Joho du. Mår illa.. pain in my back o massa sånt.

Jaha då, idag har man jobbat. Totalt snurrigt på jobbet idag asså, Tilda fifflar och försöker konversera med sjuksköterskor och tycker synd om boende. Inte en allt för ovanlig syn. Haha nej men jag tycker det är skitkul att spekulera i vad som kan vara fel.. föreslå och sen utbyta tankar med de andra. Menmen.. vet inte hur det blev snurrigt idag, grymt mycket att göra iaf.. blir så när nåt händer.. då knasar allt till sig liksom. Har haft grymt ont i ryggen oxå... har haft det sen igår. Gjorde nåt knas när vi skulle lyfta en tant från rullstol till säng, denna tanten kan gå och stå helt normalt.. behöver bara lite puttpå.. men när vi lyfte henne så vek sig benen så det var att bokstavligen lyfta och släpa tanten till sängen. Inte så kul direkt.. egentligen ska man sätta ner dem på govlet när de blir sådär, men vem fan har mage och samvete till att göra så?! Knappast jag iaf..
Menmen så nu är min rygg knas =(
Har ju problem med den annars ibland oxå eftersom jag är överrörlig i leder.. och hamnar då i felställningar i knän, rygg, handleder o såna ställen. Men man lär sig ju att leva med det iaf. Men nu är det jävligare, men det går över juh!!
Så efter jobbet satt jag här en stund sen gick jag o la mig o vilade ryggen, självklart slocknar jag, men hade inte räknat med att sova i 3 timmar !! Så nu är man vaken igen ;P haha.. mår illa som en gris, vet inte varför. Har ingen lust att åka på magsjukan, den går på en annan avdelning nu och sprider sig skapligt lätt tyvärr. men jag brukar klara mig från den.. blir bara pissig i magen, och det går ju att avhjälpa relativt snabbt liksom. Så håll tummarna för mig !


Har varit på ungdomsmottagningen idag och fifflat lite oxå ;P Barnmoskan där är så jävla bra, älskar henne! Hon dömer en aldrig och har alltid tid.. guld som fan!
Hon gav mig ett gäng kondomer med smak och sa "sådär, nu kan du ha kul" HAHA asbra. Hrmm undra om de smakar gott, hrmm.. höhöhö.

Nejfan kolla tv nu, kommer väl aldrig kunna sova eftersom jag sovit massa. Suck.. ska ju upp 6 imorn och worka igen.

Annars så är väl läget under kontroll typ. Hatar män.. men det gör jag ju ofta så ;P haha. Hejhopp.


Haha.. fri från anklagelser ! Där fick ni era jävlar !

Förundersökning nerlagd - gärningen inget brott.

Haha behöver jag säga mer eller? Där fick ni jävlar slynor som trodde jag var missbrukare. Ni har ingenting mot mig! Och du som "tjallade" på mig, känns det bra nu lr? känner du dig inte lite dum? HAHAHA jävla fitta. Och stackars snyggsnuten.. haha jävla bastards. 
Detta gjorde ju lätt min dag ! MOHAHAHAHA
image41

Precis som vanligt.. samma sak om och om igen.

Jaha.. så hände samma sak igen. Var väl bara en tidsfråga antar jag. Vet ju att det inte håller i längden. Men ändå varje gång som är man blåögd och dum. Menmen jag tror att detta är lika bra och att det förblir såhär. Jag orkar inte mer skit. Jag mår illa och vill kräkas, tårarna rinner ner för mina kinder ännu en gång. Men ändå så känner jag inuti att detta kommer flyga förbi och försvinna relativt snart. Jag blir mest arg på mig själv, på min dumhet och naivitet. Tänker inte vara nån självdestruktiv patetisk fjolla nåt mer. Vet att jag är Stark! Vet att jag är bra och förtjänar det bästa ! Jag älskar min familj och mina vänner, och ingen.. ingen.. inte ens du kan ändra på det !
Tänker inte tycka synd om dig, och tänker inte ha nåt överseende med det du håller på med. Du är mycket medveten om hur du är, vad du säger och vad du gör. Kanske vill du inte vara sån egentligen, men du ÄR sån. Och jag tror tyvärr inte någon lr något kan ändra på det.
Det är mycket dags för mig att släppa detta.. släppa allt och radera det förflutna. Det som hänt och det som var finns inte mer. Du finns inte mer. Hejdå.


image40




Nere, Ensam, Trött och allt och lite till.

Fan vad är det med mig idag? Jag känner mig totalt förstörd, både inombords och kroppsligt.. Otroligt tråkigt att vara hemma igen, saknar pappa, småsyskona och de andra redan <3 Helt sjukt hur svårt det är att inte träffa sin familj ofta. Det tar så jävla mycket.

