högt!) och fotade typ allt under färdens gång. Herregud, så söta. Jag vill oxå se sådär smart ut, vad fan GUUUUUD ge mig lite sämre syn så jag kan skaffa brillor, höhö.

Sen gick det på en tjej på bussen, en tjej till en karl som jag träffat lite sådär. Jag TROR det var hon iaf, jag satt typ och stirrade på henne hela vägen HAHA. Hon måste trott att jag var en stalker eller något. Men vad fan, man kan ju inte undgå hennes GIGANTISKA snok med knölar på. Shit vad underbart det är när buksvägerskor är fulare än en själv, och det händer ju skapligt ofta ;) Höhö. Om det var hon iofs... annars måste det ju typ vara en syster eller något?! Ärsch skitsamma...

Idag så är Johnnys far här, vi har bjudit han på käk... Texmexhamburgare, pommes och tillbehör. MUMMA. Så nu sitter de och spanar på nya GTA, jag är inte ett dugg intresserad så jag började tvätta istället haha. Så dit ska jag nu, tvättstugan alltså.

Sen blir det att klämma lite Cola och mumsa lite Godis till någon film ikväll. Massa mys <3

Tillåt mig att skratta, om inte hånle.

Det är så underbart kul och intressant att se människor när vädret förändras.
Igår var det sol, folk sprang ute i kortkort och solglasögon. Idag är det regn, människor går med huvor och paraplyn och ser allmänt sorgliga ut. Men jag förstår inte? Är det farligt med vatten? Måste man skydda sig ifrån detta?

Jag tycker det är underbart med regn, luften blir frisk och man kan andas ordentligt. Jag ser ingen som helst anledning att "skydda" mig, iaf om man ändå ska hem... då är det ju bara att hänga upp kläderna så är de torra om en liten stund.

Ibland så njuter jag av regnet, jag ställer mig och stirrar uppåt himmelen och låter regndropparna falla i mitt ansikte. DÅ känner man att man lever. Om inte, så ser man det dock när man tittar på sin spegelbild, mascaran har runnit och lämnat svarta hålor under ögonen. Hey PANDALOOKALIKE here I come liksom. haha.

Idag var jag och läste på några av mina väninnors bloggar, och jag blir rent av HÄPEN av hur mycket folk snackar skit om varandra. Det är drama hit och dit och folk är så otäckt elaka. Kan man inte istället säga rakt ut "Jag vill inte vara kompis med dig, vi har vuxit ifrån varandra, jag känner inte att vi har något att prata om varandra, jag är förbannad på dig och då berätta varför så man kan gå vidare" Eller bara lite smidigt dra sig ifrån den man inte vill vara vän med, och OM denna konfronterar en... vara ärlig? Ska det vara så svårt?

Men neeeej det ska skitsnackas åt håll och kanter. Det ska hängas ut folk till och med på internet, där denne beskriver vilken fitta han eller hon är.
Okai att jag gjort mig skyldig till detta oxå, men det EFTER att personen ifråga har gjort något mot mig.
Och jag skulle kunna göra detta nu, jag skulle kunna berätta så mycket som skulle kunna förstöra och svida. Men nej... jag anser mig vara en BÄTTRE, MOGNARE och allmänt MER UNDERBAR människa än dig.  Så FUCK YOU

Tillåt mig att skratta, om inte hånle.


Nu ska jag snart hem, det är sista dagen på trafikskolan för sommaren idag. Det känns alldeles magnifikt!

Hur har man blivit som man har blivit?

Sitter här och funderar på vad som har gjort en till den människa som man är idag....

Jag skulle nog beskriva mig själv som en generös, lite halvtokig tjej med hjärtat och hjärnan på det rätta stället (för det mesta). Jag kan nog misstolkas som lite egenkär, men jag bryr mig mer om människor än vad de tror. Jag analyserar allt på tok för mycket och det tar oftast flera timmar att komma på en riktigt bra plan.
Jag hatar felsägningar och felstavningar även fast jag själv är expert på det.
Fråga min man (det är nog den enda anledningen till att han är ihop med mig, alltså att han får skratta när jag säger helt sjukt tokiga saker)  Exempel är:
Höronpluggar, jag slack på knappen, babylen som en rumpa m.m. Lovley.

Jag är nog skadad när det gäller män, jag behöver sjukt mycket bekräftelse.
Jag har nog egentligen haft en jävla tur som hittat Johnny, vet inte riktigt vad jag gjorde för att det skulle lyckas där?! Jag har ju misslyckats så många andra gånger liksom?!

Man formas nog grymt mycket av sina föräldrar, och eftersom min mamma både har varit far och mor så är jag säkert grymt lik henne. Hon är ju oxå expert på att slå sig, lita för mycket på folk för att sedan bli besviken OCH göra heltokiga saker. Hahah jag måste bara berätta en sak som min mamma gjorde en gång, detta kommer jag aldrig glömma.

