Haaalllååååå

Hejsan på er mina kära bloggläsare ;P inte för att ni är så många längre, men ändå! Måste verkligen skärpa mig angående denna bloggskrivning.. hmm men jag kommer liksom aldrig fört, varför vet jag inte... Menmen, just nu sitter jag iaf i kumla, iklädd mysiskläder. Sååå skönt det är! Har inget jobb föräns på lördag så det blir softish i några dagar här. Älsklingen är på jobbet, han har inte varit där på en vecka för att han haft ont i axeln, men nuså får jag köra mitt eget race... så länge som till kl 16,30!
Sen ska vi dra oss till willys och handla käk, känns inte sådär jättespännande men ändå!

Så vad har hänt sista tiden då?? Hrmm som sagt... har ju då flyttat till kumla, okai har massa grejer kvar i hallsberg. Men har inte varit där sen ja jag vet inte, hälsar bara på familjen där nu ;)
Fjant och Rizzla har jag omplacerat, uff vilket jobb. Fjant fick iaf komma till min arbetskompis Maria, skitsnäll tjej med barn och en katt till. Han stortrivs har jag hört !! ska dit och hälsa på ngn dag hade jag tänkt!
Och Rizzla var först hos Sara, men det funkade tyvärr inte. Så nu har hon kommit till en familj i Örebro, tror det funkar där med :D
Känns skitjobbigt att göra sig av med mina bebisar, men jag vet att det är det bästa för dom.. och man måste alltid sätta deras bästa först !! Rizzla var inte så jobbigt, men Fjant... fyfan vad jag har gråtit, och nu när jag tänker på det så känns tårarna innanför ögonlocken. Men alltså... denna lägenhet är för liten och jag känner att jag inte har tid lr lust för katter. Kanske i framtiden om man flyttar till ngt större.

Men annars så rullar allt på, håller på och söker jobb som en gnu, ska ringa runt till lite boenden i kumla idag hade jag tänkt, kolla om de behöver några timvikarier.

Funkar faktiskt riktigt bra att bo tillsammans med Johnny oxå, vi hjälps åt med saker och håller snyggt :D han är ju pedant så han får pusha mig :P haha... jag ska fan oxå bli pedant har jag tänkt mig :D

Nejfan, händer inte så jättemycket... vardagen flyter på. Har köpt en moppe som jag ska glida runt på.. åååh så fin den är !! Johnny får väl låna den oxå om han vill :P
Nejfan... nu ska jag bädda lite, och lägga mig framför tvn. FAN jag vill spela ninjaguiden på projektorn, men det går ju inte nu :( för ljust juuuu! DAMIIIIT.
Aja nu drar jag. Hejhej

Dålig uppdatering.

Hrmmm har tröttnat helt på bloggen, har funderingar på att ta bort den. Men jag vet fan inte...
aja sista tiden har varit bra, har varit på öland och det var superkul :D superfint att träffa hela släkten, och så att johnny var med oxå :D helt lyckad semester iaf !!!
SÅ har man ju jobbat oxå :( inte så kul direkt. Menmen... har varit i Gränna i förrgår, det bara regnade hela tiden haha. vi åkte hem efter vi köpt polkagrisar och käkat, haha. Men lite roligt var det iaf.
Så ska man väl antagligen bli kumling :D haha.. känns skumt, men roligt. Får se när det blir, menmen som det ser ut nu så blir man sambos inom den närmaste framtiden :D weeeei, shit liksom.. jag ska bo tillsammans, med en MAN. Herregud, men det blir nog bra.
Annars har jag inte så mycket att säga, ska lägga mig o kolla en film nu, har precis städat o diskat.. det behövdes vill jag lova !!
Ha det bra allihopa.

RSS 2.0