Ibland funderar jag över varför jag gör som jag gör och tänker som jag tänker. Nu menar jag inte att det är något dåligt med mig.. men liksom det är intressant i att spekulera i saker och hitta anledningarna till beteendet.
Jag vet att det finns anledningar till alla saker, att man gör saker av en orsak. Kanske inte en orsak i nuet men nåt som hänt för längesedan..
Nåt som jag vet är iaf att jag är en smula självdestruktiv och har en skev bild av killar. Men det är nåt som jag arbetar med och jag tror oxå att jag har hittat orsaken till.
Har ju aldrig direkt haft nån pappa, lr jooo min pappa har ju alltid funnits där.. men inte regelbundet, inte som en pappa ska vara. Har träffat han typ högst 4 ggr om året, och utav det så får man inte någon riktig fadersbild... Han har ju alltid ställt upp för mig när det varit något, men jag känner ju inte min pappa som andra gör. Det vet jag.
Har ju alltid haft tommy oxå.. utan han vet jag inte vad jag hade gjort. Men han har haft sina problem, och det har varit svårt för mig att handskas med dom, men jag älskar både Pappa och tommy för vad de är. Ingen är mer än människa.
Men jag tror denna avsaknad av en riktig "fadersfigur" förklarar vissa av mina handlingar och tankar i dagens läge. Skyller inte på det, vet ju inte om det är så egentligen. Men jag tror man kan skapa ett beteende som kanske inte är så bra för en själv, och inte heller de runt omkring en. Tror man lär sig mycket av hur en man och en kvinna ska vara i att ha bra föräldrar..

Men nejfan jag vet inte.. bra skumma tankar detta alltså, men skönt att skriva av sig lite.
 

Jag vet iaf att jag är lite fucked up i skallen, men vem är inte det?!

"jag vet att det inte är nån idè, det är bara att försöka att glömma och börja om på nytt"



 

I'm sick of the tension, sick of the hunger
Sick of you acting like I owe you this
Find another place to feed your greed
While I find a place to rest


image38

I am a dreamer and when I wake, you cant breake my spirit. It`s my dreams you take

Can someone pick me up now?! I need it so bad

Jag måste sluta hålla på som jag gör, det funkar inte i längden.

image39

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


When I cried you wiped away all of my tears
When you scream I'd fight away all of your fears
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along








@ Öland =)

Åååh det är fan som att ha semester att vara här alltså. Mycket skönt.
Åkte ju tåget kl 11 igår morse, skulle vara 3 byten (pappa hade bokat fel, det brukar annars vara 2 byten till kalmar) Aja.. iaf.. krånglet började redan hemma i Hallsberg där tåget var försenat 15 minuter.. o sen blev det bara kaos. kom bara till alvesta med tåg, sen blev det buss till emmaboda och taxi från emmaboda till kalmar. SUck.. hatar när det blir krångel fan ! Menmen jag kom fram.. dock en timma sent men med gott humör. Var underbart att träffa pappa och småsyskona såklart, ack vad stora de blivit !! Ojojoj.. åkte hem till deras nya hus o spanade runt lite, mycket fint. Sen käkade vi lite och sen så bar det av till Öland =)
Pappa och de har ju både hus på Öland och i Kalmar, och sen bor farmor, farfar, två fastrar och kusiner här. Så det är mycket folk att hälsa på. Och alla är glada för att jag är här *asnöjd* hihi.
Menmen.. somnade som en stock skapligt tidigt iaf.. men helvete vad jag inte är van med "huskyla" det är sååå jävla kallt, man är ju liksom van med lägenhetsvärme och sån finns det ju fan inte här. Hemma kan jag gå runt nude utan att frysa, och här har jag liksom 40 tjocktröjor och raggsockor. Sov med 2 täcken inatt haha. Men det går.. kanske bra att frysa lite, säkert inte dåligt iaf !
Har varit nere vid farfars sjöbod och varit hemma hos dom och spelat poker, det är tradition när man kommer hem till dom !! Smällde smällare med småsyskonen nere vid sjön oxå, haha det är alltid lika kul att få vara barn igen =) och det får man när man kommer hit,. behöver varken bry sig om pengar, mat lr städning. SKööönt som fan !! Bara vara liksom...

menmen.. sen vet jag inte vad jag ska göra resten av vistelsen, men det blir väl att umgås med alla här typ ! Och sen ska vi dra till kyrkogården imorn och hälsa på lite avlidna släktingar. Sakna gammelfarmor, Frasse, Elsa, Roy och SvenGunnar <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Menmen nu ska vi nog se en film tror jag, och sen blir det nog till att sova, man går ju upp så tidigt här haha.. uff pappa väcker ju en typ mellan 8-9 varje morgon med frukost o så. Mycket braaau.

nej vi hörs.. bilder från min tripp kommer på bilddagboken och även här tror jag !! Men det blir när jag kommer hem!