Det var första gången som min kompis Carro (kristi brud) kom hem till mig (bodde alltså hemma hos min mor). Vi gick in genom dörren och hälsade på mamma, jag spanade in i köket... såg då att mamma hade nya gardiner, det skumma var att jag kände igen dem från någon annan stans. Stod och funderade en stund för att sedan utbrista :
-"Men mamma, har du sytt gardiner av duschdraperiet"
Och som mamma alltid säger så säger hon sedan -"Vadå?" Man tager väl vad man haver!"


Jag tyckte det var lite sådär småpinsamt medans Carro bara skrattade lite nervöst och kikade på mamma och mig.
Ja, som sagt.. min mor är väldigt speciell. Måste ju bara säga att det var ett skapligt nytt duschdraperi i lite mer tygmaterial, inte sånt där plastigt. Hähä.
Åhå vad jag älskar dig mamma.

Något som jag brukar fundera på gällande min uppväxt är tiden i början av högstadiet. När jag började var jag grymt osäker, tyst, tyckte jag var tjock och ful och för övrigt inte hade så mycket att komma med.
Sedan så började jag kika på MTV, eller jag hade kikat på det förut. Såg där en video med Eminem, det var en av hans första. Jag fastnade direkt för denna otroligt söte och kaxige man och önskade mig hans skiva. Lyssnade på den natt som dag och lärde mig texterna. Han sjöng om saker som "I Am whatever You Say I Am, If I Wasen`t then Why Would I Say I Am" Han hade en "ta mig som jag är, eller dra åt helvete" stil.
Och det fick mig att bli mycket mer självsäker på något sätt, jag började våga att ta för mig och stå för den jag var.
Det är heeelt sjukt hur man kan bli så påverkad av en artist, men jag är glad för det. Det fick mig att få mer vänner och bli den jag är idag.

Hahah okai att det gick lite till överdrift och att jag ville bli hiphoppare där ett tag, haha shit vad pinsamt. Fast det finns ju iofs inget snyggare än män i hiphopkläder. Grrr.

Nej, nu ska jag nog lyssna på lite gamla låtar av min käre Marshall Mathers <3

Hata Sasha Baren Cohen!

Jag satt precis och läste mig igenom tidningen på afonbladet.se
försöker läsa tidningen på ett eller annat sätt en gång om dagen. Tycker det är mycket viktigt att vara allmänbildad och veta vad som händer runt om i världen. Jag har dock förstått att detta inte är viktigt för alla :p

Läste iaf om det här planet med 228 passagerare som försvunnit utanför brasiliens kust, läskigt som fan att ett plan bara kan försvinna sådär, utan nödanrop eller ngt. Men ligger inte bermudatriangeln där utanför någonstans?! Tror fan att det är dennes orsak isf. Haha sällan jag jag mina spökerier, men jag har sett många dokumentärer om denna underliga triangel och tror absolut att det är något konstigt med denne! Skänker iaf några tankar till de anhöriga, för det finns ju nog inte så stor chans att någon överlevt denna händelse. Om det inte är värsta LOST grejen eller ngt, hrmm vem vet.

Kollade oxå på NyhetsTV, de sände från MTVgalan och visade när Sasha Baren Cohens nya karaktär gjorde entrè, rakt i Eminens ANSIKTE. Sasha var iklädd ett linne och vingar. Till nederdel hade han endast en suspensoar. Han flög över publiken och firades helt plötsligt ner rakt på Eminen. Sasha låg då upp och ner i Eminens knä med Em`s huvud mellan sina ben och skinkor typ. Eminem blir skitförbannad medans sasha säger "nice to meet you eminem".
Eminems bandmedlemmar ifrån D12 sliter bort denna fjant medans Em rusar ut från galan.

Jag blev så jävla förbannad när jag såg detta! Hur fan kan MTV gå med på ngt sådan, att en artist får förnedra en annan på detta sätt. Vem fan vill ha huvudet mellan en hårig mans ben? Irak eller var fan han är ifrån?! Jävla äckliga jävel! Hoppas han får en ordentlig anmälan, stämmning eller liknande.
Har aldrig gillat denna Cohen, tycker han är motbjudande och har ingen humor för fem öre. Om jag hade lite makt och var kände skulle jag mer än gärna göra allt för att förnedra denne "man". Menmen nu är ju jag obetydlig så jag kan inte göra så mycket mer än att dissa hans saker totalt.

Blä.

Ikväll hoppas jag på att Johnny vill åka med mig för ett premiärdopp, det är ju så ruskigt varmt. Uff.
Nejfan. Nu ska jag spana vidare. Hej.

RSS 2.0