Snuviiiiig + Öland :D

Idag är jag sjuk, hatar det. Kände att halsen kändes konstig igår, jobbade dagtur.. sen kom Johnny och hämtade mig och vi drog till hans lägenhet och diskade m.m in på sena kvällen. Fixade käk, och åkte hem till mig. Kände inget särskilt av ngn sjukdomskänsla... men när jag vaknade imorse så var det värre :( Ont i hela huvudet och nacke + halsont och lite snuva. Men drog iväg till jobbet eftersom det är så jävla svårt att få in folk såhär på sommaren, och när typ 4 stycken till är sjuka.. konstigt om jag blir det då, haha.
Aja... pallade tills kl 11, sen tyckte de andra att jag såg halvdöd ut och skickade hem mig.
Möööööös med babe en stund som fortfarande låg i sängen när jag kom hem :P och sedan har jag fifflat lite med att städa o tvätta (helt emot min vilja) men var ju tvungen eftersom vi åker måndag morgon till ÖÖÖÖÖÖÖÖLAND
ska bli så jävla skönt, som tur är så är jag ju inte dödssjuk, och jag ska fan dit varesig sjukdomen vill lr inte !!
Sen har jag ju kurerat mig idag, och imorn blir det likadant =)
Menmen, måste fixa bröd o ost oxå, så jag kan göra matsäck som vi ska ha med oss. Och sen såklart att packa, fyfasen... jag tar jämt med mig FÖR mycket, ALLTID. när jag kommer hem igen, och ska plocka ur skiten.. så är alltid endast typ hälften av packningen använd, haha jag är störd. Menmen tror det är ngt fel i ngn gen av ngt slag, haha. kan inte hjälpa det, liksom man måste ju ha med sig typ 3 olika par skor... massa med kläder för alla sorters väder, OCH extrasaker om man typ gör sönder ngt, lr vem vet ! man kanske rent av råkar elda upp hälften av kläderna. ALLT KAN HÄNDA. Haha aja, som tur är så har Johnny en kombi ;p höhöhöhöhöhööhöhööhöhö
Nej nu ska jag nog bege mig till sängen... trött som få, men vet d fan om det går att sova. AJa hejhopp iaf.


Bläääääääääääääää

Precis som det står på Klipens skinnjacka "BLÄÄ" så är det verkligen, Blääääääääääääääääääääääää
Har massa jobbiga tankar i skallen idag... och inte kommer jag fram till ngt vettigt. Någon som kan skänka mig några tusen kanske?!
Och så saknar jag Johnny, skulle bara ha velat  kramas massa med honom inatt och imorse, det hade gjort allt så mycket lättare. Hoppas han har det roligt i Falkenberg iaf !
Nu ska jag dra iväg o jobba, för en gångs skulle så känns det faktiskt skönt att gå iväg, bara för att tänka på ngt annat liksom, iaf under några timmar!
Jag hatar pengar.

Tårar för första gången...

I fredags grät jag framför johnny för första gången, brukar inte gråta framför folk i första taget ...
Det var sådär hemskt så man tom hulkade och inte kunde prata, ursch. Först försökte jag komma undan med att det var allergi haha, gömde mig på toan.. och sen ner i hans rum och la mig i sängen. Självklart fattar ju han att det var ngt, så då kom han o tröstade mig :D kände mig som en supertönt typ, haha som sagt, det är fan inte kul att gråta. Men nu har han sett det oxå ;P haha, och det hade han väl gjort förr lr senare ändå. Och när jag väl har börjat grina, så är det skitsvårt att sluta ju, och så blir man röd som en tomat, alltså nu menar jag inte sådär som normalt folk blir.. utan jag blir illröd om näsan och ögonbrynen! svullnar upp och ser ut som ett riktig mogen tomat typ, ni få som sett mig gråta vet !! Pinsamt värre hihi.
Tänker ens inte ta upp varför jag grät,det ska faktiskt ni skita i ;P mohahahaaaaaaaaaaa.

Var i hans lägenhet igår och packade upp lite, såå fin den har blivit. Han och hans pappa är grymt duktiga!
Men nu har han åkt till Falkenberg med hans bröder och pappa, de ska vara där tills på torsdag *sakna* och jag kan ju inte följa med eftersom jag ska jobba :( men efter helgen blir det iaf ööööööööland weeeeehooo, ska väl vara där i 4-5 dagar typ, får se hur länge vi pallar :P

Nej, nu ska jag sova en stund tror jag faktiskt.. sen hem till morsan och laga käk med henne.

Ha det allihopa !! Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss



Ibland kommer jag på mig själv med att bara sitta och titta på honom... Han är den finaste någonsin, bara min.
Älskar dig Johnny.




En "Pushover" ?

Vi har alla olika personligheter, det är ngt som inte är så konstigt. Men vad fan är det som egentligen formar oss till de vi blir och är ? Är det omgivning, yttre omständiheter, familj och vänner, upplevelser lr rent utav gener?!
Jag är en lugn person, som försöker ta det mesta som det kommer och inte stressa upp över småsaker. Men ibland undra jag, är man för lugn? är man för lätt att styra?
Jag har aldrig sett ngn anledning i att bråka om småsaker, bättre att vänta en liten stund, och sen är det liksom över. Jag tror jag ÄR sån som människa, inget som man kan göra ngt åt liksom. Men ändå så vill jag sätta min ståndpunkt och visa vad jag vill och behöver.
Har funderat över det här när det gäller mina kompisförhållanden, och även med familj och jobb. Men jag är mycket mer bestämmande och kontrollerande när det gäller familjen och jobbet, då visar jag verkligen hur jag vill att saker ska bli gjorda och får oftast som jag vill, tror det lr ej ;P

Aja skitsamma, detta är bara ngt som jag har funderat på. Men men...
nu ska jag laga käk, blir hamburgare och klyftpotatis :D namnam.
Hejhopp.

Älskar dig johnny.


Bara för att....

Shit, klockan är 05.51. Har precis pussat min karl hejdå som skulle åka o jobba, stackarn. Har varit vaken sen typ fyra jag, ursch lite problem att sova. Men det känns fan så mycket bättre när man har en arm som håller om en och några lugna andetag som kittlar i nacken och på halsen. Då gör det inte så mycket om man inte kan sova, faktiskt.
Har världens skallebank, tror det är pga den höjda medicineringen. BLÄ

.
Fick en superfin orkidè av Johnny igår, den värmde som fan =) Tack älskling
 

 




Nej, om man ska käka lite frukost när man ändå är uppe, längesen jag käkade det :p
Glo på tvn lite, och sen försöka sova ett tag till, tror det blir en bra idè.
Kram O Godnatt (godmorgon)






RSS 2.0