Hare bra. Puss o kram .. och du.. HÖR AV DIG FAN !

Hemska sjukdomar, trötthet och resfeber.

Idag har jag ju då varit och gästspelat lite på en annan avdelning. Skulle gå bredvid så jag kan timvika där oxå =)   Självklart kunde jag  inte sova på hela natten, har stOra problem med att sova i vanliga fall tidigt, och nu var jag nervös för att jag skulle dit oxå. Sucket.. aja. kom upp iaf, även om jag hade stora funderingar på att ligga kvar i sängen och slöa hela dagen. menmen.. Var en intressant dag.. men fy och huva vilka otäcka sjukdomar det finns.. fanns människor där med två ruskiga sjukdomarn. En hade ALS en nervsjukdom som äter upp muskelns nerver i hela kroppen, och det finns inget  botemedel lr medicin mot det, det enda lindringen som man kan få är smärtstillande och andningshjälp.. ni vet.. andningen styrs av en stor muskel som kallas diafragman.. tänk er den muskeln som bara blir svagare och svagare.. andningen blir sämre hela tiden. Vilken jävla ångest ! Vet hur det är att bara få astmaproblem lr allergibesvär så mår jag skitdåligt för att det påverkar andningen så illa. Urscha, stackars människor som får det alltså..
Sen var det en som har den fruktade "sjukhussjukan" MRSA. Ni har säkert hört talas om den, den som spridit sig ordentligt och även tagit död på många eftersom det inte finns nån antibiotika som biter på dessa stafylokocker. Otäckt som fan, som tur var så var denne inte så smittsam nu.. men det är ändå hårda restruktioner på omvårdnaden och sjukvården.. Blir lite smånojjig, tänk om man skulle bli smittad alltså.. men chansen är minimalt liten om man bara följer den särskilda hygienen.
Min skräck att åka på nån sån där sjukdom som ej går att botas.. otäckt.. och med min otur så skulle det inte förvåna mig om jag får nån sån inom några år. Men då tar jag lätt livet av mig ! inte en chans att jag skulle fortsätta leva med en sjukdom som tex ALS lr Parkinson. ALDRIG.

Aja.. personalen verkade iaf gilla mig .. de sa "men varför har inte du kommit hit tidigare för o jobbat" tyckte jag var skitkul att höra. Vill ju vara där lite iaf, okai att jag trivs jättebra där jag är nu, men man kan nog lära sig mycket om olika sjuksomar, vård och medicinmetoder där inne. Finns ju massa saker som man aldrig sett förut liksom !! skulle kunna gå runt o kika på alla sjuka människor i flera timmar och sen sitta och läsa i deras journaler ! haha sällan jag.. tror jag är en liten doktor ;P

Aja slutade iaf vid 16.. sen gick jag o handlade lite skit, och sen hem och tvätta direkt. Åker ju imorn =) Öland here I come ! Ska bli skönt som fan, hatar att åka det där jävla tåget bara.. 3 byten dit och 2 hem =( suck.. orka.. och sen måste jag gå upp massa tidigt och hämta tvätten innan jag drar. Sen ska man duscha o massa sånt skit med. Stora sucket.

Nejfan.. men bara så ni vet så är jag borta tills Söndag.. Finns att nås på telen både genom att ringa och smsa =) och detta är såklart riktat mot mina vänner ;P
Annars skulle ni ju antagligen inte ha mitt nummer liksom. Mohaha. Nejfan hoppa in i duschen nu, packa de sista sakerna och sen sOOva! Godnatt Och Pussis.


"Me like u alot "





Hemska sjukdomar, trötthet och resfeber.

