Saker som jag hatar, episode 2.

Jag känner mig lite hatisk och bitter för tillfället. Så därför blir det en hatalista. (Undra varför jag aldrig skriver älskalista, ha)

1. Blommor. Alltså... Egentligen så älskar jag ju blommor. men jag har kommit in i en period där jag omöjligt kan få en blomma att överleva. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?! Alla säger "men köp såna där gardrobsblommor, de dör aldrig"
HAHA säger jag, jag har tagit död på flera stycken! Inga gröna fingrar här inte, de måste typ vara rosa.. typ grisrosa. Ursch.

2. Att jobba. Vad fan, varför ska man jobba? Varför finns det inga andra alternativ förutom att jobba, eller då kanske plugga.. men det ska ju leda till ett jobb. Vad är det för HEMSKT samhälle vi lever i? Jag kanske vill gå i mina mysisbyxor hela dagarna, bara äta skräpmat och godis och vara flottig i håret... men ändå måste jag ju liksom ha pengar till allt som jag vill ha. Hur ska det gå ihop?! Kan någon svara på detta? Inte fan ska väl livet gå ut på att gå upp tidigt och slita för en jävla skitlön? Eller är det jag som fattat fel? Är vi samhällets SLAVAR?! (tänk 1984)

3. Vänner. Hallå?! vad ska man med dessa till egentligen, och varför ska man ha flera? jag är så förbannat trött på dessa jävla fittor som bara utnyttjar en, bara för att jag är duktig på vissa grejer, eller ibland har pengar. Måste ni pumpa ur det ur mig? Man hör inte enbart av sig för att säga "Kan du låna mig det... eller kan du hjälpa mig med det" vad för uppfostran har dessa nötter fått egentligen?
Okai att majoriteten av mina vänner är misslyckade, inkompetenta idioter med iq som fiskmåsar. Men ändå, lite måste ni vill fatta?
Ja, det är verkligen dags för mig att börja se mig om efter nya vänner. De bra som jag har kvar, har jag ju inte möjlighet att träffa så ofta, och det svider verkligen. Tur att jag har min familj och Johnny iaf. Hrmf FUCK YOU ALL !

4. Barn och de som skaffar barn. Alltså, allvarligt...har det blivit babyboom eller har det? Jag har tagit upp denna sak massor med gånger, men vissa vägrar att inse. JAG VILL INTE VETA OM ERA BEBISAR, JAG VILL INTE SE MILJONER BILDER PÅ DOM FULA SMÅ SAKERNA VART ÄN JAG LOGGAR IN, sådär ja...nu fick jag ut lite aggressioner.
Det här tycker jag ni borde fatta utan att jag behöver skriva det, men icke sa nicke. Tror ni att era barn blir glada när de blir äldre och ser att det finns flera tusen bilder på dem spridda på nätet? Inte fan skulle jag bli glad iaf, att få veta att min mamma är ett pucko som inte har något annat att göra än att ta kort på mig när jag blir bytt på. Tänk på era barn som människor, inte som jävla objekt som kan hängas ut hur som helst! Och som jag sagt tusen ggr, man får ingen jävla medalj för att föda barn, typ ALLA kan göra det och det är inte så jävla speciellt. Och ja, det FLESTA kan få barn i unga år, men jag hoppas verkligen att trenden vänder så att barn slipper få mammor som festar tillsammans med dem, för att de var för dumma för att ha ett premitivmedel eller göra abort. Varför skulle man liksom vilja har barn när man är 16? Det är inte normalt!

5. Män. Nu menar jag inte vilka män som helst, utan de som man träffat innan man fick ett förhållande. Liksom, jag dejtade rätt mycket, och hade väldigt kul. Träffade rätt många, men ingen som direkt klickade... Iaf inte någon som man han träffa så många gånger som det behövs för att klicka. Tills jag träffade Johnny då. Jag är supernöjd i mitt förhållande med honom och har inga som helst planer på att ens tänka på någon annan. Men grejen är, varför börjar dessa män höra av sig när man har stadigt förhållande? jafan, tom SAMBO! Hallå, vad vill ni mig? Ni fattar väl själva att det inte kommer hända något, och liksom... vänner med någon som man dejtat eller jag ni vet.. det är fan inte ofta det funkar. Men visst, man kan väl vara trevlig och svara och sådär, men vissa tror nog att man är annorlunda än vad man utger sig för att vara. Men det jag försöker påpeka är: vad fan hör ni av er nu för? HALLÅ, ni är lite sent ute. Jag har stadigt, och det ser ut som att det kommer fortsätta vara så! Hrmf. Män....

6. Kläder och skor. Alltså, jag är besatt.. även fast jag inte riktigt gillar kläder. Jag kan liksom handla hur mycket som helst, man mår liksom bra för stunden och ja, en bra bit till :D haha. Okai att man vill ha fina kläder, men det är allt för lätt att handla. Bara att surfa runt lite och klicka på det man tycker ser fint ut. och inte fan är det så dyrt heller. Förutom när man kommer till kassan och det har blivit massor med saker, och så har dom ju såklart lagt på frakt och andra tokiga avgifter. Samma är det med skor, jag kanske behöver ett par skor.. men då åker man ju till skopunkten, och inte fan köper man bara ett par skor då de har "ta 3 betala för 2" Neeeeej då plockar man ju på sig massor och det blir svindyrt, även fast man bara skulle ha ett par.
Ja jag är skadad, jag är tjej... vi är såna här (haha det brukar vara min bortförklaring till Johnny)

Nej, nu tror jag att jag ska sluta med min hatlista, innan ni tror att jag är dum i huvudet och aldrig kommer besöka min blogg igen. Fast egentligen borde ni redan fatta att jag är lite skadad... kanske syrebrist vid födseln? Eller avsaknaden av syre vid vissa andra tillfällen HÖHÖ.
Nu ska jag gå och äta en kaka, för det är faktiskt synd om mig. Jag känner mig verkligen sjuk. Hejdå

Kommentarer
Postat av: Jonas

hmm. jag satsar på syrebrist. Själv ramlade jag ner för en trappa då mamma "tappade mig" Gjorde ont. Det var trapporna i Kaknästornet:)

2009-04-16 @ 18:29:32
URL: http://www.metrobloggen.se/jonaslindh
Postat av: Tilda

Haha okai, då vet vi vad som orsakat störningarna iaf. Det är ju alltid bra.

2009-04-17 @ 07:57:45
Postat av: anonym

Faktiskt så är det större att föda barn än att få både medalj o nobelpris! Att få ett barn går ej att gemföra med matriela ting. Det är den finaste gåva man någonsin kan få! Och att mammor lägger ut sina barn som objekt tror jag inte alls.Dom är bara stolta! Finns dom som lägger ut andra bilder som för mig är ointressant, men då tittar jag kanske inte på dom el går in på såna sidor där det för mig finns ointressanta bilder. Men din blogg o klart du får skriva vad du tycker o vad du vill i den. Respekterar ju det såklart..

2009-04-21 @ 16:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0