Skorpionen :)

Hittade en bok hemma hos morsan idag, om horoskop. Och shit vad mycket som stämmer i den alltså. Nästan läskigt, här kommer mitt tecken. Kommentera gärna om det stämmer lr inte !







Skorpionen 24 oktober t.o.m 22 november

Inget tecken har ett livligare rykte än skorpionen, och det med all rätt. för skorpioner är intensiva, passionerade älskare som är beredda att dö för sin kärlek om det skulle behövas.
De står under plutos inflytande, och alla deras handlingar är laddade med en våldsam intensitet. Därför är de mycket i sin egen värld. Det är direktörernas och inspektörernas tecken. Skorpioner är kända för att hålla en allmänt hög standard, även om de ofta försöker applicera denna standard på besynnerliga intressenområden. De engagerar sig med förkärlek i de stora livsfrågorna, och många skorpioner blir läkare eller själasörjare.
Skorpioner är lugna på ytan, men rasande under den. Det är inte ett raseri riktat mot någon speciell, det är bara mars inflytande som ständigt påverkar dem. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får stoppa dem. De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande.
Skorpioner är mycket intresserade av sex, inte förvånade eftersom skorpionen styrs av könsorganen- och deras längtan efter den sensuella landviningar blir ofta för mycket för deras partners. Skorpionen är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tacken är fullt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild så kan skorpionen sticka till
om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en skorpion så går den antagligen till attack.
De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna livets alla mörka sidor. I utvecklad form förvandlas skoprionen till en svävande örn, högt ovanför allt liv. Skorpioner och deras älskande siktar högt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0