Idag har jag ju då varit och gästspelat lite på en annan avdelning. Skulle gå bredvid så jag kan timvika där oxå =)   Självklart kunde jag  inte sova på hela natten, har stOra problem med att sova i vanliga fall tidigt, och nu var jag nervös för att jag skulle dit oxå. Sucket.. aja. kom upp iaf, även om jag hade stora funderingar på att ligga kvar i sängen och slöa hela dagen. menmen.. Var en intressant dag.. men fy och huva vilka otäcka sjukdomar det finns.. fanns människor där med två ruskiga sjukdomarn. En hade ALS en nervsjukdom som äter upp muskelns nerver i hela kroppen, och det finns inget  botemedel lr medicin mot det, det enda lindringen som man kan få är smärtstillande och andningshjälp.. ni vet.. andningen styrs av en stor muskel som kallas diafragman.. tänk er den muskeln som bara blir svagare och svagare.. andningen blir sämre hela tiden. Vilken jävla ångest ! Vet hur det är att bara få astmaproblem lr allergibesvär så mår jag skitdåligt för att det påverkar andningen så illa. Urscha, stackars människor som får det alltså..
Sen var det en som har den fruktade "sjukhussjukan" MRSA. Ni har säkert hört talas om den, den som spridit sig ordentligt och även tagit död på många eftersom det inte finns nån antibiotika som biter på dessa stafylokocker. Otäckt som fan, som tur var så var denne inte så smittsam nu.. men det är ändå hårda restruktioner på omvårdnaden och sjukvården.. Blir lite smånojjig, tänk om man skulle bli smittad alltså.. men chansen är minimalt liten om man bara följer den särskilda hygienen.
Min skräck att åka på nån sån där sjukdom som ej går att botas.. otäckt.. och med min otur så skulle det inte förvåna mig om jag får nån sån inom några år. Men då tar jag lätt livet av mig ! inte en chans att jag skulle fortsätta leva med en sjukdom som tex ALS lr Parkinson. ALDRIG.

Aja.. personalen verkade iaf gilla mig .. de sa "men varför har inte du kommit hit tidigare för o jobbat" tyckte jag var skitkul att höra. Vill ju vara där lite iaf, okai att jag trivs jättebra där jag är nu, men man kan nog lära sig mycket om olika sjuksomar, vård och medicinmetoder där inne. Finns ju massa saker som man aldrig sett förut liksom !! skulle kunna gå runt o kika på alla sjuka människor i flera timmar och sen sitta och läsa i deras journaler ! haha sällan jag.. tror jag är en liten doktor ;P

Aja slutade iaf vid 16.. sen gick jag o handlade lite skit, och sen hem och tvätta direkt. Åker ju imorn =) Öland here I come ! Ska bli skönt som fan, hatar att åka det där jävla tåget bara.. 3 byten dit och 2 hem =( suck.. orka.. och sen måste jag gå upp massa tidigt och hämta tvätten innan jag drar. Sen ska man duscha o massa sånt skit med. Stora sucket.

Nejfan.. men bara så ni vet så är jag borta tills Söndag.. Finns att nås på telen både genom att ringa och smsa =) och detta är såklart riktat mot mina vänner ;P
Annars skulle ni ju antagligen inte ha mitt nummer liksom. Mohaha. Nejfan hoppa in i duschen nu, packa de sista sakerna och sen sOOva! Godnatt Och Pussis.


"Me like u alot "





Lost in my own mind..

Jag börjar blir riktigt trött på min snurrighet i huvudet, vet knappt vad som är ut lr in längre. Känner mig förstörd i hela kroppen.. förstår inte varför jag försöker gång på gång när det nästan alltid slutar i katastrof?! Menmen.. hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det ♥

Helgen har varit bra, jobbade fredag och söndag. Lördag möööös jag, det var trevligt. Lr?!
Jadu dagboken.. jag vet d fan vad som händer med mig.. men denna känsla som varit där förut gör sig väl påmind igen, och det får mig att rysa i hela kroppen, på både otäckt och mysigt sätt. SUCK.




" I rather live for 1 minute.. 1 minute with your mouth next to mine, 1 minute of your smile and laugh, 1 minute of your touch, 1 minute of hearing your heartbeat, 1 minute of feeling that I love u. I rather live only that minute than a lifetime without it " 


image36



Om 2 dagar så åker jag.. ska bli så skönt, behöver komma ifrån mina egna tankar ett litet tag känner jag.. underbart att träffa pappa, syskonen o hela släkten <3 längtar otroligt mycket. Men jag ska ju jobba fram tills dess, så det går nog fort tror jag allt. Ska var på avd 2 imorn och gå bredvid, ska bli spännande som fan, men nog skapligt tufft. Aja ordnar sig..

Guuuud vad emotional jag är idag.. känner känslorna flöda igenom hela kroppen fan. FAN FAN FAN, varför gör jag såhär?! träningsvärk i hela magen o sidorna. hrrmff, haha. Illa.. Nej ska nog drömma mig vidare en stund nu innan man drar till worket.. drömma om att du låg där.. suck. Hejdå.



Pick me up now, I need u so bad.

