Jamen jo... Bakis!

Idag är jag bakfull, det är äckligt jobbigt fan. Kvällen igår då började med att Miriam och Boväng kom hit <3 mycket brau, satt o lyssnade på musik, sprang ut o rökte och fifflade med massa annat. Miriam dumpade oss och svek, så jag blev själv med boväng. men det var skysst, vi hade ena riktiga deeptalk.. hon fick mig att inse vissa saker, och det var verkligen skönt att få snacka ur sig lite. Liksom vi har inte setts på fleeera månader, och vi vet ju typ ingenting av vad som hänt i varandras liv. Men jag fick svar på många frågor som jag undrat över, och så har vi ventilerat oss lite för varandra. Jättebra verkligen ! Tack för att du kom gumman <3 du kommer alltid vara min babe no mather what!
Gick sedan till skott som hade fest, men det var inte så ruskigt mycket folk där. Men det fanns iaf några luringar att snacka lite skit med! Tilda blev skapligt runder om fossingarna :p
Slog en pling till Dennis som jag inte träffat på tuuusen år, och han kom ut o tog en öl o snackade skit med mig, Var så damn kallt ute i bara en tunn tröja, så jag trodde nästan att jag skulle förfrysa armarna :s Men det ser bra ut idag som tur är.. aja snackade med honom, skysst som fan !
gick in igen o gaggade vidare, men fick en ruskig skallebank så jag gick över till Dennis o kollade svenssonsvennson en sväng, mycket kul. Försökte sno med mig hans mössa som var sååå fin, men han gömde den för mig =( aja.. får försöka nån annan gång höhö.
Sen hände det inte så mycket mer.. gick hem typ, o sov. Vaknade vid 8 imorse utav att boväng klunkade vatten som lät sååå gott, kände ju hur det var mycke öken i strupen. haha.. sen hade jag visst snackat i sömnen precis innan jag vaknade.. jag hade sagt "inte på väggen, släng strumporna istället" men det roliga är ju att jag vet vad jag drömde, drömde att hon hade trampat i kattpoo och försökte smeta ut det på väggen *asg*
Aja.. är nu bakis som ett djur iaf, och trött. Ska köra över här en sväng med dammsugaren och sedan ringa morsan, shoppa lite på Netto o sen hem o gosa med mina kissar och fixa nått käk! Nejfan nu har jag skrivit massor, håll till godo. Kommer ta ett tag till innan jag skriver nått eftersom jag fortfarande inte har nåe internet hemma =( men det KOMMER !
Aaa.. just ja, jag tror jag har kommit ifrån festartilda, det är fan inte lika kul längre. Man blir bara så jävla dålig. Nej det finns bättre saker att göra ;) höhö.

Ha en underbar Jul och ett gott nytt år ! jag ska då fan jobba hela jävla skiten, men det är soft, då tjänar man ju typ 190 spänn i timman höhö. Sen gör det mig inte så mycket att spendera dessa dagar på jobbet, mysigt det med ! och sen ska jag ju såklart vara med familjen <3 synd att syster o Patrik är i Indien fortfarande bara =( menmen blir kul när dom kommer hem och man får se alla bilder o vad de köpt med sig *gnuggar händerna och utbryter ett ondskratt*

Nej puss o hej. Im out of here! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0