Man kan inte ha mig i ett möblerat rum?


Så beskrev Johnny mig idag när vi var i Mellösa, Johnnys bror undrade vad jag gjort på benet. Jag har liksom två knallblåa blåmärken med säkert en diameter på 10 cm.
Haha Vadå? Jag är klumpig! Egentligen så är klumpig bara mitt förnamn, men jag har ju liksom vant mig vid min klumpighet. Jag har nog aldrig haft en period utan blåmärken, har alltid minst ett på min kropp :P.
Aj liksom. Men vad fan.. Elementen, Borden, Lamporna och dörrarna bara står ivägen för min härjiga framfart, inte mitt fel ju :(
Men bäst var nog i början av vårt förhållande. Vi var hemma hos Johnnys mor och far, i badrummet och duschade. Jag hade duschat och johnny stod fortfarande i duschen. Jag höll på och torkade fötterna... står på ett ben och tappar såklart balansen. Jag ramlar inte eller något sånt, men min fot hamnar på ett mindre trevligt ställe.. I KATTLÅDAN. Jaaa vad kul, när man är nyduschad. Johnny skrattade tills han grät och tyckte jag var hur klumpig som helst, och det var ändå i början av vårt förhållande. Gissa vad han tycker om mig nu liksom .. haha.


Fan vad mätt jag är, har varit i mellösa och käkat tacos idag. Johnny ligger o kollar LOST, jag vill inte se för att jag ska börja från början när vi fått lön, då blir det att köpa säsong 1 och 2 :)
Nej, om man ska ta fram köttfärs. Det blir kålpudding imorn förstår ni, beställt av min kära älskling.
Ja så blir det, sen ska jag mysa in mig i Johnnys halsgrop och klämma på honom! Fyfan vad underbart det är att ha en man som honom! Älskar han mer än livet <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0