Inatt har jag haft skitjobbiga drömmar verkligen, fattar inte varför du ska hemsöka mig där?! Att du inte bara kan raderas liksom.. förstår inte.
Skitdag idag, vill bara att den ska vara över ärligt talat, ser ingen nytta med en sånhär dag överhuvudtaget. Har typ försökt att ignorera den hela dagen, men då får man ju gulligullsms "ha en bra alla hjärtans dag" o blablabla, visst är det fint att nån tänker på mig men faaaan! Hata !
Beställde en ny telefon för att göra mig lite gladare idag, mitt abbonemang går ju snart ut så då kan man ju plocka ut en ny mobil och förlänga skiten.. blev en Sony Ericsson w660i
Gillar den som fan redan haha.. Men men man får ju vänta i typ en vecka innan den är här tyvärr... hoppas jag får den innan jag ska åka iaf !
                                                                                                                                     

Och en av mina kompisar uppmuntrade mig väldigt mycket på msn tidigare idag.. fick ett litet msnmess där det stor "Omg, do u know that sperm kind of freezes when it hits cold water" jag fick hysteriskt skrattsammanbrott och tvingade jäkeln att ta en bild på skiten.. haha skrattade ännu mer när jag fick bilden, ser typ ut som nåt vattendjur lr nåe, hihi underbara människa, tack för att du visade mig din sperma ! Haha vi måste ses snart igen Jani --<-@


Hahahaha !


Nejfan resten av dagen blir väldigt slöööö, är så ruskigt godissugen så det blir väl kanske att pallra sig till bankomaten sen o köpa lite candy. Fan hatar dagarna innan  man ska ha the period, blir sååå jävla suuugen.! Damndamndamn. Kanske ska kolla några filmer oxå.. hrm..
Nejfan orka mer med detta bloggande för idag *not*
*vill kramas med dig nu, du vet vem du är*











Försöker att bekämpa mörkret genom att stänga ute ljuset...

Idag så kom jag på en sak.. det är alla <3 dag på torsdag :S hatar såna dagar.. en dum ursäkt för att man ska köpa ännu mer saker och gynna affärerna ännu mer. Vad fan kan inte älskande visa sin uppskattning på vilken dag som helst för?! Jag tror det blir mycket mer spännande och fint då, än att ha en bestämd dag då man MÅSTE vara underbar. Nej.. alla <3 dag suger ! Får bara oss som inte har någon att känna oss ännu mer ensamma.... fan.
Likadant är det med morsdag, farsdag och alla såna kommersiella dagar, jag HATAR dom. Hur känns det för de som inte kan få barn? som har haft barn som dött? Jag tror dessa dagar gör folk mer ledsna än glada. Bojkotta ffs... jävla affärsskit !
Miriam smsade iaf nyss och ville fira torsdag med mig, och det tackade jag mer än jag till. Vi ska promenera, äta gott och kolla en film... kan bli mysigt. Känns bra som fan att jag har henne där igen <3 Love her.

Bättre att fira dagen med en kär vän..

Aj jag har ont i magen.. jävla piller.. hrmm..

Snackade med papi idag, han skulle skicka biljetterna till mig idag, nu är det inte så lång tid innan jag åker till öland. Onsdag nästa vecka <3 ska bli skönt som fan. Farmor o Farfar hade blivit skitglada.. weeeeiii kan det bli onsdag nu lr?


Aja ska käka lite snart, ska bara orka mig ifrån datorn.. seeeg som fan i kroppen. Ledig imorn med, skööönt. Nej nu blire o fixa käk sen änglarnas stad <3


Hej hopp.

image29




"if they could put one man on the moon, why not put all of them there?"









Happ. Trööööööt.

Vaken tidigt, säkert bra hihihi. Idag ska jag trudelutta ut en sväng på ett ärende, kan ju vara en idè kanske. Annars så ska jag nog se änglarnas stad idag, sååå bra film <3 och aslänge sen jag såg den fan, en sån där super duper gråta film. Och det kan vara skönt att gråta ut ibland juh !
Nej nu ska jag slöa i sängen en stund till sen ringa, hatar teletider! Tar hur lång tid som helst innan de öppnar fan. Aja. Skriver väl sen antar jag. Puss o hej

HjärteSkadad?! Klamydia i ögat?!

Imorse vaknade jag av mitt ena vänstra ögonlock var ca dubbelt så tjockt än vad det brukar vara. Och som vanligt när jag upptäcker saker som  jag inte vet vad det är, så tror jag alltid det värsta. Min första tanke var att jag fått klamydia i ögat, det kan hända ! klamydia kan sätta sig på alla slemhinnor. Scary lr whooot? Menmen.. vet fortfarade inte vad det är, gör ont som fan o kliar och rödar sig.. slyna, hatar  irriterande saker fan! morsan  var dock över en sväng med en bra ögonsalva, ska kleta på den snart. Den är gul, så då ser man ut som en kläggretard i hela ögat sen.. myyyyysigt.

Har jobbat sen 7 imorse, gick skapligt bra faktiskt.

Haha och fått de roligaste smsen under denna natt/morgon/dag på väääldigt länge.
Ni ska få ett utdrag: "tänka på vad du ska göra med den där i kvällen kommer vilka idag e de nått jag har gjort å så" "nu å drog jag mig bara ut och forsan" Haha du är så jävla störtskön Peter. Kan dock inte skriva hela skiten :p haha.. Har skrattat så jag gråtit. Lite snurrig.

Och igår hade jag ett sånt kul samtal, skrattade fan så jag kiknade.
-" Hon for runt som ett jävla skatknull"
-" Haha vadå skatknull?
-" Har du aldrig sett ett par skator som knullar, de flyger runt i hela björken och det bara flyger löv "
-" (Mathilda säger detta med tårarna sprutandes av skratt) - Hahahaha nej faktiskt inte, får väl börja kolla i träden.
-" Ja det tycker jag, bara du inte blir nån jävla ornitolog"



Ärligt talat, jag tror jag skulle dö av skratt, det var sååå jävla kul. Tack Göran, du gjorde min kväll --<-@



Bästa låten just nu "Lazee - rockaway"

Aja.. jag och Nettan kom på en sak igår. Min hjärna och mitt hjärta är nog skapligt skadat. Kommit på att jag inte vågar tror på nåt längre, inget som är posetivt angående mig iaf. Man blir nästan lite rädd när man inser saker som detta. Även fast nån säger en sak 3 ggr.. som man inte borde säga om man inte menar det, så tror fucked up Tilda att denne ljuger. Hon vågar inte tro, inte hoppas.
Fan mitt förtroende måste vara nere i botten.. menmen det är påväg att byggas upp. Men det kommer nog dröja lång tid innan jag vågar hoppas på nåt. Illa som fan.. men jag vet ju vad/vems fel det är. Skitsamma, gjort är gjort. 

Nej nu ska jag faktiskt unna mig en liten nap. Naaaaana gott ska jag göra, med kladdskitsalva i ögat. Uffa. Ledig imorn och på tisdag, niiiice shit. 

Hejhopp kanske skriver en trudelutt senare. Puss
 

Be my Penguin

image26


???????

Hrmm.. komplicerat.

Känns jävligt komplicerat nu, men jag vet inte vad det känns komplicerat med dock.. hrmm..
Vill inte direkt släppa lös mina tankar här, tror många skulle missuppfatta det tyvärr... sitter lite i kläm just nu och förstår inte så mycket, men det löser väl upp sig snart hoppas jag! Dessa män alltså.. de bringar mycket problems.

Dagens ros går till Johan... du vet varför..

Hrmm.. jobbade ju igår då, seeeg kväll som fan . gick typ bara och gäspade. Sen drog jag hem till en kompis och sen vidare till cedars för att dricka några öl. Men man ska fan inte gå ut när man är så trött ! 

Är kompis med Miriam iaf, vi har sagt förlåt till varandra, känns skönt som fan. Askul att träffa henne och de andra igår. Bejan, peter, malin, boväng m.m

Och P. vad fan, tror du jag bryr mig för om din jävla skit?! Om du ska hålla på sådär, så låt mig vara ! Vill fucking inte veta. OK??!!!!!!!!!!

Nu ska jag dammsuga och äta käk. Skriver senare. Puss Puss

Djupa Tankar...Kåthet och differensen imellan.

Hrmm.. Idag kom jag och tänka på en sak. Människan måste vara en väldigt svag varelse, en varelse som ger efter för sina drifter, för stunden.. för en liten stunds njutning. Och i och med att man gör det, så kan man förstöra det som man håller kärt. Men håller man verkligen det så kärt när man riskerar allt det för en liten stund i himmelriket?
Man kan förstöra sig själv, förstöra nån annan.. och både och på samma gång, allt för att man släpper efter för verkligheten.
En av de tankarna som innebär detta är otrohet. Jag har väldigt svårt för att förstå mig på människor som "lever" med nån de tycker om, nån som de kanske till och med älskar, och sen går man och är otrogen mot denne. Hur känns det liksom? Att ha tankarna på nån annan än den man är med, att riskera en vän, en partner ?! Om man vill nåt med nån annan, så är det inte rätt att vara med den som man är ihop med. Det är både fel mot sig själv, och ännu mer mot den stackarn som tror att allt är så bra, den som till och med kanske har framtidsplaner.

Och sen att röra nån, att röra nån med händerna som man oxå vill ha på nån annan.. det är så jävla FEL.

Och att oxå vara den som bidrar till otroheten, är fel. Man är inte mer än människa, en svag varelse.

Jag är inte guds bästa barn, inte ett dugg. Jag har gjort saker som jag anser vara fel, och jag har tänkt tankar som skulle kunna riskera mycket.. tankar som skulle kunna göra mig glad i studen.. och sumpa massa annat under en lång tid. Men jag har kommit på att det är inte värt det, inte ett dugg. Man måste verkligen börja tänka efter innan man gör lr säger saker. Tänka på konsekvenserna, och tänka på de som kanske står vid sidan av, helt ovetandes om vad som egentligen händer en liten bit bort.. Nej det är inte värt det. 
Man måste tänka efter innan man knullar sönder nån annans hjärta.




Igår snackade jag i telefon i 4 timmar i sträck, det är nog rekord för mig faktiskt. Och i och med det, så är min nacke totalt fucked up idag !! Urscha, mitt straff för verkligheten ;P haha. Haft lite deeptalk med Nettan idag med, skönt. Vi mot världen ;P höhö. 
Kollade på en grym film igår, den bästa på länge den hette the condemned Handlar om en snubbe som ska göra en realityshow via internet, i denna "show" köper han dödsdömda och halvt galna fångar som han sätter på en öde ö. På denna ö, så ska de döda varandra. Den som överlever de andra får pengar och frihet som pris. En otroligt rå och actionfylld rulle alltså. Underbar ! en riktigt killfilm haha. SE DEN ! 
Idag ska jag försöka beta av minst 2 filmer. Har gjort en mapp där jag har filmerna jag ej sett än, och det är 12 filmer, som jag mååååste se. Kan ju inte radera utan att ha sett dom liksom, och jag behöver lite space i min dator. Menmen.. ojojoj detta blev en skapligt lång blogg, och det känns som om jag skulle kunna skriva i fucking evigheter. Hrmm.. Nej måste laga lite käk, idag blir det pyttipanna med stekt ägg... Kan faktiskt vara riktigt gott ibland! Börjar med det nu... Puss O Hej ! 









 


Tisdag.. :)

Uffa, sov inte ett skit inatt. Kan verkligen inte gå o lägga mig tidigt längre, det är helt jävla omöjligt. Det fucking suger att somna vid 3 när man ska upp 6! Men det gick hyfsat bra ändå faktiskt. Aja... iaf. Jobbade på som satan, men tiden gick mycket segt och det var hur mycket som helst att göra ! Menmen. Kristi brud smsade mig vid 11 och ville ta en fika, och det var ju perfekt eftersom jag slutade 11.15. Så jag mötte upp henne på Ica med lille lille Lewi ! Guuud det var den sötaste bebisen jag någonsin sett ju! Bara  3 veckor gammal o så fin. Grattis till en underbar bebis Carro och Tommie !! Satt och fikade i typ 2,5 timma. Hade ju såå mycket att prata om. Fick hålla i han oxå, ville först inte för jag var rädd för att tappa han men det gick jättebra, han låg bara där och gav ifrån sig lite bebisljud ;P
Aja.. nu ska jag snart käka lasagnette, och ikväll blir det softish! Mysigt. Dagen har varit riktigt bra iaf !! skriver kanske nåt sen. puss hej.

Haha.

Jag hoppade över det ena "utmaningen" :P Och den andra "ryker" nog snart oxå. Mohaha.. skysst dag på jobbet idag. Känner mig glad faktiskt =) WOHOOO Sova nu, jobba kl 7 imorn! sen ska jag göra min berömda lasagnette! Grrrrr. Hejhopp

40 dagar och 40 nätter + sluta röka.

Jaani. alla som sett den filmen vet ju vad det betyder. HUVA detta kommer bli tufft! Men jag ska! höhöhö.
Ska röka min sista cigg påväg till jobbet nu oxå, lika bra att köra allt i en smäll liksom!
Aja har inte så mycket mer att säga än att IM GONNA DO THIS

Hejhopp.




Haha bara för att jag är så jäkla fin!

Längtar!

Alltså, kan man inte sakna nån även fast man kanske inte är jätteglad på denne? Tycker jag iaf.. Hrm.. folk alltså. Aja.. bryr mig inte. jag står iaf för mina känslor och säger vad jag tycker!
Hrmm.. trött som fan.. sov inte så jätteskapligt inatt. Menmen.. blir till att gå o lägga sig tidigt ikväll (haha sådär säger jag bara)
Har bestämt mig för att inte skriva så mycket om vad jag gör här i bloggen.. blir så jävla mycket missuppfattningar och åsikter angående det jag skriver. Och jag orkar inte förklara och försvara mig varenda jävla gång jag har skrivit en blogg. Att folk kan ha så jävla mycket åsikter om nån annans liv, helt jävla otroligt! Menmen det är kanske det en blogg är till för?! Det den gör för mig är iaf att jag får skriva ur mig lite.. om allt, och oxå inget! Skönt tycker jag, men man kan visst inte skriva för privata saker har jag kommit på.. kanske dags att skriva en vanlig dagbok kanske. Well.. har varit på kalas idag för Kusin Emely som fyllde 18 år, GRATTIS GRATTIS WOhooo. Snart är det dags du följer med mig ut på zätas ;P Käkade tårta o så.. alltid lika kul att åka ut dit o träffa en liten del av släkten iaf. Jag är nog en riktig familj och släktmänniska när det kommer till kritan. Finns bilder iaf från dagen på min Bilddagbok, länk här till höger ------------------------> Kommentera gärna! men inga jävla åsikter om mitt liv tack.

Den 20:de blir det till att åka till Kalmar och hälsa på Pappa och småsyskona, längtar redan! sen blir det till att spendera helgen på öland med. Får man träffa hela släkten där. Kul som fan <3 har inte träffa dem på väldigt,väldigt länge! Ska kolla tågbiljett nu, sen blir det att beställa imorn när jag  fått stålarna av papi. WOhoo nedräkning börjar. Ska bli så jävla skönt att komma ifrån detta jävla kukställe. Även fast det bara är för några dagar så är det mycket, mycket värt!! nej nu ska jag lägga in bilderna och sen ska jag slappa på soffan en stund. Hare! Pussss pusss..




Love u mum!

Finns det nåe värre än saknad?!

Jag hatar saknad, att sakna någon lr något är det som känns mest. Känns som en ihålighet som inte kan fyllas igen.. inte av nån lr något annat än den lr det man saknar. Det känns som om jag saknar väldigt många och väldigt mycket just nu. Och i och med det, så känns det som om hela jag är ihålig.

Jag saknar dig Chappi, har aldrig kännt en värre smärta än när du gick bort, konstigt men sant. Brukar prata med dig ibland när jag ska sova. Älskar dig mer än nåt annat och jag börjar fan tom gråta nu när jag tänker på dig. Kommer aldrig glömma din min kära vän <3

Jag saknar OP Mina kära klasskamrater, haha så kul vi hade. Har aldrig känt en sån förmåga och vilja att utrycka mig som när jag gick på gymnasiet med er. Saknar alla Lärare. Allra mest Micke, Gunilla och Niklas. Saknar gemenskapen och tryggheten. <3

Jag saknar tiden för ca 4 år sedan Man hade så jävla kul då, träffade massa nytt och spännande folk. Det var fest varenda helg och det fanns alltid något att göra. Man kände sig glad, inga bekymmer och inga krav <3

Jag saknar dig P Vet att det är rätt fucked up mellan oss, och det var ett tag sen nu man hörde dig. Men det är lika bra, men kan dock inte förneka att jag saknar dig massa, tänker på dig ofta. Kommer alltid känna kärlek för dig <3

Jag saknar er Pappa, Viktor och Lina Älskar er så att det inte går att beskriva med ord. Vi har verkligen inte haft den kontakt som man borde ha med sin pappa och småsyskon. Men jag älskar er av hela mitt hjärta. Och jag hoppas att jag kommer till er snart <3

Jag saknar er Morfar och Mormor Morfar.. har nog inte fattat att du är borta. Även fast det var flera år sedan du gick bort. Älskar dig <3 Mormor, denna jävla alzheimer har tagit dig ordentligt nu. Älskar dig även fast du är som du är, men saknar gamla mormor. Hoppas du mår bra iaf! <3

Jag saknar dig Tommy Du är ju min "pappa" det är verkligen så. Älskar dig oerhört. och saknar nån att kivas med. Var jättekul att träffa dig sist! <3

Jag saknar dig Miriam Säger bara suck.. att det skulle bli så knas. Saknar dig iaf som fan o älskar dig <3

Jag saknar er Malin, Anna och Fia Love u girls !

HATAR SAKNAD HELVETE HELVETE HELVETE


NU ÄR JAG FAN TRÖTT PÅ DET HÄR !

Fan. Nu är det dags att alla slutar lägga sig i mitt jävla liv! jag är trött på denna skiten nu.. jag litar inte på NÅN längre. får jävla kommentarer om mitt liv från personer jag ens inte snackar med ! Hur jävla mycket ska jag behöva ta egentligen?! Ge fan i mig ! sluta tro en jävla massa, och OM ni har nåt att säga, säg det direkt till mig istället !
Jag hatar det här jävla fucking stället, hur jävla tråkigt kan ni ha egentligen? Ni vet inte ett skit om mig.. men ändå så hittar ni på en massa! det är ju helt jävla absurt ! Ni kan dra åt helvete hela jävla högen ! FAAAN LÅT MIG VARA !


(Och du som hade mage att kommentra nåt så jävla fittigt.. vem är du? och vem fan har suttit o sagt det?! Finns ingen jävla sanning överhuvudtaget i det hela ! )


RSS 2.0